Pust

IMG_9480

GAAAAAHHH. Okej, stressen just nu. Stressen över att INTE HINNA MED. Som ni märker, el bloggo har ekat tom sen i fredags i princip. Sorryborry. Min tid bara går upp i rök, vet knappt vad jag gör med den? Rätt säker på att det är nåt barnrelaterat dock. 👹

I går rörde vi oss för ovanlighetens skull norr om Slussen och ”gick på NK”, som man säger (eller gör man det?). SÅ länge sen jag var där, dröjer nog tills jag kommer tillbaka. Spanade på leksaker till Iggys femårsdag (hittade en fräsig brandbil till det facila priset av 9998 spänn) och svettade mig igenom en kort å stressig rearunda som bestod av att jag krängde på mig plagg, tittade mig i spegeln och tänkte ”Nääää, 3900 pix EFTER att rabatten på 60% dragits av, det GÅR JU INTE” cirkus 17 gånger. Medan Tintans uttråkade skrik ekade över hela NK. PUST.

Niklas haffade i alla fall en fin å varm jacka. På Armani av alla ställen. Till ett reapris som faktiskt KÄNDES som ett reapris. Hurra!

Bästa med dagen: fikan efteråt på urmysiga Vau de Ville. Slinker jag norr om Slussen fler gånger är det dit jag kommer styra kosan. De har en tryffelomelett. Bara en sån sak. 🙌🏻

Vi hörs mer i morgon. En spännande dag på två sätt:

 1. Vi ska spela in ljud till massa fina barnprogram som kommer på Lekis TV snart.
 2. Vår barnvakt (YES NU HAR VI EN SÅN 😭🙌🏻🙏🏻) ska göra sin första dag med oss, och ratta Tintan medan jag och Niklas rattar ljudinspelning. Hoppas det går bra.

Kram! 💝

 

 1. Malin skriver:

  Snälla Vanja 💓 sluta inte med podden😢😭💔💔💔💔💔 Er podd betyder så otroligt mycket för mig ❤❤ Vanja vad skall vi görs för att ni inte skall sluta med podden? Det är mycket värde er podd, viljan och orken att kämpa i min pykisk ohälsa ( depression) , när livet är tufft och hårt mot en. Så är det er podd som att vilja att leva och få skapade drömlivet som vill och vågar tro på mina drömmar. Josefin och Vanja er podden betyder Så att det inte går att beskriva i ord❤❤❤

  Kram 💗💗

  1. Gullo! Fina Malin, vi ska inte sluta podda. <3 Lyssna på morgondagens avsnitt så får du höra. KRAM! <3

   1. Malin skriver:

    Tack Vanja ❤❤❤ Uppskattar er podd så mycket , kommer aldrig mer ta den förgiven❤❤ Jag lyssnade på den nya poddasvsnitt nu i natt ❤❤

    Kram 💟❤

 2. Karin skriver:

  Håller med om NK 😂 och känner igen shoppingupplevelsen.
  Men din mössa är görsnygg oavsett var den kommer ifrån. Försöker zooma för att se märket men lyckas inte. Vill du dela med dig var den kommer ifrån till en som behöver en mössa i den skånska blåsiga vintern. Tack!

  Love your instagram btw 😘

 3. Malin skriver:

  Berätta om hur ni fixat barnvakt och hur ni valde! Är själv på g med detta.

  1. Lyxen med att ha en stor blogg. 🙈 En duktig tjej hörde av sig efter ett av mina inlägg. Hon känns jättefin och rattar tintan för första gången idag här med oss i ljudstudion. Men innan vi hörde av henne googlade vi olika barnvaktstjänster. Om jag var du skulle jag kolla på Facebook bland bekanta, kanske har någon koll på nån bra som behöver tjäna extra pengar och som ni har gemensamma vänner med? Annars kolla barnvaktstjänster online. Finns ett gäng agenturer att spana in, och förmedlingar. Kram!

 4. Agnes skriver:

  Det blir nog bättre när ni har en barnvakt så ni får lite avlastning ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..