ANNONS

Före och efter på Lilla Loftet!

/

DSC04176

Tack för alla fina kommentarer om gårdagen, den var MAGISK. ✨ SÅ tacksam för Niklas omtanke alltså. Sicken fin rackare han är ändå. 💘

I dag har jag hängt på Lilla Loftet, tänkte att ni skulle få se en vinkel som jag inte visat ännu, den ner mot trappan. Där har planen varit att hitta en liten bänk eller liknande, så att mina besökare har någonstans att placera rumpen. Och i dag sprang jag på den perfekta lösningen. Här ska ni få se:

DSC04180

HUR fina små pallar?! OPTIMALA, skulle jag vilja säga. 🙌🏻Hittade dem på en av mina absoluta favoritbutiker här på Söder; Colours of Africa. Hon har så sjukt fina möbler, kuddar, överkast, baby baskets – ja, en rackarns massa snygga saker som produceras på ett schysst sätt.

DSC04182

La på kuddarna jag hittade på Indiska i går. Är liiite osäker på om det blev för mycket, om det var finare utan? Pallarna är ju så snajdiga i sig själva liksom. Men kuddarna får stanna än så länge, känns så mysigt och ombonat tycker jag. 😊

DSC04177

Före!

DSC04183

Efter! ✨ Nu kan jag ha gäster uppe på Lilla Loftet utan att de behöver sitta på golvet. Det jag saknar nu är en spegel (ska sitta på väggen vid växten i korgen) och någon fin konst (gärna textil) att ha över min rosa fåtölj. Sen är det klart! 🎉

DSC04186

Satte upp en ampel med en slingerväxt. Man kan aaaldrig ha för mycket växter! 💚 Tycker också det är magiskt vackert med torkade blommor och växter (som de som står på fönsterblecket). Vill gärna hitta mer vackra eterneller, tänker att det skulle vara sjukt fint att lägga ett gäng buntar i rottinghyllan till exempel. SVÅRT att hitta dock. Någon som har tips? En sån här butik vore drömmen… 🌻

DSC04184

Så galet nöjd med mitt lilla space, energin här är bara så FIN. 🌟 Fruktansvärt nöjd också med hur inredningen har blivit så bra (är ju annars en stor trial and error-brutta på den fronten som ni vet 🙈), allt har liksom bara satt sig. Lättare att inreda ett litet space än ett stort såklart, men ändå. Visionen jag hade från början har liksom blivit precis så bra som jag hoppades. 🙏🏻

DSC04187

Bara Good Vibes på Lilla Loftet. Såklart. ✨

13
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00