Lilla loftets första möbel är inhandlad!

IMG_7012

Vad KUUUL att ni är (minst! 😂) lika peppade på Lilla Loftet som jag! 🙌🏻🎉 ÄLSKART! 💝 Och jag börjar nog hålla med er – det turkosa golvet är faktiskt jättevackert. Det får stanna!

Kan ju INTE SLUTA TÄNKA på mitt söta lilla loft, och i går stannade jag uppe aaaalldeles för länge och googlade på möbler. 🙈 Självklart vill jag försöka hitta så mycket jag kan på loppis, och i dag köpte jag faktiskt loftets första pryttel, nämligen:

IMG_6999

Denna vansinnesfina golvlampa! 😍 Hittade den på Stadsmissionen och det var love at first sight. Visst är den FIN? ✨ Bar den till Drömmis där den får bo tills jag flyttar in på loftet.

IMG_7013

Där testade jag att ställa ihop den med den matta som jag tänkte ta med mig från Drömmis (om inte Jossan också vill ha den, i så fall får vi lotta 😜), och den stol jag tänkte ha som kontorsstol. Passar ju toppenbra tycker jag. Hittade också världens finaste leopardkudde (fusk ofc) på Fat Cat, funkar perfekt ihop med stolen.

Till detta tänker jag mig ett vitt skrivbord, en fåtölj, ett litet soffbord och någon härlig korg att ställa en rejäl rackarns planta i.

IMG_7017

Tyckte att vår bok gjorde sig så himla bra ihop med mattan, stolen och lampan, så tror att jag ska se om jag kan hitta en ljust rosa fåtölj. Scannade av Röda Korset och Återvinnarna i dag också, och där finns alltid en massa fina fåtöljer. Optimalt vore att hitta en beggad som jag sen kan klä om. Håll tummarna för att jag hittar någon fin. 💝

EAA1BF9E-AA81-4256-8BCE-EFAA748AED31

Den här bilden tog Kajsa på mig i går, när jag slank omkring uppe på loftet och fotade och mätte. Är så fruktansvärt peppad på att få flytta in! 🙌🏻

Nu ska jag spendera en stund på en av mina absoluta favoritsecondhand-butiker Refurn och se om jag kan hitta resten av grejerna jag behöver. Har redan hittat en sjukt fin rottinghylla som jag paxat…

  1. Lisa skriver:

    Så roligt för dig Vanja! Men hur kommer det sig att du och Jossan inte vill ha kontor tillsammans längre? Blir orolig att podden och allt annat härligt i Josefin och Vanja anda kommer försvinna 😔

    1. Nääää, var inte orolig! Vad söt du är. <3 Jag och JOssan kommer såklaaaart att fortsätta podden, vi har en massa fler böcker vi vill skriva tillsammans, vi har ju Monyay Club ihop och dessutom kommer vi lansera ett till varumärke ihop i början på nästa år. Så självklart kommer vi fortsätta jobba ihop. 😀 Våra kontor är bara tio minuters promenix ifrån varandra, så vi kommer hänga bpåde hos henne och mig när vi planerar nya grejer att göra tillsammans. Men det är också lite roligt för oss båda att få ha varsitt eget space efter två år ihop, även om vi älskat Drömmis. Allting har sin tid. <3 Och som sagt - vi kommer fortsätta jobba med en massa grejer tillsammans, det gjorde vi ju även innan vi hade Drömmis. Så ett gemensamt kontor är ingen förutsättning för att vi ska kunna hitta på bra grejer. 😉 Men vad fint att du är så engagerad, PUSS!

  2. Agnes skriver:

    Vad är det som har gjort att ni inte valde att leta ett nytt kontor tillsammans?

    1. Jag trodde inte att jag ville ha ett kontor, tänkte att jag skulle jobba hemma. Eftersom Jossan verkligen ville ha ett kontor så hittade hon en lokal som passade henne, och nu blev det så att jag hittade en jag också – fast det inte var meningen. 😉 Så det var mest en slump.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..