ANNONS

Personbästa, en överraskad Vanja och Lilla Loftets annons!

/

IMG_7885

Jag, i förmiddags.👆🏻✌🏻💪🏻 Efter ett pass då jag tagit personbästa i höftlyft (75 kilo! 💥). Och vet ni? I förra veckan kom jag att tänka på att jag inte tänkte så mycket på min rygg längre. Och när den tanken slog mig insåg jag att det ju var för att jag INTE HAR KONSTANT ONTONTONT I DEN LÄNGRE! Och i går när jag skulle tvätta håret (gör alltid det böjd över badkaret) så KLARADE JAG DET utan att ta paus (som jag tvingats göra varannan minut annars, eftersom jag får såna satans smärtkramper i ryggen). Det enda detta kan bero på är att jag har blivit starkare – träningen har gett resultat! 😭🙌🏻❤️

Jag har aldrig tidigare kunnat koppla ihop träning med ökat välmående (har ju iofs aldrig tränat längre än tre veckor i sträck heller 🙈), men mina två PT-timmar i veckan som jag kört sen i oktober har alltså gjort mig så pass mycket starkare att jag får en väsentligt bättre vardag. Vilket var mitt mål. Är SÅ stolt över mig själv att jag 40 år gammal tog tag i detta, och SÅ tacksam att jag har en så sjuhelvetes bra tränare i PT-Robert. Hurra för oss båda! 🎉

IMG_8874

Efter träningen rullade jag in Tintan på Fabrique för att fira. Köpte en rawboll, det var ett uppdrag jag fick av Jossan i veckans poddis.

IMG_8893

I avsnittet gnäller jag nämligen över det faktum att jag tycker det är FALSK MARKNADSFÖRING att rawbollar ser ut som chokladbollar. De ser såååå sabla goda ut, men sen när man biter i dem så smakar de BARA RUSSIN! Kan de liksom inte SE UT som ett torkat j*vla russin, om det nu är så de alltid måste smaka?! 😂 Blir alltid så monumentalt besviken.

IMG_8874

Men då sa Jossan att jag måste prova Fabriques. De skulle vara goda ”på riktigt”. Sagt å gjort – i dag gick jag å köpte en. För TRETTIÅTTA spänn! Dyrt som satan, it BETTER be goooood…

IMG_8883

Och vet ni vad? Det VAR DEN! 😳🙊 Alltså, detta var faktiskt den godaste ”nyttoboll” jag någonsin ätit. Inte ett uns smak av RUSSIN. 🙌🏻👹

IMG_8888

Det var ju SÅKLART inte lika gott som en chokladboll, men överlägset den smarrigaste icke-chokladbollen som ser ut som en chokladboll som jag smakat.

IMG_8891

Bara smulor kvar, bra betyg. 👍🏻Tips tips alltså till er som vill varva chokladbollarna med nyttobollar from time to time! Och tack Jossan! 😋

IMG_8896

Hittade mina sketasnygga vinterkängor i morse, och krängde glatt på mig dem nu när det är polarväder här i Estocolmo. ❄️ Varför har jag inte använt dem mer denna vinter?

IMG_8897

Efter ett tag mindes jag – jag får ju skavsåren från helvetet av dem. 😬 👆🏻Skulle haffat dem i en storlek större, för satan i gatan vad fina de är. Fick gå raka vägen till ett apotek, bunkra upp med Compeed och klistra loss på allehanda places.

(Yes – hade fortfarande träningskläderna på mig under jeansen, för nope – jag fick inte duscha för lilla fröken Tinta efter passet. MVH Söders Stinkbomb. 🙋🏼‍♀️)

IMG_8907

Nu sitter jag här och bloggar. Ska strax ta tag i inboxen. Lokalen som Lilla Loftet ligger i är ju till salu som ni vet 😭, här kan ni spana in annonsen. Tipsa gärna folk som kanske letar efter något härligt ställe på Söder!

IMG_8906

Och vill man ha kvar mig som hyresgäst uppe på loftet så är ju det såklart toppen. Om inte, så blir det också toppen. Har några krokar ute på nya kontor, så vi får se vad som händer. 🤞🏻

12
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00