Lilla Loftet börjar bli klart!

Innehåller annonslänkar

DSC04012

Keeej, nu är det dags för en uppdatering från Lilla Loftet, för nu börjar det bli klart! 🎉🙌🏻 I mellandagarna var jag där å fixade å trixade en del, tänkte att ni skulle få se vad jag gjorde. Såhär såg det ju ut senast Lilla Loftet syntes i el bloggo. Sen dess har det hänt grejer:

DSC04014

Ville få upp en hylla ovanför mitt lilla rottingbord, och hittade den perfekta när jag rafsade runt hemma:

DSC04015

Denna väska från Farrow blev ju bara SÅ fin på väggen! Det här med att använda bruksföremål till annat än vad de är tänkta gör vi ju ganska så friskt hemma också, blir alltid annorlunda och bra. ✨

DSC04017

Optimalt ställe att förvara mina favorithårprodukter på dessutom. Lite torrschampo och hårspray är alltid bra att ha på sitt kontor. 👍🏻 Nu ska vi kika på resten av loftet:

DSC04013

Ville ju ha en växt i vänstra hörnet, och hittade ovan fina kruka på Grandpa. ✨ I krukan ville jag ha en palm, men det var både dyrt å bökigt att kånka dit en från någon av blomsterbutikerna i kvarteren.

DSC04026

Gjorde som jag brukade och rådfrågade min vän fru Google, som tipsade om Urbanplants.se. De har växter, krukor å tillbehör till bra pris och levererar dem direkt till dörren utan kostnad. Dessutom hade de precis en sån palm jag ville ha – till mellandagsreapris. HURRA! 🎉

DSC04028

Jag klickade hem den på kvällen, och på förmiddagen dagen efter levererades den till dörren på Lilla Loftet. ÄLSKAR tjänster som underlättar och sparar tid. 🌴

DSC04018

Haffade en fiolfikus också, och fyndade en lampa på Röda Korset för 50 pix. Stolen är från Drömmis (ursprungligen från Ellos).

DSC04025

En dag kom medstjälparen på besök. Då var det nämligen dags att…

DSC04022

…montera ihop mitt skrivbord!

DSC04030

Sån god liten medstjälpare. 😍 Nu ska ni få se hur det blev:

DSC04031

Kolla! KOLLLAAA! SÅ SABLA FINT JU?! 😍😭 Känslan jag vill åt är typ ”bohomysigt strandhus i Malibu”. Stolt över att jag lyckats rätt så rackarns bra redan på första försöket. Inget jag köpt har hittills känts fel när jag ställt det på plats. ✌🏻☺️

DSC04040

Så genomljuvligt att sitta och jobba mot dessa fönster. Luftigt, ljust – och perfekt på så sätt att man inte är så synlig från gatan. På Drömmis kunde jag ibland känna mig som en fisk i ett akvarium eftersom vi satt och jobbade vid ett stort fönster i gatunivå. Men på loftet sitter jag en våning upp = ingen känsla alls av att vara uttittad. 👀

DSC04044

Självklart har jag ett par ex av Livsstilsbibeln på Lilla Loftet. 💝

DSC04042

Även skrivbordet är från Ellos.

DSC04037

Just precis NU sitter jag och jobbar min allra första dag vid detta skrivbord. Det känns SÅ bra! 🙏🏻 Ska bara piffa med lite fina magasin och annat fluff, få upp en spegel (så att jag kan ta mina Momspos! 💁🏼‍♀️) och jaga fatt i en liten bänk som gäster kan vila rumpen på, så kommer Lilla Loftet kännas komplett. Vad tycker ni? 🙊

 1. Tilda skriver:

  Växter gör så mycket! Vad fint det blev. Vore jag dig skulle jag även köpa tex en gullranka att ha i rottinghyllan, som får både hänga och klättra samt bli så där fint helgrön som den brukar bli utan fönster 🙂

 2. Gun skriver:

  Gardiner! Textilier! Mjuka till det kring fönstren på något vis. Mys 2.0! <3

 3. Så fint! Var är mattan ifrån?

 4. Såå fint och mysigt! 😍

 5. Tack, tack och tack! Jag har letat efter hemleverans av blommor i nästan två år! ❤️

  1. Vad braaa att jag kunde bidra med bra tips! Älskar allt med hemleverans (som inte är snordyrt såklart)! Hurra! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..