Såhär ska jag se ut på nyår!

Innehåller annonslänkar

vanja wikström jumpsuit Lindex

Men heeeeej! Här står jag helt casual ba, lite Monday Morning fresh. 👋🏻😜 Näää – tog de här bilderna i helgen, men tänkte att vi väl kunde partaja till den här måndagen en smula? Hittade nämligen denna sjukt fina jumpsuit på Lindex i lördags och tänker att jag tipsar vidare till er på direkten. Fått en del frågor om snajdiga nyårs/festkläder, och här har ni mitt bästa tips!👆🏻🖤

vanja wikström jumpsuit Lindex 2

Jag är ju ett fan av att bära jumpsuits istället för klänningar när det vankas fest, och varje gång jag lägger upp en bild på mig själv i en sån får jag ett gäng frågor om vaaaaar jag hittaaaaaar dessa jumpsuits? Zara brukar ofta leverera på den fronten, men som sagt hittade jag denna raring på Lindex. SÅ fint, subtilt mönster dessutom och perfekt passform med lite avsmalnande ben. ÄLSKAR DEN! En klassiker som kommer leva lääääääänge i min garderob. 🖤

vanja wikström jumpsuit Lindex 6

Om man känner sig för naken i enbart jumpsuiten kan man slänga den här svarta sammetskavajen över axlarna. Också från Lindex.

vanja wikström jumpsuit Lindex 4

Kavajen kan man ju ha till en massa andra grejer också. Perfa att ha en sån hemma.

IMG_6008

Haffade även dessa tokfina örhängen! Perfekta partajkompisarna. ✨

vanja wikström jumpsuit Lindex 7

En annan lösning på eventuella nakenhetskänslor är att ha den här lätt glittriga genomskinliga toppen under jumpsuiten. Också från Lindex. Tänker att detta är min nyårsoutfit och man vet ju aldrig vad man är på för humör. Om man känner sig bekväm med att visa lite hud, eller om det är en sån där dag då man mest vill gömma sig.

vanja wikström jumpsuit Lindex 3

Sen tycker jag iofs det är skitsnyggt med toppen under, så kanske att den åker på oavsett hur bekväm eller obekväm jag känner mig på hudfronten.

vanja wikström jumpsuit Lindex 5

Elastisk midja har den också, denna underbaring. FINNS det nåt bättre än elastiska midjor? 😍🙌🏻😂 Att vara bekväm är (minst!) lika viktigt som att vara snajdig när man är på fest. Jumpsuiten hittas här, genomskinliga toppen hittas här , örhängena här och sammetskavajen hittas här! 🖤

 1. Sandra skriver:

  Sjukt snygg outfit vanja.
  Bär du förresten något i sele med Tintin? Och vilket märke använder du i så fall? Nöjd ?

  1. Tack! <3 Jag bär i sele då och då, har haft två i trikå från svenska Coracor som varit magiska, och de är SÅ fina! <3 När jag behövde lite mera stöd, en mer stadig sele, körde jag på en från baby tula, den är toppen. Perfa om man som Tintan älskar att bli buren framåtvänd, då den är utformad ergonomiskt speciellt öfr det (de har en variant som är det, spana på sajten så hittar du vilken modell det är). Jag har en i svartvitt mönster, superfin. 🙂

 2. Johanna skriver:

  Pangsnygg 😍💥💣

 3. Johanna skriver:

  WOW vad snygg Vanja! Du kommer vara pangsnygg på nyår!!
  Du.. jag har en fråga till dig som vore så intressant om du skulle vilja ta upp i kanske ett inlägg i bloggen..? Jag kan tänka mig att fler kanske också kan få nytta av ditt svar. Så nu till min fråga: Jag skulle lite motvilligt säga att jag är en typisk ”peoplepleaser”. Jag har otroligt svårt att säga nej till allt och alla. Jag får SJUKT dåligt samvete och ältar om och om igen om jag säger nej, om jag avbokar för att jag verkligen måste prioritera någonting annat, om jag prioriterar mig själv framför någonting annat eller om jag känner att jag inte gav allt till en person jag möter. Om jag känner att jag gör någon det minsta besviken eller säger nej till något som jag skulle kunna klämma in någonstans i kalendern så kan jag inte släppa det utan ältar det om och om igen. Jag vet att man ska prioritera sig själv i sitt liv också och att man inte kan göra alla nöjda osv. MEN jag har så otroligt svårt för det och mår så dåligt av att gå runt och älta. Du har ju pratat mycket i dina sociala medier om att du också är en typisk ”peoplepleaser” så därför vill jag be dig om råd. Hur gör du för att handskas med alla dessa tankar som jag kan tänka mig dyker upp i ditt huvud också när du inte gör någon helt nöjd? Vilka tankar får du och hur handskas du med dom? Detta är så otroligt jobbigt, jag skulle verkligen uppskatta dina kloka ord. Tack fina du för en alltid lika bra blogg, podd, instagram och instastory. Jag blir så inspirerad och tycker så mycket om alla dina sociala medier. Massor med kärlek!

  1. Jo, jag är en riktig people pleaser jag med, jobbar på det hela tiden. Bra idé att skriva något om det, det borde jag! Ska spara din kommentar och ta mig tid att skriva något kring detta, säkert fler som känner igen sig. kram!

 4. Marie skriver:

  Men såå fint! 😍 Tycker verkligen att det blir så mycket snyggare och lättare att se hur grejer ser ut när DU visar upp plagg och smycken på det här sättet än hur sakerna ser ut på butikens hemsida, plaggen kommer mer till sin rätt på det sättet du visar upp dem. Butikerna borde anlita dig som modell 😉❤️ Och örhängena, myycket snyggare på din bild än på Lindex hemsida. Blev sugen på att köpa dom tack vare din bild, hade nog bara scrollat vidare om jag bara hade sett dem på Lindex hemsida. Har tänkt på detta förut, så nu skrev jag det 😊 Kram❣️

  1. Meeeen! Vad fint sagt. 🙈😚💖 Men jag hajar vad du menar, blir också mycket mer inspirerad när jag ser plaggen på en mänska jag har ngn slags relation till. Tack för fin pepp. Kram!🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..