ANNONS

Inte en sentimental cell i min kropp

/

IMG_7709

I dag har jag varit och rensat grejer på Drömmis. I går sågs jag och Jossan och delade upp alla prylar, och i dag har jag varit där och rensat bland allt småkrafs och packat ihop det jag vill ta med mig.

IMG_7708

Nåt som är skönt i såna här lägen är att jag inte har en enda sentimental cell i min kropp. Jag är helt ointresserad av att blicka bakåt (har inte kvar några gamla dagböcker, sparar inga av barnens bebiskläder osv). Jag vill framåt. Kanske är det ett tecken på att jag trivs så pass bra i min verklighet att jag inte känner något behov av att drömma mig tillbaka? Eller så är det bara ett personlighetsdrag. (Eller så ångrar jag mig grovt när jag e pensionär och har urtråkigt för att jag inte har några grejer att sitta å plocka med å minnas svunna tider? 😂)

Säger såklart inte att det är något som helst fel på att vara sentimental eller tycka om att tänka tillbaka på sånt som varit, bara att jag inte alls funkar så. Vilket är en bra egenskap när det är dags att gå vidare. Det känns sällan sorgligt. Och att kunna gå vidare är minst lika viktigt som att kunna dra igång något. ✨

IMG_7697

På tal om att gå vidare så hittade jag lite roliga gamla grejer på Drömmis. De här anteckningarna till exempel, från när jag fortfarande var VD för och drev GlamMom.se. Har tydligen suttit och räknat på inköpspriser och vinstmarginaler för några amningsbhar. Jag som AVSKYR siffror. 😂 Men så är det – driver man eget får man bära många hattar. I små företag är man sin egen marknadschef, ekonomiansvarig, strateg, städare – ja, allt ryms liksom. 😅

IMG_7704

Tintan var med! Satt i myspölen jag fick av Jossan på min babyshower. 💝

IMG_7714

Tog en sista selfie i vår dammiga spegel. I dag kör jag på jeans från Weekday, klänning och stickad tröja från Stradivarius och boots som jag fyndat på Stadsmissionen (har dem jäääämt – världens bästa fynd! 🙌🏻).

IMG_7720

Hade också denna mössa (så kallt på Drömmis). ÄLSKAR den! Fick den i nyårspresent av våra gulliga grannar som har butiken Sofo Popup vid Nytorget. Blev SÅ glad – och SÅ förvånad. Har nämligen ett enormt huvud, så väldigt få mössor/hattar funkar på mig. 🙈 Så att de prickade rätt med denna gjorde mig så lycklig. 🎉

IMG_7726

När jag plockat ihop det jag ville ta med mig packade jag vagnen proppfull, och rullade den och Tintan de tre kvarteren bort till Lilla Loftet. Och här sitter jag nu, äter en smarrig banankaka och knattrar ner detta. Men nu är jag klar med inlägget, så nu ska jag packa upp alla grejer. Kommer bli så fint! TACK förresten för alla fina kommentarer om Lilla Loftet, så glad att ni också tycker det blir fint. 😚

11
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00