Ingen Tinta och vikten av vinklar

IMG_8371

I dag var jag på gymmet UTAN TINTAN för första gången, och det var EN FRÖJD, HURRA! 🙌🏻🎉 Har gjort upp med min pappa och hans fru så att de går på en prommis med bebelinon en dryg timma varje måndag. Då hinner jag både träna å duscha – IFRED. 😭🙏🏻

IMG_8354

Att kunna köra hela passet utan (det extra träningspasset 😅) att ratta liten bebi mellan övningarna var a slice of heaven, så gött kändes det. Att kunna DUSCHA i mer än 12 sekunder och dessutom 100% ostörd var också ljuvligare än ljuvligast. Finns ändå nåt fint i att man som småbarnspäron uppskattar sånt här så enormt mycket. 😂

IMG_8410

Kände mig stark som tusan i dag också. Lyfte personbästa i höftlyft: 70 kilo! Armhävningarna börjar också ta sig. När jag började i höstas kändes det helt omöjligt att jag ens skulle klara av att göra en endaste på egen hand. Men nu så! 💪🏻💥

IMG_8427

Tänkte förresten på en grej när jag såg de här bilderna (som jag tog med självutlösare på mobilen). Det här med Vikten Av Vinkel. Nåt man kanske inte tänker på som konsument av framförallt andras bilder, men som jag därför tänkte ta tillfället i akt att påminna er om. De flesta väljer ju oftast bilder ur den vinkel där kroppen ser som mest ”fördelaktig” ut, om vi nu ska snacka normativ snygghet. Det innebär ju såklart inte att alla andra vinklar inte existerar. Dock att ni som betraktare inte får se dem så ofta och därmed kanske tror att de inte finns.

Tänker därför att det är bra att då och då lägga in bilder tagna från andra vinklar än de man vanligtvis väljer. För att påminna både er och mig om att de också existerar. Typ:

IMG_8284

💁🏼‍♀️👋🏻

IMG_8313

Hursom. Kommer njuta enormt mycket av mina lugna (eeehh, ja, på ETT sätt i alla fall 😂) måndagspass i fortsättningen. 🙌🏻

 1. Jonna skriver:

  Åh, jag blir såååå inspirerad av dig, alltså! Du ser ut att lysa. Var är dina fantastiskt snygga träningskläder ifrån? Och kan inte du göra ett härligt inlägg med sprudlande träningskläder, måntro? Hade varit superkul! Gärna i hållbara (både för miljön och i själva materialet) material, det tycker jag är svårt att finna. KRAM, och tack för att du är du!

  1. Men TACK! 🙈 Nu blir jag ju alldeles RÖRD här! <3 Just dessa är från Power Woman (leggingesen alltså, linnet från Röhnish) och pjucksen är Kari Traa. Och ska fnurla på bra träningskläderinlägg! PUSS!

 2. Anna skriver:

  Sååå viktigt att visa verkligheten tycker jag eftersom väldigt många tycks fortfarande tro (sanslöst egentligen) att det man ser på bilderna på instagram är hela människors verklighet, hem, jobb och utseende. Att folk fortfarande blir förvånade över filter, vinklar ljus och att man väljer ut den mest fördelaktiga bilden av de 527262 man tagit. Hejja dig Vanja! Instagram är ju trots allt ett luftslott…

  1. Håller helt med! Men så lätt at bli hjärntvättad omedvetet om man aldrig ser de andra bitarna. Tänker därför att jag har ett ansvar att glimta på locket med jämna mellanrum. 😉

 3. Malin skriver:

  Hur gör du din knut? Har samma längd som du men tucler de är svårt med uppsat

  1. Å, jag bara snor ihop den där bak med ett gummiband. Sliter sig någon slinga stoppar jag den bakom öronen. Ett bra tips är att ha ngn produkt i håret så att det blir lite strävare, då är det lättare att sätta upp. Min favvo är Bedroom hair från Kevin Murphy, såååå grym!

 4. Anna skriver:

  Men vad STARK du ser ut!! Heja 💪🤗💖🌈✨🎀

  1. TACK! Börjar verkligen känna skillnad nu! HEJA! 😀

 5. Karin skriver:

  Åh, jag tycker att nr 1 av ”andra vinklar existerar också” är stark, lyser pondus och ta plats-anda.

  Det finns inte bara ”andra vinklar” utan också ”andra sätt att se på det” alltså 👊❤🖒

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..