Personbästa, en överraskad Vanja och Lilla Loftets annons!

IMG_7885

Jag, i förmiddags.👆🏻✌🏻💪🏻 Efter ett pass då jag tagit personbästa i höftlyft (75 kilo! 💥). Och vet ni? I förra veckan kom jag att tänka på att jag inte tänkte så mycket på min rygg längre. Och när den tanken slog mig insåg jag att det ju var för att jag INTE HAR KONSTANT ONTONTONT I DEN LÄNGRE! Och i går när jag skulle tvätta håret (gör alltid det böjd över badkaret) så KLARADE JAG DET utan att ta paus (som jag tvingats göra varannan minut annars, eftersom jag får såna satans smärtkramper i ryggen). Det enda detta kan bero på är att jag har blivit starkare – träningen har gett resultat! 😭🙌🏻❤️

Jag har aldrig tidigare kunnat koppla ihop träning med ökat välmående (har ju iofs aldrig tränat längre än tre veckor i sträck heller 🙈), men mina två PT-timmar i veckan som jag kört sen i oktober har alltså gjort mig så pass mycket starkare att jag får en väsentligt bättre vardag. Vilket var mitt mål. Är SÅ stolt över mig själv att jag 40 år gammal tog tag i detta, och SÅ tacksam att jag har en så sjuhelvetes bra tränare i PT-Robert. Hurra för oss båda! 🎉

IMG_8874

Efter träningen rullade jag in Tintan på Fabrique för att fira. Köpte en rawboll, det var ett uppdrag jag fick av Jossan i veckans poddis.

IMG_8893

I avsnittet gnäller jag nämligen över det faktum att jag tycker det är FALSK MARKNADSFÖRING att rawbollar ser ut som chokladbollar. De ser såååå sabla goda ut, men sen när man biter i dem så smakar de BARA RUSSIN! Kan de liksom inte SE UT som ett torkat j*vla russin, om det nu är så de alltid måste smaka?! 😂 Blir alltid så monumentalt besviken.

IMG_8874

Men då sa Jossan att jag måste prova Fabriques. De skulle vara goda ”på riktigt”. Sagt å gjort – i dag gick jag å köpte en. För TRETTIÅTTA spänn! Dyrt som satan, it BETTER be goooood…

IMG_8883

Och vet ni vad? Det VAR DEN! 😳🙊 Alltså, detta var faktiskt den godaste ”nyttoboll” jag någonsin ätit. Inte ett uns smak av RUSSIN. 🙌🏻👹

IMG_8888

Det var ju SÅKLART inte lika gott som en chokladboll, men överlägset den smarrigaste icke-chokladbollen som ser ut som en chokladboll som jag smakat.

IMG_8891

Bara smulor kvar, bra betyg. 👍🏻Tips tips alltså till er som vill varva chokladbollarna med nyttobollar from time to time! Och tack Jossan! 😋

IMG_8896

Hittade mina sketasnygga vinterkängor i morse, och krängde glatt på mig dem nu när det är polarväder här i Estocolmo. ❄️ Varför har jag inte använt dem mer denna vinter?

IMG_8897

Efter ett tag mindes jag – jag får ju skavsåren från helvetet av dem. 😬 👆🏻Skulle haffat dem i en storlek större, för satan i gatan vad fina de är. Fick gå raka vägen till ett apotek, bunkra upp med Compeed och klistra loss på allehanda places.

(Yes – hade fortfarande träningskläderna på mig under jeansen, för nope – jag fick inte duscha för lilla fröken Tinta efter passet. MVH Söders Stinkbomb. 🙋🏼‍♀️)

IMG_8907

Nu sitter jag här och bloggar. Ska strax ta tag i inboxen. Lokalen som Lilla Loftet ligger i är ju till salu som ni vet 😭, här kan ni spana in annonsen. Tipsa gärna folk som kanske letar efter något härligt ställe på Söder!

IMG_8906

Och vill man ha kvar mig som hyresgäst uppe på loftet så är ju det såklart toppen. Om inte, så blir det också toppen. Har några krokar ute på nya kontor, så vi får se vad som händer. 🤞🏻

 1. Sara skriver:

  Vad roligt att träningen ger märkbart resultat 😊 En dum fråga, är 75 kg räknat med eller utan stång? Och är det ett ”lyft” eller flera repetitioner? Nyfiken på hur mycket jag själv vågar prova sätta på stången 😅😂

  1. Absolut ingen dum fråga, jag hade ingen aning jag heller! Har nu frågat PT-Robert, och vikten är inklusive stången. Stången väger 20 kilo bara den. 🙂

 2. Sanna skriver:

  Så fina kängor! Var hittar jag dem?

  1. De är från Toms shoes. Ett par år gamla, men de har alltid tokfina grejer. Veganska ofta dessutom. 🙂

 3. Cilla skriver:

  Om det är läderskor kan jag tipsa om ”lädertöjare” finns som spray man kan köpa hos typ skomakare och skivaffärer, ex Scorett. Kan också tipsa om vandringstejp som finns på apoteket, sitter som berget och tar bort skav när man håller på att gå in skor… yes, har tokkönsliga fötter 😊

   1. Cilla skriver:

    Skivaffärer 😂 älskar autocorrect

 4. Emelie skriver:

  Måste fråga: varför tvättar du alltid håret hängandes över badkaret? (jobbigaste jag vet 😩) Varför inte passa på när du ändå duschar kroppen? (Vet att du bara tvättar håret var typ 40:e(?) dag but still). 🐭

  Härlig blogg som vanligt med urmysiga och läcka bilder! 💫🔮

  1. För att jag aaaaavskyr att tvätta håret, och det känns liksom ÄNNU bökigare att göra det när man dessutom håller på å duscha kroppen. Blir för mycket på en gång helt enkelt ha ha, föredrar att göra en grej i taget. 😀

 5. Lina skriver:

  Tips! De bästa bollarna fixar man själv, med SAFTIGA dadlar, kakao, en skvätt kaffe eventuelt, lite vaniljsocker och…tja…behöver väl inge mer 🤔 Bara röra ihop och rulla i den topping man känner för, kokos är gott tycker jag. Men det ska vara saftiga dadlar ☝🏼 Det ska gå lätt att röra ihop till en smet, annars kan det bli russinkänsla.

  1. Ja, dadlar verkar vara grejen! Det var precis det som Fabriques bollar bestod av, och kakao och kokosfett tror jag de sa. Dadlar ÄGER russin alltså! 😂

  1. Sandra skriver:

   Ja! Jag som är urusel på all bakning lyckas göra supersmarriga ”chokladbollar” själv. Fyråringen märker ingen skillnad, det kallar jag bra betyg 🙂 Det ska INTE vara massa torra nötter och russin i, men absolut en skvätt starkt kaffe. Jag brukar ha lite mandelmjöl och/eller kokosflingor också så de inte blir så kladdiga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..