Magisk höstdag

IMG_4934

I lördags hade vi en supersocial dag (frulle med kompisar, barnkalas och sen kusinhäng på kvällen) så på söndagen var Niklas lite lurig i måendet. Energibaksmälla, typ. Så vi åkte ut till farmor Barbros hus där han kunde ligga en stund på soffan medan jag, Oliven, Mackanrackarn å kidsen slank till Rönninge by för lite höstmys. Och KOLLA VAD VACKERT DET VAR! 🍁

IMG_0813

I Rönninge by har de en 4H-gård med en massa djur, och en härlig kaffestuga. Ponnyridning dessutom, men vi kom tyvärr för sent för att hinna med den. Grillad korv, våfflor, kaffe och lek lyckades vi dock pricka in.

IMG_0849

Baby Essa! Tintans blivande bästis. 💞

IMG_4953

Det var helt makalöst snyggt överallt. ✨ På vägen hem plockade vi några vass-”cigarrer”, som kidsen sen fick demolera.

IMG_1920

Det var helt magiskt! Har aldrig gjort det förut, men det var SÅ coolt! När man nöp bort luddet på cigarrerna så ”växte” det liksom i händerna på en. Lite som magisk sand som man kan köpa i pysselbutiker.

IMG_1922

VÄLDIGT KUL, tyckte Iggy å Ruben. Som orsakade en mindre luddstorm.

IMG_4940

Jag skippade vagnen och körde sele. Har så ont i nedre delen av ryggen just nu, och det var SÅ skönt med sele. Så himla lätt att man liksom går kutryggad när man puttar vagnen (man ska putta med höfterna istället, kommer kraften därifrån skonar man ryggen så mycket), men med sele slipper man puttandet och det var SÅ skönt för min stackars rygg. 💥

På tal om rygg – från och med den här veckan är planen att jag ska träna två gånger i veckan. Nu måste den här stackars kroppen styras upp känner jag. Har så ont hela tiden och känner hur jag misshandlar mig själv konstant. Barnvaktslösningen vi hoppades på sket sig dock, så jag får ta med mig Tintan till gymmet. Får se hur det går. Även om jag inte får världens mest effektiva timme, så är det bättre än nada resonerar jag.

IMG_0851

Luddstorm i Rönninge by. ❄️ Mysig söndag i alla fall. Och även om det var lite meckigt att komma iväg med alla kids och tillhörande grejer, så var det värt det. I dag mår Niklas bättre vilket är skönt. 💘 Hoppas ni får en fin måndag. ✨

  1. Förstår Niklas känsla till 100 % verkligen o tycker det är så grymt o bra av honom att han tar en dag ”off” efter en dag med massa socialt umgänge. Är så lätt att man annars kör på för att man känner att man inte ”borde” tappa så mycket energi av att umgås med folk man känner. Så heja honom för det! Hoppas det går framåt för honom o att han hittar den typen av återhämtning som funkar för honom💕💕

  2. Jag gick på Friskis ”inspiration mamma” vilket var typ cirkelträning där en hade med bebisen vilket var toppen! Stärkte kroppen supermycket och nu när jag är gravid med trean ser jag redan fram emot att köra den igen!

  3. På gymmet där jag jobbar är där flera som tar med sig bebis och babysitter! Det känns som om babysittern varit räddningen många gånger, om än lite bökig att få med sig. Lycka till!!

  4. Fantastiskt fina foton! Du fångar alltid motiven så levande.
    Guld värt att ni har farmor B att åka till, kanske extra skönt för Niklas sådana gånger. Du och Jossan är grymma på allt ni gör, men att bli ”fula” på bild kan ni inte, omöjligt helt enkelt! 🙂 Kan du inte köra en frågestund/inlägg här snart? Kram

  5. Hej! Tipset är ju, om ryggen bråkar, att göra det som jag också borde, men nästan aldrig gör. Håll i ’handtaget’(?) på vagnen underifrån, så skjuts axlarna automatiskt bakåt och man får bättre hållning, ’coren’ spänns automatiskt! så är ryggen snällare sen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..