Trött, trött, trött

IMG_6552

Den här bilden är från gårdagens frukost. Jag var SÅ TRÖTT efter (ännu) en natt med nästan noll sömn (Tintan har inte bara en utan TVÅ tänder på g och har gnytt sig igenom de senaste nätterna) och hade svårt att hålla ordning på tankarna. Niklas (som inte mådde mycket bättre han 🙈) skickade ut mig på ensamfrulle innan vårt möte med inredarna, så att jag skulle få 15 minuter av stillhet – och nåt gott i magen. Så jag mailade inredarna om att vi skulle bli 10 minuter sena, slank till Fikabaren och beställde macka och cappo – och ANDADES.

IMG_6554

Så jag satt där, ANDADES, drack cappo och åt ostsmörgås. Precis vad jag behövde. Hade sen ett jättespännande möte, mer om det snart! 🙌🏻

Skulle behövt en liknande omstart i dag, för denna onsdag är jag snurrig. I princip ingen sömn i natt heller. Tänker att jag ska gå och lägga mig runt 21 i kväll, för att försöka få lite mer sömn. SÅ tråkigt, deppigt och värdelöst (känns ju som om hela ens LIIIIV försvinner när man tappar sin enda stackars timme utan kids på kvällen 😫), men jag pallar inte må såhär i morgon också.

Sorry för upplyftandenivå noll på det här inlägget, men i dag är bara en sån dag. Pust.

 1. Jag lyssnade på dig och Niklas när ni va med i podden som du pratade om tidigare och jag måste bara söga att den va jätte bra. Förstår nu vilket hårt både du o Niklas gör

 2. KÄMPA!! 💪 Det är tufft utan sömn alltså, fy f-n. Men beundrar alla med småbarn som orkar vara uppe till längre än 22 i vanliga fall! Jag lägger mig sällan senare än 21.30 numera men då har jag en 7 månaders som säckar kl 19 och en 4-åring som har absolut deadline kl 20.
  Unna dig en tidig kväll. Andas. Tänk att det är tillfälligt. Dina kvällar kommer tillbaka. Samt, det finns ju inget bättre än att vakna när bebis vaknar till vid typ 01 och konstatera att man redan fått flera timmars sömn!
  Hoppas du får sova i natt!

 3. Känner så med dig! Har också en liten som får tänder i detta nu, och det vaknas och bökas stup in kvarten… Den där korta stunden av egentid är räddningen såna dagar 🙏🏼😌 Hoppas du får en lugn natt med god sömn!🌛😴

 4. Pepp kärlek kramar till bästa Vanja ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
  Så kul med ny frågepodd , Den var så otroligt bra och efterlängtad 📷🌟🎵♥️♥️💕💕

  Kram ♥️♥️

 5. Åh I know the trött-feeling!😩 7 månaders bebis (och 4-åring) som håller igång hela dagen, kryper och står… Är helt slut på kvällen så jag har börjat lägga mig runt 21. Igår släckte jag 20.10.🙈😵😴

 6. Kämpa på! Känner så igen mig när du skriver om att det är svårt att hålla ihop tankarna och att det snurrar. Så många gånger jag varit yr av trötthet och man tror att det ska braka loss men man fixar det tillslut. Det är jobbigt emellanåt och man känner inte igen sig själv. Men jag lovar det kommer dagar då huvudet hänger med igen. Jag har börjar jobba och mannen är hemma med sonen på 15 månader och dotter som är 7 år. Jag har äntligen fått sova ostört men nu är det mannen som är sömnrubbad 🙈. Ibland längtar man några år framåt så att man får tillbaka sin energi igen. När man är mitt uppe i det är det så svårt att tänka klart!
  Gillar din blogg super mycket! Kram

 7. Stor kram till dig fina Vanja! Du gör det enormt bra! Hade lätt erbjudit mig att hjälpa till med t ex barnvaktande om jag hade bott nära er, som en extra farmor/mormor liksom. Bra att du tar till vara på små korta stunder och får andrum. Superviktigt.

 8. Förstår precis hur du har det! Har en 8-månaders med antingen tänder på g eller så är det den omtalade separationsfasen för hon är vaken varje kvart nätterna igenom känns det som. Har dessutom en 2,5 åring så på dagarna blir det inte mycket vila heller. Vi får helt enkelt kämpa oss igenom detta. Stor kram till dig!

 9. TIPS! Gnugga flytande alvedon på tandköttet när det kommer nya tänder. Lite alvedon på en pad och gnugga. Har funkat kanoners för min 10 månaders med 6st tänder 🙂

  Puss & Godnatt

 10. Hej Vanja! Tack för en bra blogg och jag uppskattar att du är så ärlig i dina blogginlägg. Det uppskattas verkligen. Är själv mamma till en 2-månaders bebis som just nu (tack och lov) sover bra på nätterna. Första veckorna i hans liv var kämpiga nattetid med sömnen…Jag har oxå en sambo med kroniska sömnproblem. Vi sov i skift i början och nu har vi separata sovrum. Vi har planer på att försöka samsova ihop med bebis längre fram, ev under julledigheten.

  Styrkekram till dig

 11. Heja dig! & heja er! 💘💘

  Som du skriver; kanske inte ett av de mest upplyftande inläggen, MEN detta är just en av många anledningar till varför jag väljer att följa just dig. Du skriver om det som händer i livet just nu, även om det inte är happy & clappy! Det är liksom äkta och på riktigt. Sluta aldrig att göra det, Vanja. STOR kram ✨

 12. Herregud människa, gå och lägg dig😳att du ens står upp är ett under i mina ögon, och jag har inte ens barn. Längtar så efter barn, men det där med sömnlösa nätter skrämmer mig mer än förlossningen känns det som.
  Ät en rejäl middag ikväll, och lägg dig tidigt…hoppas ni alla får några goda timmars sömn. 😘

 13. Kämpa!! Då min 10-månaders inte vill sova ensam går jag och lägger mig med henne 19-19.30 varje kväll 😕 oftast ligger jag och läser i mobilen en stund men brukar satsa på att somna tidigt så att jag får så mycket sömn som möjligt. Det är tråkigt men tänker samtidigt att det är så kort period i livet. Egentid i soffan kommer det finnas tid till framöver. Kram

 14. Här sovs det också FÖR lite för tillfället, ettåringen har fler tänder på g och har antingen långa uppvak på natten ellet vaknar 05 och vägrar somna om. Gäsp! Skönt att läsa att man inte är ensam. Kram! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..