ANNONS

Så sabla stolt över mig själv!

/

IMG_7337

HURRA! I dag var det sista gången på gymmet innan julledighet, och jag avslutade denna (mitt livs första! 😭🙌🏻) träningshöst med att ta personbästa i marklyft – 45 kilo (spana in lyften på stories)! 💪🏻💥

Jag är så enormt stolt över mig själv. Dels för att jag ÄNTLIGEN visat min kropp tillbörlig respekt att inte längre ta den för given, men också för att jag fixat detta – trots den lilla medstjälparen Tintelino som varit min ständige gymkompis. Att träna utan bebis hade såklart varit SÅ MYCKET enklare. Bara att ratta sin unge till andra sidan stan en angiven tid två gånger i veckan är lite småbökigt. Men att sen lyckas träna effektivt i en hel timma samtidigt som man ser till att denna unge är mätt, belåten, har torr blöja med mera med mera – ja, det innebär att man tar sig upp ett snäpp på bökskalan. Och att duscha sen? He he… Jaaaa, jag är en MÄSTARE på att duscha snabbare än blixten kan jag säga. 😅

Kort sagt – det hade varit SÅ mycket enklare att strunta i träningen, återigen. Men ICKE SA NICKE! I made it WERRRK! 🙌🏻🙋🏼‍♀️

IMG_7358

Och det bästa av allt är att jag nu verkligen börjar känna mig starkare. Tydligast är det när jag plockar upp Tintan från golvet upp i famnen, och när jag sätter mig upp i sängen på natten för att tillreda en flaska semp. I början av hösten kändes de där situpsen i sängen för att tillreda/mata rätt så rackarns jobbiga. Nu tänker jag inte ens på det – jag SÄTTER MIG BARA UPP. Att dra vagnen uppför trappor etc är också lättare numera. Och det är det som är så magiskt – att den här styrkan som jag och PT-Robert håller på att bygga upp faktiskt hjälper mig i min vardag. 🎉

IMG_7377

För någon timma sen lämnade jag Tintan med faster Oliven och kusin Essa. Niklas mår inte så bra och har svårt att ha Tintan just nu. Som tur är har farmor Barbro kunnat hjälpa oss en del den senaste veckan så att jag kunnat få några timmar för att stöka undan jobb och annat.

Niklas sömn är tyvärr piss just nu och det påverkar oss alla så mycket. Mest av allt Niklas såklart, men det spiller ju över på hela familjen. I dag ska jag maila en barnvaktstjänst, för vi behöver verkligen hjälp. 😞 Längtar så GALET mycket efter att få flytta, så att vi kan bygga den där sovbunkern. Så genomorättvist, att något så basalt som sömn inte funkar. 💔

7
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00