ANNONS

Ingen Tinta och vikten av vinklar

/

IMG_8371

I dag var jag på gymmet UTAN TINTAN för första gången, och det var EN FRÖJD, HURRA! 🙌🏻🎉 Har gjort upp med min pappa och hans fru så att de går på en prommis med bebelinon en dryg timma varje måndag. Då hinner jag både träna å duscha – IFRED. 😭🙏🏻

IMG_8354

Att kunna köra hela passet utan (det extra träningspasset 😅) att ratta liten bebi mellan övningarna var a slice of heaven, så gött kändes det. Att kunna DUSCHA i mer än 12 sekunder och dessutom 100% ostörd var också ljuvligare än ljuvligast. Finns ändå nåt fint i att man som småbarnspäron uppskattar sånt här så enormt mycket. 😂

IMG_8410

Kände mig stark som tusan i dag också. Lyfte personbästa i höftlyft: 70 kilo! Armhävningarna börjar också ta sig. När jag började i höstas kändes det helt omöjligt att jag ens skulle klara av att göra en endaste på egen hand. Men nu så! 💪🏻💥

IMG_8427

Tänkte förresten på en grej när jag såg de här bilderna (som jag tog med självutlösare på mobilen). Det här med Vikten Av Vinkel. Nåt man kanske inte tänker på som konsument av framförallt andras bilder, men som jag därför tänkte ta tillfället i akt att påminna er om. De flesta väljer ju oftast bilder ur den vinkel där kroppen ser som mest ”fördelaktig” ut, om vi nu ska snacka normativ snygghet. Det innebär ju såklart inte att alla andra vinklar inte existerar. Dock att ni som betraktare inte får se dem så ofta och därmed kanske tror att de inte finns.

Tänker därför att det är bra att då och då lägga in bilder tagna från andra vinklar än de man vanligtvis väljer. För att påminna både er och mig om att de också existerar. Typ:

IMG_8284

💁🏼‍♀️👋🏻

IMG_8313

Hursom. Kommer njuta enormt mycket av mina lugna (eeehh, ja, på ETT sätt i alla fall 😂) måndagspass i fortsättningen. 🙌🏻

12
101

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00