ANNONS

När magkänslan är rätt får man ändra sina planer!

/

vanja wikström

Jaha, här sitter jag och är SÅ PASS GLAAAD! Vaffödådå? Jo – i dag var jag nämligen och grejade på MITT NYA KONTOR! 🎉😍🙌🏻

Jag och Jossan har ju haft Drömmis ihop i två år, men den lokalen har vi bara hyrt in oss i. Nu ska den säljas och därför flyttar vi ut därifrån i januari. Jag kände när vi sa upp den att jag inte riktigt hade behov av ett kontor, och Jossan hittade en superfin lokal som hon kommer flytta till och som passar det som hon ska pyssla med nästa år som hand i handske. Tanken var då att vi skulle spela in poddisen där, ha Monyay där och att jag skulle jobba hemifrån. Men…

DSC03321

…av en slump befann jag mig en dag i den här lokalen (världens gulligaste lilla loft 😍), och jag kände liksom direkt att ”HÄR vill jag sitta!”. Det visade sig dessutom att platsen skulle hyras ut, och huxflux hade jag vräkt ur mig att ”Jag tar den!”. Till en början var det bara tänkt att jag skulle hyra en kontorsplats uppe på det lilla loftet, men ju mer jag tänkte på det desto mer kände jag att jag ville ha ett eget space. Så i går bestämde vi att jag skulle hyra hela loftet. Det känns SÅ RÄTT! 🙌🏻

DSC03351

Från loftet är det vackra fönster ner mot resten av lokalen. Där är en loungeyta där man kan hänga, ta möten eller sitta och jobba om man känner för att byta miljö. Visst är det fint?! 😭😍 Det är faktiskt Kajsas lokal, vars podd jag gästade häromdagen (ni har väl lyssnat?).

DSC03352

Lokalen ligger bara några kvarter från vårt hem och Iggys föris, och i den finns en poddstudio dessutom – perfekt för mig och Jossan! 👯‍♀️💘

DSC03358

Allt har gått så himla fort, från det att jag såg den och kände mig SÅ HEMMA (you know when you know-känslan ni vet 💘) till att jag nu beslutat mig för att hyra hela loftet. I dag var jag där och mätte så att jag kan börja kirra möbler och planera utrymmet.

DSC03346

Det ÄR SÅ GULLIGT! 😭😍 Lite osäker på om jag ska behålla det turkosa golvet, eller om jag ska måla det vitt. Vad tycker ni?

Skärmavbild 2018-12-12 kl. 16.46.05

Har såklaaaart skapat en Pinterestboard för detta lilla kontor. 👹Tänker mig ett ljust skrivbord, en trästol och sen mycket gröna växter. Jag får plats med en arbetsyta och en mys-yta på loftet. Så någon gossig fåtölj och ett soffbord vill jag också jaga rätt på. SÅ PEPPPPPADDDDD!!!! 🙌🏻

DSC03333

Jag hade ju som sagt bestämt mig för att jag inte skulle ha något kontor, men när det känns såhär rätt i magen får man ändra sina planer. Och nu känns allt med det här lilla loftet bara SÅ RACKARNS RÄTT. Känns som att jag fått en riktig nytändning. ✨ Är så enormt sugen på att ställa i ordning mitt lilla space (jag flyttar in i januari) och så nyfiken på allt roligt jag kommer göra och skapa där. 💝

22
145

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00