ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

Gulligaste, ulligaste overallen – i naturens eget power woman-material

/

Vanja tinta 1

Hej höstkyla (nu har den ju verkligen landat)! 👋🏻🍁Med kylan kommer mera påklädning, och här skulle jag vilja slå ett slag för naturens eget supermaterial – ullen! Som den här URGODA overallen från Polarn O. Pyret är gjord av. 🐑✨

Dsc02322

Eftersom ull hjälper till att behålla kroppstemperaturen snarare än att lägga till en massa värme, är det det perfekta materialet för framförallt nyfödingar och små barn. De har ju inte hunnit utveckla sin värmereglering riktigt än.

Dsc02412

Ull transporterar även bort fukt från huden, och har dessutom förmågan att värma även om plagget blir vått. Klädmaterialens super woman helt enkelt!🙌🏻✨

Dsc02408

Ull har ett oförtjänt rykte om att klia. Well, den här overallen är gjord i mjukaste merinoull och är gosigare än gosigast kan jag berätta. 🐨 Om det fanns en i vuxenstorlek skulle det plättlätt bli min hemmaoutfit årets kalla månader. 💁🏼‍♀️

Dsc02339

Perfa till Tintan också. Jag drar bara på den över hennes leggings och tröja – så får hon precis lagom värme i vagnen eller när vi ränner runt i sele.

Dsc02424

Polarn O. Pyret finns en massa fiffiga plagg i merinoull. Som den mönstrade goda bodyn på bilden till exempel. Tunn, mjuk och ger optimal värme.💖 Perfekt att ha närmast huden, och bra med body under exempelvis en stickad tröja eftersom det då inte kan slinka in kall luft i glipan mellan tröja och byxa. ☺️

Dsc02390

Visste ni förresten att ull är självrengörande? (Jag sa ju det – värsta super woman-materialet! ✌🏻💥)

Dsc02367

Det innebär att man inte behöver tvätta ullplagg så ofta. Det räcker långt att vädra dem med jämna mellanrum. Bra för planeten, och skönt för tvättande småbarnspäron. Win win!🙌🏻

Dsc02293

Som alla Polarn O. Pyret-plagg är det riktig rackarns grymmingkvalitet på kläderna, så Tintans fina ulloverall kommer få vandra vidare till många andra barn innan det är dags att bli ett med naturen igen. 🌱 Spana in Polarns urfina ullplagg här! 🐑✨

3
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00