Den mest genomljuvliga dagen på länge

Innehåller annonslänkar

IMG_7774

Imorse vaknade jag av Niklas som sa: ”Idag ska du gå och äta en frukost för dig själv i lugn och ro, sen ska du gå till Clarion SPA och njuta, klockan 12 får du en timmas helkroppsmassage och sen har du resten av dagen att göra vad du vill”. Trodde först att jag drömde, men det gjorde jag inte. ❤️

Så min dag inleddes på Delselius bageri, där jag haffade en ostfralla med vallmofrön (vallmofröna är mycket viktiga! 😋), en grön juice och en latte ☝🏻. Sen satt jag och förundrades över känslan av att ha en hel dag för mig själv – dessutom full av (SÅ oväntat! 🙌🏻😭) mys.

Ni vet ju alla att vi haft och har det rätt kämpigt på grund av den sabla insomnin. Den ställer till det på så oändligt många sätt. Påverkar såklart Niklas allra mest, men även oss runtomkring. Den här genomljuvliga dagen som han styrt upp åt mig är ett sätt att säga tack för att jag orkar med allt som den usla sömnen ställer till för oss. Så, så, SÅ fint – och klart man orkar kämpa när man har världens finaste snubbe att kriga för. 💪🏻💥 Alla har sina slag att utkämpa – och det här är vårt. Men det fixar vi, vi fixar allt. 💝 Nu ska ni få se vad jag gjorde på min härliga dag:

IMG_7787

Efter frullen slank jag runt en smula i affärer. Ljuvligheten i att plocka på sig en maaaassa roliga plagg att prova – utan någon som helst stress. ✨

IMG_7792

”GAAAAAHHH!” 🎉🙌🏻  Min känsla beskriven med en bild. 😂

IMG_7800

Provade ett par snakemönstrade brallor och en mysig beige polotröja. Härlig kombo tycker jag, men inget av plaggen fick följa med hem.

IMG_7794

Den här randiga rackaren däremot, det var love at first sight och den slank med ut ur butiken fortare än kvickt. Älskar kombon gult, brunt och krämvitt. 💛🧡

IMG_7804

Sen slank jag till Elements SPA på Clarion hotell (ligger bara några kvarter från där vi bor). På SPA:t väntade en helkroppsmassage. LJUVLIGARE ÄN LJUVLIGAST! 😭🙏🏻 Tänkte senast igår att jag måste boka en massage snart, har så sablans ont i ryggen nu tyvärr.

IMG_7808

Simmiga ögon och dimmig blick efter en timmas massageMYZ. ✨

IMG_7811

Efter massagen slank jag in i SPA:t. Där simmade jag (så mysigt att man kan simma ut i en liten kub som sitter ett par våningar upp på hotellet) och satt längelängelänge i ångbastun. Sen drack jag myntavatten, åt färsk ananas som låg uppskuren och upprepade proceduren. Simma, ångbastu, ananas. Simma, ångbastu, ananas. Magiskt. 💘

IMG_7841

Passade även på att vila en smula, och klämma en skvallertidning. 👹

IMG_7844

När jag kände mig färdigsimmadbastadananasmatad slank jag förbi Indiska och fyndade några reagrejer till Lilla Loftet.

DSC04174

Jag plockade upp en hoummus på vägen, och tog med den till mitt gulliga lilla kontor. 💘

DSC04172

Och precis just här sitter jag precis just nu, och knattrar ner detta inlägg. SÅ TACKSAM för den här dagen. Och för att jag har världens bästa snubbe, i nöd och lust. Älskar dig skatten! 🙏🏻💘

 1. Johanna skriver:

  Åh det var du så värd Vanja! Ni kämpar på så båda två! Heja er! Och du inspirerar alltid så mycket oavsett om du skriver om kämpiga tider eller glada inlägg. Massa kärlek <3

 2. Sandra skriver:

  Åh, va fint! Det är sånt där som gör en extra lycklig och kär. Det bästa är när det kommer plötsligt och helt oförberett. Det var du värd <3

 3. Lotta skriver:

  Vilken magiskt härlig dag Vanja! Vi är superglada att Niklas tog dig till oss på Elements Spa och att du hade en avkopplande dag! Varmt välkommen tillbaka till oss snart igen! /Lotta, Marketing Manager, Elements Spa/ Clarion Hotel Stockholm

 4. Det är du verkligen värd!!!! 💕💕💕💕 jag tipsar att ni kollar upp @medicalmedium på Instagram och Google. Han har skrivit flera böcker om hälsa och en av hans många rekommendationer var att dricka en stor kopp färskpressad selleri juice varje morgon på tom mage. Sen vänta minst 30 minuter innan frukost. Det ska tydligen kunna läka nästan alla problem! Insomni, mag besvär, inflammation, acne osv. Tips tips!!!

 5. Sofi skriver:

  Grattis till en fin dag! Det är man värd lite då och då 🙂

  Angående den där kuben. Den är extra rolig nerifrån marken när man ser en massa människor sparka omkring med kroppen under ytan. Brukade gå förbi med skolklasser förut när vi skulle på simskola på Eriksdalsbadet. Vilken uppståndelse när det var folk i kuben 😂😂 det fina ledet med hyfsat välartade 8åringar byttes snabbt ut till 26 vilda små apor (världens finaste förvisso) som pekade och skrek. Haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..