Armhävningar, glas(k)val och intervju!

Innehåller annonslänkar

IMG_6838

På tal om tävlingsfrågan i det förrförra inlägget… 😜 Man kan aaaaldrig ha för mycket…? 🐾

Snapseed 4

Hade världens bästa träningskompis på gymmet i dag. HURRA för det! 🎉 Tintan var god som guld hela passet igenom och PT-Robert kunde verkligen plåg…ehh – jag menar PUSHA mig i 55 minuter i sträck. Gjorde två state of the art-armhävningar (helt själv!) vilket kändes TOPPEN – målet var att klara att göra EN på egen hand innan jul. Gjorde 15 totalt under passet, men på 13 av dem fick jag en smula hjälp. Brukar få hjälp på alla, så att fixa två helt själv gör mig väldigt stolt, och jag känner att jag verkligen blir starkare. 💪🏻💥

IMG_6857

Tog som vanligt en långprommis hem efteråt, och passade på att slinka förbi HM Home när Tintan ändå sov. Där var det såhär flådigt. 🌸

IMG_6852

Vi kommer ha jul för min familj hemma hos oss i år (KUL!), vilket fått oss att fundera på om vi har tallrikar, glas, bestick etc nog för hela min brokiga släkt. 😂 Det har vi inte, så nu är vi på jakt efter dricksglas – bland annat. Tyckte de här var enkla och fina.

IMG_6853

De här var också snygga. Kanske svårt med blåa glas dock?

IMG_6855

De här var mina favoriter. Så fint med räfflat glas. Enkla, men ändå med personlighet på något vis. De fanns i klarglas också, tror kanske de var snäppet bättre till och med. Vilka tyckte ni var finast? Ska kolla med Niklas om han gillar någon av modellerna.

IMG_6864

Efter skiftbytet (när Niklas tagit över Tintan) slank jag bort till Kajsas fina lokaler för att vara gäst i hennes podd ”Inte Bara Mamma”. Väldigt härligt att se Livsstilsbibeln på hennes bord! 😍

Vi pratade ärligt om känsliga ämnen (har jag någonsin önskat att jag aldrig skaffade barn?), om min och Niklas strategi med varsin ensam vecka på sommaren (ett tag hade vi ju också varannan ensam söndag) och om hur jag jobbar med sociala medier. Bland annat. Avsnittet kommer ut redan i morgon, så kul! 🙌🏻

 1. Åsa skriver:

  Fina glas! Mysigt att fixa och greja inför det. Älskar sängkläder, är det ngt man ska lyxa med är det sköööna sådana. Och säng🙂 Snyggaste gymkläderna, grymt jobb av dig! Och Tintan😉 Kram

 2. Reservglas kanske man kan hitta lite udda i second hand butiker. Eftersom dem kanske inte kommer användas ofta? Om det inte ska vara riktig festdukning och glasen behöver matcha.
  Vet att jag tipsat om Bukowskis tidigare.
  https://www.bukowskis.com/sv/lots/category/glas

 3. Liza skriver:

  Hej finaste Vanja!! Du är en SANN inspiration i det verkliga livet för mig ❤️ Undrar vad du har för fin svartprickig blus på sista bilden? /Kram Liza

  1. Å men TACK! <3<3<3<3<3<3<3 Blusen är från Lindex! KRAM!

 4. Karin skriver:

  Köp på second hand istället för nyproducerat 🙂

 5. Anna skriver:

  Hej!
  Ta hälften rosa och hälften klara glas…
  Då kan ni ibland använda bara klara glas och ibland rosa om ni vid något tillfälle är färre än vad ni kommer vara vid jul..!
  Tjipp

  1. Ingen dum idé – varfööööör välja liksom?! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..