Stämde det som spåkvinnan sa om 2018?

josefin och vanja post 3

ÄNTLIGEN är jag och Jossan tillbaka på poddisbanan efter vårt jullov! 🙌🏻 Och det märktes att vi lääängtat efter vår poddis när vi satte oss – för vi var ON FIRE! 😂💥 Det blev skrattfest deluxe, får SÅ många meddelanden från er som lyssnat som säger att ni kvävt gapskratt på alltifrån flygplan till tunnelbanor. UNDERBART! 🎉

josefin och vanja liten post

Vi sammanfattar 2018 – vad var bäst och vad var sämst? När jag hör mig själv prata om hur jag trodde att mitt 2018 skulle bli så kommer ett mycket spontant HÅNSKRATT! 🙈 Jaja, man kan inte alltid ha rätt… 😬

Vi lyssnar också på klipp från det spådamen sa – vad stämde egentligen av det hon berättade för oss om 2018? 🔮 Ett rackarns bra avsnitt måste jag säga, en helt klart värdig inledning på poddisåret 2019! LYSSNA HÄR! 👯‍♀️💝

 1. Julia skriver:

  Mysigt! Var kommer dina fina jeans ifrån? Har letat överallt efter liknande 🙂

  1. Jaa de är grymma, från Weekday i modellen Voyage. Kram! 🙂

 2. Anna skriver:

  Så himla bra avsnitt!! 🙂 Hur får man tag på spådamen ni gick till? Vill också gå dit!! 🙂

  1. Hon heter Katarina Zellner, tror man hittar henne om man googlar. 🙂

 3. Åsa skriver:

  Detta avsnitt var topp! Gud så underbart härligt när ni skrattade så man smittades med när du berättade om kärlekens år! :)))) Jossans kärlekshistoria om Carl är så spännande och vad glad man blir för båda.
  Men är ni inte snyggare än någonsin på bilden ovan (och du i din ljuvligt snygga mössa)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..