Vi ska flytta!

DSC01971

✨H A P P Y✨ Nu äntligen kan jag uppdatera er om läget på nya lyan… Och det är med STOR LYCKA som jag skriver detta: VI SKA FLYTTA! 🎉💘🙌🏻✨

IMG_4801

I början av veckan träffade vi de som bor i lyan vi ska byta med och skrev på alla papper som behövs. De är nu inskickade, och om inget oförutsett händer så går bytet igenom och VI FLYTTAR. 😍

Det känns fantastiskt och crazy bananas. Det är alltså vindslyan vi flyttar till. Den första lägenheten vi tittade på efter att ha varit på bytarsajten en knapp vecka. GALET! 😂 Men så rätt. Vi hade faktiskt inte ens ett byte, men jag såg deras annons och tyckte deras önskemål matchade vår lya, fast vår lya kostade några hundralappar mer i hyra än vad de angett som önskvärt. Så jag testade att skicka ett mess – de svarade, och nu är saken biff: de älskar vår lägenhet, och vi älskar deras. Win win på alla sätt och vis. Jag känner så enormt starkt att den lägenheten är perfekt för vår familj, och de behov vi har just nu.

Niklas var ju lite tveksam till en början, men har helt vänt och ser möjligheterna, hur fin vi kan göra den. 🙌🏻 Vi har verkligen ett gyllene tillfälle att skapa en sovbunker åt honom i nya lyan, och det känns magiskt. Bättre sovmöjligheter = bättre livskvalitet för Niklas = bättre för hela familjen. ❤️

Det är dock MYCKET som behöver göras i lägenheten. Typ…allt. Grunden är vansinnesfin men väldigt sliten. Förhoppningsvis kommer dock värden fixa en hel del. Paret vi byter med ska ordna en behovsbesiktning för att se vad vi får ordnat. Håll tummarna för att det blir mycket. 🤞🏻

Det är så roligt att det är den första lägenheten vi kikade på, som det nu blir. 😂 Förra gången vi bytte tog det ju 2,5 år av intensivt arbete med mailande, visningar, ringande och grejande (så många på de där sajterna som inte engagerar sig). Nu gick det typ DIREKT. Inte lika svårt nu såklart, eftersom vi inte skulle ”byta upp oss” på samma sätt. Men ändå. Det är mycket som ska stämma för att få till ett byte.

Vi var och kikade på några fler lägenheter, mest för att känna att vi GJORT det – och inte bara tagit ”första bästa”. Men ingen kändes lika rätt som den här. Ni vet, känslan när det bara är GENOMBRA. 😍

Hursomhelst – vi avvaktar bytesbeslutet och sen får vi förhoppningsvis börja planera för en flytt. Tänker att det får bli någon gång i början av nästa år. Då får ni följa med på vår renoveringsresa – ännu en gång. 😂 Hoppas ni är lika peppade som vi! 🎉

 1. Amanda skriver:

  Jaaaa! Stort grattis! 😍 Jag som flyttade i lördags ser supermycket fram emot alla inredningsinlägg (som någon annan skrev, det kan inte bli för många!). Vår lägenhet är också superfin fast lite trött trots att värden försökt fixa med nymålat och helt nya dörrar… Vet ju att ni är GRYMMA på att fräscha upp hyresrätter så satan i gatan vad kul detta ska bli! 😍🌟🎉🎆

 2. Ronja skriver:

  Men WOW gud vad roligt Vanja!! ÅÅååh är så taggad på att ser hur ni kommer fixa i nya lägenheten hihi <3

 3. Åsa skriver:

  Oj så vansinnesroligt att få hänga med på renovering-och inredningsresan 💓💓💓
  Ni har en toppenhärlig smak måste jag bara få säga
  Grattis ☀️☀️☀️

 4. Marit skriver:

  Grattis, så så roligt för er. Ser verkligen fram emot er renoveringsresa med nya lgh 😀

 5. Micaela skriver:

  Var kommer Tintins fina jeansjacka ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..