ANNONS

Nu kan jag tro på ett fint 2019 igen

/

josefin och vanja 40

I veckans poddis snackar jag och Jossan om den hashtag vi skapat för 2019. En hashtag jag för bara någon vecka sen nog inte hade känt mig 100% bekväm med faktiskt, pga LIVET. Hashtagen är #TheFeelGoodYear och handlar om att vi tillsammans med poddislyssnarna ska göra vårt bästa för att må så bra som möjligt det här året. ✨

josefin och vanja 30

För bara en dryg vecka sen hade jag inte så stort hopp om att det skulle bli så rackarns mycket Feel Good 2019. Vi har haft en tuff start minst sagt, med extrema sömnsvårigheter som vi tagit med oss från 2018 – och så depression på det. 🖤 MEN. Det är BÄTTRE.

Jag kommer skriva mer om det här längre fram när vi förhoppningsvis har mer på fötterna, men i korta drag handlar det om att depressionen som Niklas varit i var och varannan dag (och som han alltid upplevt varit sammankopplad med något fysiskt, inte psykiskt) är sen 13 dagar tillbaka borta. Och det beror på kosten, tror vi. Över en natt försvann det totala mörker som lagt sig som ett moln över Niklas hjärna, och sen vi la om kosten har det inte visat sig alls. Varar detta tillstånd en månad kommer jag känna mig säker på att den förändring vi gjort matmässigt påverkar enormt, och då kommer jag skriva om hur vi gjort, vilken vetenskap som understödjer detta etc. Så håll tummarna för att mörkret fortsätter hålla sig borta. 🙏🏻

Hursomhelst – kanske är det en tröst för någon annan som badar i mörker för tillfället, att hela ens värld faktiskt kan vändas till det bättre inom loppet av några dagar. För i dag TROR jag att vi faktiskt kan få uppleva lite (mycket!) Feel Good under detta kommande år. 💝

josefin och vanja 20

I podden pratar vi om vad vi ska göra för att ge oss själva förutsättningarna att må så bra som möjligt 2019. Jag ska:

  • Ha REALISTISKA förväntningar. Inse att jag har två små barn, varav ett under året, och INTE dra igång tusen projekt eller tro att jag ska kirra en massa jobb – på bekostnad av min egen hälsa (läs: stressssss ⚡️). Jag ska snarare förvalta det jag har. Inte addera.
  • Fortsätta träna. Att investera i min egen styrka gör mig SÅ GOTT – på så många plan.
  • Fortsätta uppleva kultur jag är sugen på! Jag har inte gått på såhär mycket roliga grejer på ÅRATAL, som jag gjort de senaste månaderna. Varit på Dramaten, sett Cirkus Cirkör, varit på föreläsning, konsert. Det är ett perfekt sätt för mig att få nya intryck – utan att behöva investera mer än att dyka upp.

I podden avslöjar vi också vårt nya projekt som vi hoppas att både ni och planeten kommer tycka om. 🌎🌟💘 Lyssna här, och häng med på resan att göra 2019 till även ert #TheFeelGoodYear!

18
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00