Om att jobba ihop – och att ha med sina kids i sociala medier

influencerpodden familjen wikström malmqvist

God morgon! För ett tag sen var jag och Niklas och gjorde en sak som vi inte gör särskilt ofta: vi gav en intervju – TILLSAMMANS. 💑 Anton Granlund hade nämligen bjudit in oss till sin eminenta podd – Influencerpodden – och det blev ett väldigt bra snack. Annorlunda. Väldigt roligt att göra en sån här sak ihop med Niklas, i vanliga fall är det ju liksom jag som står för det mesta av intervjuandet i familjen. 👹

56-Familjen-wikstrom

Vi berättar om hur vi jobbar som ett team, vad vi jobbar med och hur sjuttsingen det kom sig att vi ens slank in på det här influenceriet till att börja med. Det blir också en hel del snack om hur Niklas kände kring att få barn – och om hur vi ser på att ha med dessa rara små avkommor i våra sociala kanaler. Vi går till exempel in på den där gången då vi fick höra på omvägar att en bekant (som alltid var väldigt trevlig när vi sågs) tyckte att vi var ”äckliga” och ”vidriga” som ”utnyttjade” våra barn på ett så hemskt vis. Pust. Lyssna här!

 1. Ellen. skriver:

  SÅ bra avsnitt! 😍 Ni säger så kloka saker – och superkul att få ta del av något som ni gjort tillsammans! Även om jag (såklart!) gillar det som bara du gör också! 💘✨

 2. Johanna skriver:

  Älskade avsnittet 😍😍😄 en sån lyxig pralin som gärna hade fått vara en timme lång.
  Kanske ni kan fixa ett entreprenör soffsnack 2019 😊 ett extra långt med Cherry on top

 3. Cecilia skriver:

  Ni borde göra fler saker tillsammans ute ”i det offentliga rummet”. Alltså inte bara i kulisserna. Så härlig energi ni har ihop 🙌🏻

  Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..