TÄVLING! Vinn härliga julklappar som värnar vardagsglädjen!

DSC03188

Keeeeej hörrni – som utlovat kommer här en härlig TÄVLING! Den här gången är det ni mamas som kan vinna lovely julklappar till er själva, HUR bra? 😍🎉🌈 Jag har nämligen kirrat en tävling tillsammans med ett av mina absoluta favoritmärken: Beck Söndergaard. Jag blir kär i nästan allt som de skapar (som till exempel väskorna ovan 👆🏻), för det är ett märke som veeeerkligen värnar vardagsglädjen!

IMG_6683

Hos dem hittar man färg, mönster, glitter och GLÄDJE! ✨ Jag är ett stort fan av Beck Söndergaards undisar (PERFEKTA passformen på trosor thankyouverymuch).

IMG_6670

Den här väskan har ni sett mååånga gånger i mina kanaler. Och ni förstår ju nu varför jag älskar detta märke – gör man en FLUFFIG LEOPARDVÄSKA så är jag ett fan for life. 💘 Ljuvliga vardagsglädjestrumpor är också något av detta märkes specialitet (även leopardbraxerna kommer därifrån).

IMG_6668

Den här randiga rackaren trivs min dator och mina jobbgrejer aaaaalldeles förträffligt i.

IMG_6675

Inte ofta jag visar mig i bh här i el bloggo (om jag inte är på smällen då 👹), men är den såhär TOKFIN så… Beck Söndergaard är grymma på accessoarer (spana in mina gula örhängen 💛) och har helt enkelt tokmycket fint.

IMG_6684

Priset är att få gå loss i deras webbshop för 1500 DKK, och frågan ni ska svara på för att ha chans att vinna är:

Vad gör Vanja Wikström alldeles kollrig av lycka?

 1. Tigermönstrat.
 2. Leopardmönstrat.

Trixigt va? 😜 Lämna era svar i kommentarsfältet så meddelar jag vinnaren på onsdag 12:e. Kör hårt nu och se till att vinna ett gäng härliga julklappar till er själva! 🤶🏻😚

 1. Petra skriver:

  Leopardmönstrat! 😍

 2. LEOPARD så klaaaart! 🐾🐆🐾

  Jag skulle köpa mig något tjusigt och lyxigt då antal plagg som jag kan ha från garderoben börjar minska rejääält nu när jag strax är halvvägs i graviditeten 😅 Mycket är antingen för kort eller för tajt så har börjat gå loss på min mans t-shirts nu, fina men lite trista så jag kan verkligen behöva något som ger mina outfits lite mer liv och riv! 🐆💖🌟💖

 3. Maria skriver:

  Leopard!

  Alltså med risk att låta som alla andra så tar jag den risken.
  Jag är nog den person som aldrig, och då menar jag aldrig, vågar köpa mig något mönstrat. Varför? Jo för att jag inte tror det kommer passa min personlighet. Men blir alltid så glad av dina klädval och galna blandningar att jag ändå kanske skulle våga prova?

 4. Emelie skriver:

  Rätt svar: Kisse med prickar, dvs leopard. Miau!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..