Vi ska flytta!

DSC01971

✨H A P P Y✨ Nu äntligen kan jag uppdatera er om läget på nya lyan… Och det är med STOR LYCKA som jag skriver detta: VI SKA FLYTTA! 🎉💘🙌🏻✨

IMG_4801

I början av veckan träffade vi de som bor i lyan vi ska byta med och skrev på alla papper som behövs. De är nu inskickade, och om inget oförutsett händer så går bytet igenom och VI FLYTTAR. 😍

Det känns fantastiskt och crazy bananas. Det är alltså vindslyan vi flyttar till. Den första lägenheten vi tittade på efter att ha varit på bytarsajten en knapp vecka. GALET! 😂 Men så rätt. Vi hade faktiskt inte ens ett byte, men jag såg deras annons och tyckte deras önskemål matchade vår lya, fast vår lya kostade några hundralappar mer i hyra än vad de angett som önskvärt. Så jag testade att skicka ett mess – de svarade, och nu är saken biff: de älskar vår lägenhet, och vi älskar deras. Win win på alla sätt och vis. Jag känner så enormt starkt att den lägenheten är perfekt för vår familj, och de behov vi har just nu.

Niklas var ju lite tveksam till en början, men har helt vänt och ser möjligheterna, hur fin vi kan göra den. 🙌🏻 Vi har verkligen ett gyllene tillfälle att skapa en sovbunker åt honom i nya lyan, och det känns magiskt. Bättre sovmöjligheter = bättre livskvalitet för Niklas = bättre för hela familjen. ❤️

Det är dock MYCKET som behöver göras i lägenheten. Typ…allt. Grunden är vansinnesfin men väldigt sliten. Förhoppningsvis kommer dock värden fixa en hel del. Paret vi byter med ska ordna en behovsbesiktning för att se vad vi får ordnat. Håll tummarna för att det blir mycket. 🤞🏻

Det är så roligt att det är den första lägenheten vi kikade på, som det nu blir. 😂 Förra gången vi bytte tog det ju 2,5 år av intensivt arbete med mailande, visningar, ringande och grejande (så många på de där sajterna som inte engagerar sig). Nu gick det typ DIREKT. Inte lika svårt nu såklart, eftersom vi inte skulle ”byta upp oss” på samma sätt. Men ändå. Det är mycket som ska stämma för att få till ett byte.

Vi var och kikade på några fler lägenheter, mest för att känna att vi GJORT det – och inte bara tagit ”första bästa”. Men ingen kändes lika rätt som den här. Ni vet, känslan när det bara är GENOMBRA. 😍

Hursomhelst – vi avvaktar bytesbeslutet och sen får vi förhoppningsvis börja planera för en flytt. Tänker att det får bli någon gång i början av nästa år. Då får ni följa med på vår renoveringsresa – ännu en gång. 😂 Hoppas ni är lika peppade som vi! 🎉

 1. Men ååååh vad kul!! GRATTIS!!😍🌈🌻🦄⚡️💘 Så pepp på att få följa med på renoverings/inredningsresan! Tycker alltid det är så sjukt kul att få följa inredningsresor med massa före, under o efterbilder o tycker nog att de inläggen här hos dig oftast är några av de bästa (kan ha o göra med att det är mitt största intresse I LIVET)! Så skönt för Niklas också att få en ”bunker” att sova i, något som nästan är ett måste för mig också dessvärre när jag flyttar till lägenhet- svalt, mörkt och tyst måste det vara… KRAM o hoppas Niklas mår bättre nu!💕

 2. Åh, jätteroligt! Grattis! 🎉 Ska bli så roligt att följa 😀 Älskade era inredningsklipp på youtube så hoppas på många såna 👏🏼😁

 3. Så crazy att det lyckades så snabbt 😍😮 och ännu härligare att det tickar så många boxar. Härligt för Iggy 😊

  Och du, ta i från tårna på renoverings/inrednings blogginlägg fronten 😉😂😅 jag lovar att de inte kan bli för många! Du får gärna starta redan nu och pinna lite mer på Pinterest! 😁

 4. Yeeey vad roligt!! Är ingen renoveringsfantast själv men tycker det är kul att se före och efter-bilder hos andra, eran nuvarande lägenhet är ju så fin så det ska bli väldigt roligt att följa! 😀

 5. Men, wow Grattis! Så kul! Vi har hållt på i 6 mån att byta våra två ettor på Söder mot en större lägenhet. Får så många möjligheter men SUCK på att folk är så oengagerade som du säger. Man vill bara ruska om dom! Just nu är jag i en svacka å känner att vi aldrig kommer hitta nåt, men fick lite hopp nu när ni hittade nåt som var perfekt för er. Håll tummarna för oss!

  1. JAG VEEEEET! Så sjukt störigt att folk är så sega på de där sajterna – VILL de inte byta eller? 😂 Man får göra allt man kan själv, ringa, maila, ordna visningar, påminna etc. Till slut går det! Klart ni kommer hitta nåt, superbra utgångsläge ju. Men ha tålamod… KRAM!

 6. Kommer ni vlogga både flytt och fixa till nästa lägenhet? Skulle va underbart att följa!! Så roligt med ”flytt/renoverings vloggar” Btw älskar din och Jossans livsstilsbibel!

  1. Ååååå vad kul att du tycker om vår bibel! <3<3<3<3 Och självklart kommer det bli renovering i både blogg- och vloggform!

 7. Grattis!!
  Ska bli kul att följa er flytt och piffet i nya lyan.
  Hoppas verkligen att det blir allt vad ni önskar.

  (Måste även tipsa om Stockholms i särklass bästa flyttfirma – http://www.rentamover.se – bortse mitt tips bara om ni tänkt flytta själva, men de här killarna är guld)

  Och trevlig helg, fira fira ordentligt! 💃🏼

 8. Oj så vansinnesroligt att få hänga med på renovering-och inredningsresan 💓💓💓
  Ni har en toppenhärlig smak måste jag bara få säga
  Grattis ☀️☀️☀️

 9. Jaaaa! Stort grattis! 😍 Jag som flyttade i lördags ser supermycket fram emot alla inredningsinlägg (som någon annan skrev, det kan inte bli för många!). Vår lägenhet är också superfin fast lite trött trots att värden försökt fixa med nymålat och helt nya dörrar… Vet ju att ni är GRYMMA på att fräscha upp hyresrätter så satan i gatan vad kul detta ska bli! 😍🌟🎉🎆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..