Bästa brun utan sol-produkten EVER för ansiktet!

Innehåller annonslänkar

vanja wikström james read tan drops recension 2

Nu ska ni som tycker om att känna er lite bruna och fräscha i ansiktet få ett ASGRYMT tips! Jag som inte solat fejan sen jag var runt 20 är ju blek som ett LIK. Har dessutom genomskinlig hud, så ”brun å frääääääsch” är det sista jag är. MEEEEEN – eftersom jag älskar att känna mig just lite ”brun å frääääääsch” så letar jag altidalltidALLTID efter den perfekta brun utan sol-produkten. OCH NU HAR JAG HITTAT DEN! 🙌🏻🎉🌟

james read tan drops

Här är den lilla raringen (snokade dessutom upp ett ställe där den hittas på kampanjpris åt er ✌🏻)! James Read H2O Tan Drops Face. Det är alltså en genomskinlig vätska som man droppar i sin ansiktskräm. Man tar så många droppar man tycker passar, så ofta som man vill boosta ansiktsfärgen. Jag kör i typ fyra droppar varannan, var tredje dag. Och det funkar som EN DRÖM!👏🏻

Eftersom jag har så aktiva ingredienser i mina nattkrämer vågar jag inte eventuellt ”störa” dem med dropparna, så jag kör i dem på dagen istället. Blandar dem i min dagcreme. Dropparna är vattenbaserade så de går enkelt ihop med krämen. Lägger på smink precis som vanligt, och sen verkar dropparna under dagen. Färgen blir subtil och superfin.

vanja wikström james read tan drops recension

En annan fördel är att eftersom dropparna liksom blir en del av ens hudvårdsrutin blir man aldrig flammig eller fläckig. Tidigare dundrade jag på med en rejäl dos BUS på typ söndagkvällen, sen drog jag mig för att peela ansiktet på ett par dagar eftersom jag inte ville att färgen skulle försvinna. Vilket ledde till ojämnheter och fläckar. Men med dropparna fyller man ju på färgen kontinuerligt, så då ”gör” det liksom inget att man peelar, lägger mask etc etc. Efter 25 års letande efter den optimala brun utan sol-produkten för ansiktet känner jag verkligen att jag hittat rätt. SÅ himla bra, världens bästa tips! Haffa dropparna här! 🌟

 1. Tack för tipset⭐
  Jag upplever ofta att jag kan få som plitor i ansiktet när jag använt bus i ansiktet. Är det nåt som du har fått och är denna bättre för hyn kanske?

  1. Nej, men jag får extremt sällan plitor iofs. Har dock upplevt att jag alltid blir ganska torr av bus, men det blir jag faktiskt inte alls av de här dropparna.

 2. Jessica skriver:

  Smart med droppar! Men nu blev jag supernyfiken – vad har du för nattcreme?

  1. Är en enorm krämnörd, så rekommenderar inte dessa till dig utan tycker du ska gå till en duktig hudterapeut för att få något utprovat som är anpassat efter just dig, mnen eftersom du frågar: Denna har jag som nattkräm: https://www.parfym.se/hudvard/neostrata/skin-active-dermal-replenishment-50g och kör denna var fjärde dag för en rejäl boost (helt magiskt effektiv, man få ny hud!): https://www.parfym.se/hudvard/neostrata/skin-active-retinol-nag-complex-30ml Har en ögonkräm med retinol i från Image skincare. Retinol is the shit! 🙌🏻

   1. Jessica skriver:

    Tack för svar ✨

 3. Cissi skriver:

  Hej!
  Fina gula mössan du har på dig på instastories, varifrån?? 😃

 4. Hanni skriver:

  Hej!!

  Vilket supertips! Har dock ganska känslig hy tyvärr.. Hur funkar det för dig? Inga allergier?

  1. Min hy är känslig på så sätt att jag ofta är lite rödflammig, men jag har väldigt sällan finnar osv. Inga allergier mot specifika ämnen etc. Men tycker du ska testa, det känns som en mild variant. Kanske går att få ett prov i någon butik först?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..