Barnmusik som inte låter som hetsigt skrammel

Innehåller reklam för mitt eget varumärke Babyloonz

Skiva 2

Sen en tid tillbaka finns ju mina och Niklas barnlåtar på Spotify. Där hittar ni klassiker som Hjulen På Bussen, Tingelingelinge Tåget Far med mera (sök på Babyloonz så hittar ni all vår musik). Men! Nu har vi även fått upp de låtar som begåvade artisten Eleonor Ferrari specialskrivit och producerat åt oss, HURRA! 🎉 Fyra FANTASTISKT fina låtar som garanterat inte skaver i öronen (tänk mer som att Veronica Maggio hade skrivit barnmusik, barnmusik behöver ju inte automatiskt innebära hetsigt skrammel 🙉) på teman som vänskap, dans dans dans – och såklart vår extremt populära borsta tänderna-låt. Klicka här för att lyssna! 🌈✨🍄

 1. Miccan skriver:

  Men fy Clara vilken hemsk kommentar du lämnade! Fundera ett varv till innan du låter fingrarnas spela över tangenterna nästa gång, för visst skulle du aldrig kliva fram till en människa på gatan och säga sådär till den personens face? 🤔 Inte okej att varken säga eller skriva så, tänk om nån sagt så till dig.

  Så bra svarat Vanja och du gör så grymma saker konstant, låt inte detta trycka ner dig! 🥰💕 Heja dig och allt bra du gör! Boken, klistermärken, era block, eran pod och din blogg förgyller min dag varje dag! Om man alltid försöker se det positiva i livet och fokuserar på det så kommer man aldrig hamna i sån där tråkig attityd som du fick här ovanför. Vi ska alla hoppas att även Clara finner en positivare inställning, både för sin egen skull och för andras 😘 Kram på dig! 💕💕

 2. Clara skriver:

  Men hur fejk känns inte detta? 3 reklaminlägg på raken, svårt att få ihop ekonomin inför jul? Ärre därför som du kränger precis allt på dina läsare? Från dyra klistermärken till böcker om hela din härlighet? Det blir väldigt tydligt hur ”rackarns” härlig och fri du är, bara du kan lura folk till att köpa saker så är det ”Happy clappy”

  1. Hej Clara. Vad ledsen jag blir att du (känns det som) i princip känner dig personligt kränkt av min blogg. Eftersom jag är en entreprenör med en massa olika projekt på gång konstant så har jag alltid, och kommer alltid, skriva om dem i bloggen. Mina projekt är ju mitt liv. Tråkigt att du inte kan se att jag försöker göra BRA saker – bra musik och program för barn och annat material som ska göra folk glada. Jag försöker inte ”lura på” någon någonting, men jag vill självklart kunna berätta om alla projekt jag är SÅ STOLT över i mina kanaler. Just den här veckan har det funnits extremt lite tid att skapa material till bloggen. Nästan noll sömn, sjuk bebis och en man som inte mått bra. Bilderna till de senaste inläggen var de som fann klara att använda, så då gjorde jag det. Annars hade jag inte kunnat få upp någonting alls. Och du – nästa gång du känner dig manad att ge mig feedback så vill jag uppmuntra dig till att hålla en bättre ton. Att läsa det här efter ÄNNU en natt med tusen uppvak, ÄNNU en dag med sjuk och ledsen bebis, ÄNNU en dag med en man som mår dåligt var för att vara ärlig riktigt VIDRIGT. Jag blev och blir ledsen, på riktigt. Ge gärna feedback, men håll en schysst ton.

  1. Och angående mina dyra klistermärken: ja, om man inte är Lagerhaus och kan beställa 50 000 ex (vi beställde 300) så blir det dyrare än på ex Lagerhaus. Lägg dessutom till att vi anlitade en (ung, svensk, kvinnlig) frilansande designer som designade dem utefter våra önskemål och sen tryckte upp stickersen på ett schysst sätt med bra kvalitet – ja, då blir det dyrare än på Lagerhaus. Men vi gav folk jobb och bra betalt på vägen. När man byggt upp ett varumärke kan man beställa fler ex av sin produkt, och då kan man förhandla ner priserna. Men att klaga på någon som GÖR något, som GER FOLK JOBB med schyssta löner – gör inte det. Köp inte klistermärkena bara. Och sluta böla. Live and let live. Nu ska jag försöka tvätta bort din dåliga energi Clara, och vända den här dagen.

  1. Sarah skriver:

   Men ge dig! Varför har du ett behov av att trycka ner en annan person på det sättet? Så himla trist när folk beter sig på detta sätt!
   Och Vanja, ta inte åt dig! Du gör ett helt fantastiskt jobb som väldigt många uppskattar nåt otroligt ❤️

  1. Josefin skriver:

   Kärlek till dig Vanja <3 och kärlek till alla som skriver dumma kommentarer och som uppenbarligen behöver lite mer kärlek för att inte bittra ihop totalt. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..