ANNONS

TÄVLING! Vinn härliga julklappar som värnar vardagsglädjen!

/

DSC03188

Keeeeej hörrni – som utlovat kommer här en härlig TÄVLING! Den här gången är det ni mamas som kan vinna lovely julklappar till er själva, HUR bra? 😍🎉🌈 Jag har nämligen kirrat en tävling tillsammans med ett av mina absoluta favoritmärken: Beck Söndergaard. Jag blir kär i nästan allt som de skapar (som till exempel väskorna ovan 👆🏻), för det är ett märke som veeeerkligen värnar vardagsglädjen!

IMG_6683

Hos dem hittar man färg, mönster, glitter och GLÄDJE! ✨ Jag är ett stort fan av Beck Söndergaards undisar (PERFEKTA passformen på trosor thankyouverymuch).

IMG_6670

Den här väskan har ni sett mååånga gånger i mina kanaler. Och ni förstår ju nu varför jag älskar detta märke – gör man en FLUFFIG LEOPARDVÄSKA så är jag ett fan for life. 💘 Ljuvliga vardagsglädjestrumpor är också något av detta märkes specialitet (även leopardbraxerna kommer därifrån).

IMG_6668

Den här randiga rackaren trivs min dator och mina jobbgrejer aaaaalldeles förträffligt i.

IMG_6675

Inte ofta jag visar mig i bh här i el bloggo (om jag inte är på smällen då 👹), men är den såhär TOKFIN så… Beck Söndergaard är grymma på accessoarer (spana in mina gula örhängen 💛) och har helt enkelt tokmycket fint.

IMG_6684

Priset är att få gå loss i deras webbshop för 1500 DKK, och frågan ni ska svara på för att ha chans att vinna är:

Vad gör Vanja Wikström alldeles kollrig av lycka?

  1. Tigermönstrat.
  2. Leopardmönstrat.

Trixigt va? 😜 Lämna era svar i kommentarsfältet så meddelar jag vinnaren på onsdag 12:e. Kör hårt nu och se till att vinna ett gäng härliga julklappar till er själva! 🤶🏻😚

439
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00