Ångra inte mer än du nödvändigtvis måste på dödsbädden

Innehåller reklam för vår bok Livsstilsbibeln

josefin och vanja bok livsstilsbibeln 3

Du har bara ett liv (vad vi vet i alla fall 😜) – vad vill du fylla det med? ✨ Om du inte vet, så hjälper min och Jossans bok Livsstilsbibeln dig med att bena ut vad sjuttsingen du vill – vad gör just DIG lycklig och vad är viktigt för just DIG? Och även om du vet preciiiis vad du vill göra – så kanske det är svårt att komma i gång? Även detta hjälper vi till med i Livsstilsbibeln. Beställer ni boken i dag innan kl 22.30 hinner ni få den innan jul! Beställ här! 🤶🏻🎄

josefin och vanja bok livsstilsbibeln 4

Boken är peppig, full med verktyg, tips å trix – men vi ställer också krav på dig som läser. Du måste ta ansvar, du måste anstränga dig och du måste förmodligen ta ett gäng obekväma beslut. Men finns det någon bättre att anstränga sig och ta bökiga beslut för? Saken är, att ju bättre du mår – desto bättre mår världen. Jo, faktiskt. 💪🏻

josefin och vanja bok livsstilsbibeln

Människor som mår bra orkar bidra till världen på olika sätt. Antingen genom att sprida fin energi till andra de möter, eller kanske genom att engagera sig i något större som gör planeten till en bättre plats.

Det är inte människor som mår bra som skjuter omkring sig i folksamlingar eller behandlar andra illa. Så egentligen kan man säga att det är din plikt som medmänniska att försöka må så bra som möjligt. Det påverkar så många fler än du själv. 💘

josefin och vanja bok livsstilsbibeln 2

Självklart är ens måeende mer komplicerat än att det fixas av en bok, I know. Och kanske är det inte läge just nu att ta tag i verken det ena eller det andra. Allting har sin tid. ❤️ Men för er som vill, orkar och vågar VÅGA kan Livsstilsbibeln vara ett bra steg på vägen. Antingen mot ett bättre mående, ett bättre självförtroende eller en bättre vardag. Eller alltihop. Det är i alla fall min och Jossans dröm med boken, och anledningen till att vi skrev den.

Och givetvis har inte allt gått sprikrat för varken henne eller mig genom livet (tvärtom har vi ju båda fått vår beskärda del av motgång och sorg, något vi också delar med oss av i boken). I så fall hade vi aldrig vare sig behövt eller kunnat skriva Livsstilsbibeln. I den sammanfattar vi det vi lärt oss so far, så att ni andra ska få några smarta genvägar och inte behöva dunka huvudet i väggen lika många gånger som vi gjort. Eller behövt må lika dåligt som vi gjort periodvis. ❤️

josefin och vanja bok livsstilsbibeln 5

Ångra inte mer än du nödvändigtvis måste på dödsbädden. Beställ Livsstilsbibeln i dag och ta dina första steg mot att skapa det liv du verkligen vill leva. 💘💪🏻

 1. Anna skriver:

  Roligt att läsa om er goding😊 har en lillebror hemma som är sex och en halv månad. Han älskar att sitta och plocka bland grejer (men vi ska vara inom synhåll). Har suttit stadigt sedan fem månaders ålder. Han kryper inte och drar sig inte fram. Kan rulla men gör det inte särskilt ofta. Väldigt glad och nöjd för det mesta. Äter mycket mat, gröt på morgonen och mat till lunch och middag. Han hade magsjuka och efter det ratades bröstet, får lite ersättning ibland. Ammar någon gång på natten än men tror inte så länge till..

 2. Lise skriver:

  Vet du, rubriken på detta inlägg blev ett sign till mig <3 Hade lite ångest över en spontan resa jag bokat åt mig själv. Eller egentligen inte över resan utan pengarna. Även om jag har råd så känner jag ändå lite ånger, blå som jag är.. men rubriken fick att bli på bättre humör över resan. Det blir ju ändå skitkul så kan glömma att gråta över pengar.

 3. Ida skriver:

  Får jag den inte i julklapp så ska den beställas direkt!!

  1. SÖTO! <3 Och du, läste ditt senaste inlägg. BLIR TOKIG på hur den hör världen ser ut. Ska mäns ord alltid alltid alltid väga mer än en kvinnas? Första steget till att förändra världen är att inte längre hålla tyst. Att berätta som det var, även om man inte blir trodd. För till slut är vi så många som berättar, att våra röster inte längre kan ignoreras. Du är grym, HEJA! 💪🏻✨

 4. Låter som en väldigt bra bok. Mycket peppande dessutom som många av oss nog skulle behöva 🙂

  1. Tack söto! Ja, vi har verkligen försökt göra vårt bästa för att boken ska kunna bidra på ett verkligt sätt till de som läser den. <3

 5. J skriver:

  Wow vad bra skrivet! Var så himla skönt att läsa liksom även för mig, som just nu inte mår så bra men vill ju det så gärna! Vill så mycket men psykiskt så verkar liksom min tur aldrig komma, yttre omständigheter som strular till det och ja, inget verkar liksom gå vägen. Någonsin, när hjulet väl börjar rulla så är det något nytt som strular till det. Men det här inlägget var peppigt och hoppfullt och ås välskrivet Vanja, gav en riktig liten varm omfamning kring det ångestfyllda inre! Tack!

  1. Karin skriver:

   Känner så väl igen mig ❤ Försök få tag på boken ”du är fullkomlig” av Irma Alm. Du kan!!
   Lycka till, kram

  1. Fina! <3 Ja, livet alltså. Det har en förmåga att ställa till det för oss med jämna mellanrum. Jag säger som Karin: du kan! Det får ta den tid det tar, men du kan. jag lovar. PUSS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..