Loftspam

lilla loftet 2

Sorryborry för loftspam nu men jag KAN INTE HÅLLA MIG. 😂 Var där en snabbis i dag som sagt. Min Stadsmissionenlampa är som EN DRÖM på loftet. ✨ Dålig bild (togs när det var becksvart ute med mobilen, ska kirra bättre) men den är SÅ fin! Glaskupan, den lindade stommen, järnfoten. Och ger perfekt ljus; varmt, mjukt och mysigt. 🙌🏻

lilla loftet

Min leopardkudde fick jag också på plats, ett par tofflor, en kaffemugg – och en matta från Drömmis. Mattan blev precis lika fin på loftet som jag hade hoppats. Den är dock cirkus tusen nyanser mörkare än när den var ny, och grundligt impregnerad med Moons valpkiss och ett par poopar. 💩 I morgon förmiddag kommer en matttvättarfirma och hämtar upp den, när jag får tillbaks den kommer den vara som ny. Och snäppet (okej tusen snäpp 👹) ljusare.

Blir ju hur fint som helst detta. Min lilla oas. Älskar det turkosa golvet nu – hur kunde jag ens fundera på att måla det vitt? 🙈 Lääängtar som en tok efter mitt skrivbord och min rottinghylla. Ska också jaga fatt i ett liiitet soffbord (gärna i rotting och glas, finns maaaaassor second hand) och en söt liten bänk där besökare kan sitta. Finns en perfekt plats för en sån precis vid trappan när man kommer upp. ÄLSKAR DETTA SPACE SÅ MYCKET! 💝

  1. Sandra skriver:

    Vart har du/ni köpt den fantastiska mattan? 😍 har varit på matt-jakt läääänge!

    1. Den är från Ellos, köpt för drygt två år sen. Men kanske att de har ngt liknande nu eller till och med har kvar denna? 🙂 Älskar den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..