Tankar om att inte vara bra nog

IMG_6710

Tack för peppen hörrni. Jag mår bättre i dag. La mig runt 21.30, och även om Tintan röjde på rätt bra i natt med, så hann jag få någon timme extra. Fortfarande T R Ö T T – men inte snurrig, tackålov. Hoppas ni andra tröttmössor också är snäppet piggare i dag. 😚

IMG_6718

Ska nu sätta mig och redigera bilder till ett inredningssamarbete jag plåtade i dag. Blev SÅ fint – just precis i de HÖRNEN samarbetet plåtades. Resten…. Ja – ni kan se på Insta stories hur det såg ut runtomkring. 🙈

Kan ha lite ångest över bloggen ibland. Det blir väldigt mycket ”Det här har jag gjort i dag” just nu, och även om det såklart har sin plats här i el bloggos värld, så vill jag gärna kunna bjuda på lite annat OCKSÅ. Har tusen inlägg jag vill skriva, om alltifrån de BÄSTA hudvårdsprodukterna (har upptäckt en riktig RACKARBAJSARKRÄM på retinolfronten! 🙌🏻💥), till klädinspo, till tankar kring egenföretagarlivet, ett genialiskt sminkhack jag kommit på, pepp och självutveckling och om Tintans mat- och sovrutiner. Men jag HINNER ALDRIG. 😫

Kan ibland bli rädd för att jag inte levererar tillräckligt bra här. Men känner samtidigt att jag verkligen gör det allra bästa jag kan just nu.Vilket betyder att mer kan jag inte göra, och det betyder ju att  – mer kan jag inte göra. Så jag måste släppa sargen och inse att just precis nu finns det så extremt lite tid, att det enda jag har möjlighet till är att skriva ner det som rinner ur händerna på mig när jag har tid att sitta vid datorn. Och det får vara good enough.

Pust. Inte lätt det här, att få ihop alla bitar. Älskar när ni önskar inläggsämnen i kommentarerna (skriver ner varenda ett ska ni veta 💘), men blir tokstressad över att jag aldrig hinner producera dem. Extra trixigt kanske, när man är en people pleaser av rang. 🙋🏼‍♀️ För övrigt ytterligare ett ämne jag skulle vilja skriva ett blogginlägg om, men som jag inte hinner. Men men, tiden kommer tillbaka. Det vet jag ju. Och det bästa är ju faktiskt att jag lägger den på något väldigt fint – en rackarns god liten bebis. 👶🏼

 1. Leopard såklart!😉💘jag såg den väskan senast igår och tänkte, njaaaa jag måste prioritera julklappar till familjen! Haha! Hoppas verkligen jag vinner!😘😘

 2. Maria skriver:

  Du är grym❤️ har själv 2 barn, en som snart blir 2 och 1 bebis på 9 månader. Sömnbristen är vad man får leva med. Skulle aldrig palla ett influencerliv på det. Du levererar verkligen, du ser strålande ut. Är grymt nyfiken på der sminhacket. ALLA dina skönhetshack vill jag ha💕😍kram

 3. Karin skriver:

  Älskar ”detta har jag gjort idag”-inlägg. Tycker det är de bästa inläggen i de flesta bloggar och tycker väldigt mycket om dina ”helgen”-inlägg, även om jag fattar att de kräver mycket jobb. Känn ingen press att leverera och prestera! Det genuina i dina inlägg är nog en av de främsta anledningarna till att många följer dig!
  Fråga som du säkert redan skrivit om flera gånger, men hur har ni gjort med föräldraledighet? Hur gör influensers som oftast bloggar på och skapar content när de har nyfödda? Tar man ut en procent och skär ner på annat jobb? Det ”går” ju inte i er branch att bara försvinna i ett halvår typ. Frågad eftersom jag funderar mycket på fördelning av föräldraledighet för min egen del. Inte för stt jag är frilans eller influenser men har ändå lite speciellt yrkesliv och inte supersäkra anställningsformer. Hoppas på att få barn under 2019.
  Heja dig!

 4. M skriver:

  You’re the best! ♥️

 5. Linn skriver:

  Om du bara visste hur impad jag är över vad du LYCKAS leverera, trots bebis, 4-åring, mycket eget rattande av familjen, flera jobb som sköts paralellt mm. Jag är själv hemma med bebis och har en 3,5-åring och lyckas knappt svara på sms till mina vänner 🙈 Så sänk kraven och vila i att vi läsare är kvar, men det är inte bebistiden! Njut av din sockersöta bebis och skriv när du har tid/ork/lust 🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..