Med hela flocken på jobbet

Innehåller reklam för mitt eget varumärke Lekis TV

IMG_6194

Såhär såg det ut i går, i en av produktionsbolaget Lillasysters studios. En pustande la papa, en SÅ taggad bebis…

IMG_6192

…och en förkyld liten Iggy som roade sig med sin padda. 💘 Åsså la mama förstås! Jag hängde dock mest i ljudbåset och spelade in röster. För i går la vi ljud på en maaaaaassa nya braiga barnprogram som kommer dyka upp på Lekis TV´s youtubekanal och i appen inom kort.

Foto: Copyright 2017. All rights reserved.

Programmen om nallebjörnen Nani är några av våra mest populära, så i går spelade vi in ljud till två nya avsnitt där Nani utforskar sopbilar och brandbilar. Hur ser de ut, hur låter de – vad GÖR de hela dagarna? Jättefina program, kommer snart! ☺️

s5

Vi la också engelsk voiceover på några Babyloonzavsnitt, programmen om vårt lilla bebisgäng ni vet. Så snart kan de avnjutas även på engelska. 💞

IMG_6203

Det gick faktiskt oväntat bra att ha med hela flocken på jobbet. Musi var god som guld i stort sett hela tiden (alltid lättare att hålla henne nöjd när man inte är hemma tycker jag. Mer spännande saker/folk att uppleva.)…

IMG_6241

…och Iggy var en liten guldgosse han med. MVG till båda kidsen faktiskt. Iggy hade roligt med alla instrument som låg strösslade här å där i studion. Ska ge honom ett munspel i julklapp. Älskar att han är så musikalisk och vill gärna uppmuntra det, och munspel är ju väldigt tacksamt iom att man ju kan spela på det direkt – det låter bra omgående. ✌🏻

IMG_6251

Tänkte att vi skulle ta en sån där hääääärlig bild på mig med båda barnen (HAR jag ens en sån?!), här ser ni resultatet. Får nog jaga vidare efter en fullträff på den fronten. Den rattiga gamla tandborsten som Tintan leker med (SÅ bra leksak, även om den inte är så snajdig 😂) bidrar inte direkt heller. Men men, vi fick svinmycket gjort och hade faktiskt en väldigt mysig dag ihop hela bunten. Bra där, flocken! 👏🏻

  1. Elise skriver:

    Hurra, mer Josie och Nani! Min dotter älskar dem. Ska vidarebefordra att det är nya avsnitt på g 🙂

  2. Johanna skriver:

    Vad kul med voice-over 😍😄 vill ni göra fler språk så hojta till 😄 🇫🇮

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..