Så stolt, så glad, så tacksam

Innehåller reklam för vår bok ”Livsstilsbibeln”

livsstilsbibeln 3

Såhär rackarns GLAD är man när man får ge ut en bok som man är RASANDE STOLT över! 🎉✨ En bok som jag av hela mitt hjärta tycker är en väldigt fin julklapp till sig själv eller någon annan. Vill därför tipsa om den i dag, nu finns den dessutom till ett specialpris inför jul; 169 pix. Haffa ”Livsstilsbibeln” här! 💝 Inte bara för att den har en flådig utsida som fräser till vilket soffbord som helst, utan framförallt för bokens insida.

livsstilsbibeln

(Bild: By Auxley)

Jag och Jossan skrev den här boken med ett enda syfte: att hjälpa läsaren att skapa den finaste vardagen – utifrån det som gör just hen allra lyckligast.

livsstilsbibeln 15

(Bild: By Auxley)

Men ibland kan man behöva lite hjälp på traven. Vad sjuttsingen VILL man egentligen? Och VAD är det som gör en lycklig, om man blickar inåt istället för utåt?

livsstilsbibeln 16

(Bild: By Auxley)

I ”Livsstilsbibeln” är jag och Jossan med läsaren genom hela processen med att hitta VAD man vill göra och HUR man vill att ens drömvardag ska se ut – och sen peppar, inspirerar och hjälper vi hen vidare att faktiskt ta sig från tanke till handling.

livsstilsbibeln 5

livsstilsbibeln bok

Det är en interaktiv bok med övningar och plats för reflektion, och jag blir SÅ RACKARNS GLAD över alla meddelanden som dräller in från er som köpt den, använder den och – har GLÄDJE av den. 😭🙌🏻

livsstilsbibeln 2

Att se hur ni använder vår bok för att göra verklighet av era drömmar och skapa den vardag ni vill ha är magiskt. Varje gång jag går in under hashtaggen #Livsstilsbibeln så blir jag så glad, så stolt och väldigt, väldigt rörd.

livsstilsbibeln 4

Vill gärna visa några av alla de fantastiska bilder som postats i sociala medier, TACK alla ni som låter oss se hur ni använder vår bok! 🙏🏻✨

livsstilsbibeln 10

livsstilsbibeln 9

livsstilsbibeln 6

livsstilsbibeln 8

livsstilsbibeln 7

livsstilsbibeln 11

livsstilsbibeln 12

livsstilsbibeln 14

livsstilsbibeln 13

När man får höra att boken kan få någon som mår dåligt att må bättre… 😭❤️🙏🏻

livsstilsbibeln 74

livsstilsbibeln 56

Det är ganska många som hittat boken utan att ha en aning om vilka jag och Jossan är, det är nästan extra kul tycker jag. 💘

livsstilsbibeln

Hursom – tycker att ”Livsstilsbibeln” är en väldigt fin julklapp till sig själv eller någon man tycker om. 💝 Man kan ge den till någon som är 15 eller någon som är 55. Och man behöver på intet sätt vara ”vilsen” för att få ut något av boken. Den är proppfull med tips och våra personliga erfarenheter på områden som är Viktiga På Riktigt. Man tar till sig det man vill, oavsett om det är att göra hela resan – eller om man bara behöver reflektera över och tweaka något eller några områden i sitt liv. Det finns något i den som de allra flesta får nytta av.

livsstilsbibeln signeradd

Många av er frågar efter signerade ex såhär inför jul, på Akademibokhandeln i Ringen på Södermalm finns ett gäng. Slink dit om ni bor i Estocolmo, eller ring dem och fråga – kanske kan de skicka? Annars hittas boken i de flesta bokhandlar (både fysiska och online), till exempel här! 💝

 1. Astrid skriver:

  Haha, förstår ni när jag ser signaturerna vad ni menat i podden 🙊
  Så häftigt att boken når utanför ert befintliga nätverk, det ska nu verkligen ta till er 😍🌟❤️

 2. Melissa skriver:

  Fick hem min idag! Kan knappt vänta ✨ ska hålla er uppdaterade 😉

 3. Johanna skriver:

  Jag älskar hur ni byggt upp den ❤ ni och den är en av orsakerna till att jag nu tar mitt första steg till att göra något eget. Jag säger upp mig imorgon (1månads uppsägningstid) och kommer försöka göra allt jag kan att få ihop en inkomst jag kan leva på.

  Skit rädd och väldigt exalterad 😮

  1. TACK! <3 Och men duuuuu! JOHANNA! SHITOBERTO vad modigt! Inget livsavgörande görs utan att man e skiträdd, så det bådar gott tycker jag! 😜 Vad ska du göra (om du vill berätta)? Håll mig uppdaterad på hur det går!° <3<3<3<3<3<3 KRAM bästa!

   1. Johanna skriver:

    Ska utveckla mina sociala kanaler och göra undervisningsmaterial online 🤗

    1. oooooohhh SPÄNNANDE! <3 Så taggad på detta! Lova att keep me updated? Känns ju verklgen som ditt area of expertiiiiise! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..