Hurra, hurra, hurraaaa!

Innehåller reklam för mina egna varumärken Babyloonz och Lekis TV

vanja wikström babyloonz bra app för barn lekis tv

Hurra! Jag och Niklas har precis uppdaterat vår barnapp, så nu är den bättre än någonsin. 🎉 Vi är såklart stolta som två tuppar! (Ehh… En tupp och en höna kanske? Hmm. 🤔 Aja, ni hajar – vi e STOLTA. ☺️)

vanja wikström babyloonz bra app för barn 6

Appen har bytt namn från Babyloonz TV till Lekis TV, det har även YouTube-kanalen gjort. Det blev lite förvirrande att appen och kanalen hette Babyloonz. Babyloonz är ju våra goda små bebisar och deras drakkompis, men vi gör så mycket annat också. Så numera heter alltså både appen och kanalen Lekis TV, där hittar ni en massa bra material för barn, bland annat vår serie om Babyloonzbebisarna. 🌈

vanja wikström babyloonz bra app för barn 5

Här är Babyloonzen. I full färd med att leka kurragömma med draken Baba. 🍄 Babyloonzen (som såklart är genusneutrala) har en egen tecknad serie på vår kanal (alla program har lärande element och inslag som stärker empati), och dyker även upp i många av våra musikvideos och barnsånger.

vanja wikström babyloonz bra app för barn 2 lekis tv

Appen och programmen är från 0-4 år, men jag skulle säga att det är nu vid ett halvår som de flesta börjar använda dem.

vanja wikström babyloonz bra app för barn 3 lekis tv

I appen hittar ni alla våra barnprogram. Alltifrån godnattmusik och vitt brus (många bebisar sover bäst till vitt brus)…

vanja wikström babyloonz bra app för barn 7

…till svenska barnvisor, filmer med leksaker där barnen till exempel lär sig om djur, färger och siffror och vår populära serie om nallen Nani som utforskar världen, fordon med mera. Niklas skriver de flesta manusen, och jag gör de flesta rösterna. Bra teamwork! 🙋🏼‍♀️💘👨🏻

vanja wikström babyloonz bra app för barn 8

Efter feedback från er (OVÄRDERLIGT! 🙌🏻) har vi nu gjort appen snabbare, och även lagt till ett barnlås för er som använder den på iPhone (på Android har barnlåset funnits sen tidigare).

vanja wikström babyloonz bra app för barn 4 lekis tv

Det är inte lätt det här med att hålla på med appar ska jag säga. Det finns SÅ många olika varianter på enheter, skärmar, upplösningar etc etc etc, som dessutom ändras konstant. Så det är myyyycket grejande och donande hela tiden för att appen ska funka och se bra ut för alla som använder den. 😅

vanja wikström babyloonz bra app för barn 9

Appen Lekis TV är alltså en playtjänst som innehåller alla våra barnprogram i en trygg och säker miljö, utan någon reklam. Allt går att ladda ner offline (perfa för flygresan, bilen) och man kan skapa en spellista med favoriter för att snabbt komma åt det ens kids gillar bäst för tillfället. 💘 Ladda ner Lekis TV för iPhone här och för Android här. Ge gärna en recension, det hjälper oss att synas i applistorna, och såklart att förbättra vår produkt. 🌟Ni kan också se allt material gratis på YouTube här! 😚

 1. Linda skriver:

  Åh Vanja. En dag för några månader sedan satte jag på en av era youtubevideos för min 4:åriga son och 8 månaders dotter. Dottern älskar allt med musiken men sonen, herregud som han älskade det. Varje kväll vill han se det nu och speciellt Josie och Nani. Frågade honom varför han gillade det bäst och svaret var ”Det är för hon pratar med gosedjur”.

  Sa det till maken, att jag läser din blogg och han svarade: ”Ahh, är det Vanja? Ja, vi såg på hennes grejjer med sonen också när han var mindre”. Förvåning från min sida vilken koll han hade. Han älskade för övrigt den med bilarna och färgerna som du ska parkera. Speciellt bil nummer 7 för det var en mer realistisk backning in i garaget haha (någon har nog sett det för mycket :P)

  Hur som helst. Stort tack till dig och Niklas för bra program. Keep up the good work! <3

  1. BLIR SÅ GLAD AV DETTA! Skärmdumpade asap och messade till Niklas som blev minst lika glad. TACK för asgrym pepp, och jag äääälskar det här med att bil nr 7 backade in mest realistiskt. Roligaste jag hört. 😂 KRAM! <3

 2. Mia skriver:

  Superfina appar och karaktärer, min dotter har haft mycket glädje av detta. Har ett önskemål! Min dotter är fem år och håller på att lära sig alfabetet och nästa steg blir ju att lära sig läsa. Har letat som en tok efter bra lära-sig-läsa-appar, men hittar inga! Kan inte det vara något för Babyloonz? Hade definitivt varit villig att betala för en sådan app 🙂

  1. Vad härligt att hon har tyckt om våra grejer! <3 Just att lära sig läsa gäller ju ffa lite äldre barn, och eftersom vår primära målgrupp är 0-4 så har vi inga planer på att göra en sån app i nuläget. Men absolut längre fram! 🙂

 3. Sanna skriver:

  Hej Vanja! Måste bara ösa beröm över Babyloonz! Min lilla dotter bokstavligt talat skiner upp som en sol så fort jag slår på Babyloonz. Perfekt när en mamma ska fixa sig på morgonen och man måste ha lite hjälp med underhållningen! Tack och kram 🌟

  1. Ååååååå vad KUUUUUUL att höra! JIHOO! 😀

 4. Johanna skriver:

  Hej Vanja
  Jag har en fråga om Josie och Nanni som vi (jag och min sambo) har klurat på lite. Vi har, tror jag, sett alla avsnitt som ligger ute på youtube då våran tvååring älskar dem. N och J har ju vardera en superarm, men vi har inte sett något avsnitt där man får superarmen och dess funktion förklarad eller visad. Vi är lite nyfikna på deras superarmar 💪🏻😊. Kommer det komma några fler avsnitt med dem eller bara Nanni, där detta visas? Kram

  1. Ja, vad uppmärksamma ni är! Älskart! <3 Ni har helt rätt, de har båda superarmar vilket kommer sig av att Jossan som varit med och skapat serien (och är Josie i programmet) har en medfödd grej med sin arm. Finns ju massa barn som har olika typer av liknande grejer och vi ville därför göra det till en superkraft. Ska utveckla det i ett senare avsnitt men har inte haft tid att jobba så mycket med just det formatet på senare tid. Men det kommer! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..