Anledningen till varför jag blev ledsen

DSC04958

I förrgår skrev jag ju det här inlägget. Jag hade fått ett tråkigt besked, och behövde ventilera. Såklart ska jag säga vad det rör sig om, ibland är det bara skönt att få andas ett tag innan man går in på sånt som är jobbigt.

DSC04962

Jag blir av med Lilla Loftet, tyvärr. Det var det jag fick reda på i förrgår, och det som gjorde mig ledsen. Jag älskar ju det här stället, och har som vanligt gått all in för att fixa och trixa iordning världens gulligaste lilla kontor. Och då känns det såklart väldigt tråkigt att behöva avsluta, precis när man liksom…påbörjat.

loftet

Men så är det ju när man hyr av någon annan – man blir lite livegen. Och jag förstår min fina fantastiska hyresvärd Kajsa och hennes man till tusen procent i deras beslut att sälja lokalen (hon skriver själv om det i detta inlägg). 💘

DSC04967

Jag vet hur tufft det kan vara att driva eget som de båda gör, särskilt när man har småbarn. Kajsas familj har dessutom åkt på en rackarns massa sjukdomar och sjukhusvistelser hela hösten och so far även detta år. Och finns det noll tid att jobba, så kommer noll pengar in i kassan. Att då ha en stor lokal som står i princip oanvänd men bara kostar pengar varje månad gör att ekvationen inte går ihop. Så de gör helt rätt som säljer den, såklart. 💘

DSC04964

Jag har kontrakt till sista mars, så i två månader till får jag njuta av detta fina lilla ställe som har gett och ger mig så mycket bra energi. ✨

DSC04974

Att få pyssla med Lilla Loftet de senaste två månaderna har verkligen gett mig SÅ mycket. Det har varit 100% glädjefyllt, och 100% kravlöst. Varit bara mitt, något jag behövt. Och kanske var det just precis det som var loftets uppgift? Att jag skulle få lyxen att kasta mig in i något som var genomljuvligt – just dessa månader då vi haft det extra tufft? Är hursomhelst tacksam för allt det gett mig. Och jag får ju njuta i två månader till. ☺️

DSC04965

Jag känner dock att jag verkligen har behov av ett ställe att gå till. Jag vill inte börja jobba hemma igen. Så om ni vet någon som har en kontorsplats på Söder att hyra ut får ni gärna tipsa. 🙏🏻✨ Nu tar vi helg hörrni, kram! 💘

 1. Nellie skriver:

  Tänk på vad du sa i podde, nånting bättre kommer ! Loftet är urmysigt, men nästa ställe kan vara mycket drömmigare ! Lycka till med letandet !😁

 2. Malin skriver:

  Hej fina Vanja!

  Måste verkligen bara säga hur mycket livs och glädjeinspiration du kommer med hela hela tiden. Trots att saker ibland inte går enligt plan så tar du det på ett så enormt bra sätt och vågar visa även det som är mindre bra. Tack för att du delar med dig!

  Hittade förresten en person som jag tycker var så lik dig, egentligen inte så mycket ansiktsdrag osv (förutom i detta inlägget med liknande frisyr till och med!) men en känsla tror jag. Kolla!https://advicefromatwentysomething.com/statement-jacket/

  1. Karin skriver:

   Jag håller med, lika i typ kroppspråk och ”aura” typ 🖒

  1. Å men TACK! <3<3<3<3<3<3 Så himla, himla fint sagt. 🙌🏻 och håller med om likheten, tycker vi var lika 'även till utseendet. underbar stil tycker jag, så jag tackar å bockar för att jag får vara i samma liga, typ. KRAM! 😀

 3. Lisa skriver:

  Gud va tråkigt att höra, men så skönt att du har två månader till!
  Passa på ovh njut, så kanske något annat dyker upp på vägen 🌸

 4. Du är alltid välkommen till Telefonplan, men jag gissar att det är lite långt bort 🙂 Hopps det löser sig!

  1. Å, tack fino! Men ja precis, måste ha ngt här i krokarna pga logistik, föris, kiddelinos etc med mera. Annars är Telefonplan URmysigt ju! <3

 5. Nej vad trist! Men klart du kommer hitta ett nytt fantastiskt kontor! Om du vill ha något ställe att hänga på mellan så sa min kille att han löser så du får sitta på Helios co-workingställen under tiden, finns på massa ställen, bland annat Grev Turegatan, Hornstull. Dom har poddstudio om ni vill använda det med. Hojta i så fall så fixar vi det! Gratis givetvis 🙂 Karma coming at you.

  1. Meeen vad GULLIGT! 😭🙌🏻 Tack fina, fina ni! <3 Hojtar i så fall, SÖTNÖTAR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..