I annonssamarbete med FUELBOX

Kanske det bästa julklappstipset du någonsin fått

DSC03158

Snart drar julhandeln igång, och därför ska ni nu få ett VANSINNESBRA julklappstips av mig. Ett tips som är en investering i det viktigaste vi har – våra relationer. 💘

DSC03162

Jag har skrivit om FuelBox förut, flera gånger. Och jag gör det med stor glädje ytterligare en gång – för det här är en av de där få produkterna som är Viktiga På Riktigt. Som gör skillnad. Vad är det då? Jo – det är en box med frågekort som fungerar som bränsle för samtal. ✨

DSC03145

”En box med frågekort? Det kan man väl pyssla ihop själv?” tycker säkert någon. Och – absolut. Problemet är väl bara att man liksom inte gör det. Inte jag i alla fall, jag behöver hjälp. Jag och Niklas behöver hjälp. För efter 13 år tillsammans, två småbarn och konstant sömnbrist är det faktiskt inte så lätt längre att hitta på roligare saker att snacka om än förislogistik och middagsplaner. Det är här FuelBox kommer in, och styr upp. 🙌🏻

DSC03160

Boxen innehåller 170 öppna frågor indelade på tio kategorier. Man kan välja att hålla sig kring det lättsamma och välja från ”Snicksnack”. Eller så slinker man in på ”Mina, dina och våra”, Åsikter och värderingar” eller ”Förflutet, framtid och nutid”.

fuelbox

Känner man sig modig ger man sig på kategorin ”Minfält”. Då kan man få frågor som:

”Vad tror du jag skulle förändra hos dig om jag kunde?”

”Vilka av dina personlighetsdrag vill du inte föra över till dina barn?”

Eller den som jag fick en gång när vi vågade oss på den här kategorin:

”När har du blivit som mest generad över mig?”

DSC03171

Den frågan startade ett samtal om min tidigare relation till alkohol, och allt hemskt jag utsatte de människor som stod mig närmast för. Ett jobbigt samtal såklart, men också frigörande. Att få lufta det där man annars gärna sopar under mattan. Utvecklande. ❤️

DSC03159

Och det är väl just det som är det genialiska med FuelBox – när man använder den genererar frågorna samtal som annars inte skulle uppstå. Roliga, otippade, läskiga, viktiga, spännande samtal. Samtal som gör att man fortsätter upptäcka varandra, även efter 13 år tillsammans. Som gör att man fortsätter vara nyfiken. Viktiga ingredienser i en relation, och ett tacksamt sätt att inte stagnera. Alternativt sätta fart på något som stannat av. ✨

DSC03180

Min erfarenhet är att det ofta räcker med en fråga, sen är man igång. Och vips så är man någon helt annanstans än där man började. Lite som samtalen var i början av ens relation. Ett tips är att ta med några frågekort på datenighten. Eller varför inte dra ett i soffan, när kidsen somnat? 💞

DSC03181

Det här är en så grym present tycker jag. Antingen till dig själv, eller till någon du tycker om. FuelBox finns i flera versioner – FuelBox FRIENDS och FuelBox FAMILY (dessa finns på svenska 1 dec). Lätt en av de grymmaste julklappar du kan haffa. En gåva som är en investering i livskvalitet, och som räcker länge, länge, länge. Du hittar FuelBox här och med koden Vanja får du 15% rabatt OCH fri frakt, hurra! 🎉 Koden gäller tom 6/12. ❤️

 1. Amanda skriver:

  Hoppas denna kommentar är ok Vanja! Annars tar du såklart bara bort den ❤️

  Vi känner oss lite klara med vår fuelbox (i jättefint skick fortfarande!) men känner inte att den passar att lämna till second hand-affärer, sälja på tradera eller slänga… Det kanske är någon här som vill köpa för en billig peng? Maila isåfall gustavsson.amanda@live.com så att boxen kommer till användning 😊🌟

  1. Jaa men självklart Amanda, grymt med återbruk ju! <3

  1. Riina skriver:

   Hej Amanda!
   Har länge velat skaffa mig en fuelbox men de skickar tyvärr inte till Finland. Både jag och min kompis har mejlat dem för att fråga om saken men har aldrig fått något svar. Det går nog att få frakt till Australien men inte till Finland 🙈😜. Skulle du vara villig att skicka din box till mig, jag står självklart för frakten? ☺️💫

   1. Amanda skriver:

    Hallå Riina! Maila mig på e-postadressen ovan så kan vi prata vidare på så vis. Jättekul att du är intresserad! 😀

 2. Amela skriver:

  Hej Vanja,
  jag skriver här då jag inte visste vart jag ska skicka kommentar.
  Upptäckte din och Josefins podd för 10månader sen när jag började jobba efter min FL. Lyssnar alltid på er när jag åker buss till jobbet. Tycker ni är så bra och det är väldigt breda samtalsämnen. Lyssnar även på några andra poddar ocskå bl. a säker stil och fredagspodd och det är därför jag märkt att ljud på er podd är lite lågt jämfört med andra. Jag måste höja volym ganska mycket för att höra er men så upplever jag inte med de andra. Först tänkte att det är något fel på mina hörlurar men jag upplever att det är lågt ljud bara när jag lyssnar på er podd. Det löser jag genom att höja volym så det är inget problem☺️men då är volymen på icke rekommenderade nivå för hörsel. Jag vet inte om det är fler som upplever samma men jag bara undrar vad det kan bero på.
  Trevlig dag!

  1. Håller med! Det är ingenting jag stör mig på hela tiden men har märkt att reklamen är normalhög så när jag lyssnar till exempel innan jag ska sova och det är helt tyst runt mig så blir det ganska stor volymskillnad. Men som sagt, inget jag stör mig på så mycket!

  1. Tack bästa, vad fint att vi får hänga med dig i dina öron! Vet att ljudet är lågt och vi har försökt lösa det utan att lyckas., Det är något med inställningen när vi spelar in. Lovar att försöka lösa det snart, jag stör mig på det eftersom reklamen är så mycket högre än vår poddis, och när man dragit upp ljudet för att höra vad vi säger kan man få en aaaaalldeels för hög reklam i öronen… Ska lösa detta!

 3. Clara skriver:

  Åh men kan du inte förlänga erbjudandet till december så det även gäller familj och vänner-varianten? 😢

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..