Är det extra pinsamt för mig som influencer att gråta offentligt?

IMG_2830

Ni har väl inte missat veckans poddis? 😍 Den var inte helt lättinspelad…

IMG_2781

…då vi fick ratta ihop något i sista minuten pga tidsbrist – och då hamnade vi i mitt (ehh okej – NIKLAS) sovrum. Med bebis, hund och vår tredje musketör Sofie som publik/ofrivilliga gäster. 😅

IMG_2785

Tycker dock att det gick rätt bra, trots förutsättningarna. Ni får förlåta lite Tintaljud och hundskall i bakgrunden… 😂 Make It Work är ju ett av mina och Jossans slagord, och detta var verkligen ett sånt moment.

IMG_2806

I poddisen blir vi lite äckliga (särskilt jag 👹), och berättar om de skador vi lyckats ådra oss senaste tiden. Mina fingrar har varit lite…problematiska, så att säga. Inget som inte Mackanrackarn kunde kirra med en trubbig synål vid mitt köksbord dock – hear all about it i podden! 🙊💉

IMG_2779

Två favoriter. 💞Nej tre – Moon är ju också med såg jag nu. 😍

IMG_2818

Vi pratar också om det här med att upprätthålla en image som influencer – gör vi det? Är det jobbigt? Har vi någon image ens? Vad tyckte jag om att gråta offentligt en halv eftermiddag mitt på Åhléns City (vet att några av er som läser el bloggo såg det ❤️), och så berättar vi om när vi tappat det totalt och lackat ur på våra pojkvänner medan folk sett på. 🙈Lyssna här!

  1. Johanna skriver:

    Verkligen snäll bebis och hund för det var inte mycket ljud. 😊

  2. Jag tyckte inte heller att bakgrundsljudet störde något! Har precis lyssnat o det var bra som alltid. Men vill ju alltid att poddarna ska va längre så klart 😉

  3. Det gjorde ingenting alls att det var både bebis och hund med i bakgrunden. Podden är ju genuin, härlig och ger pepp och det inspirerar bara mer att ni lyckas ratta ihop det trots vissa störningsmoment 😉 Tack för att ni gör en underbar podd varje vecka och bjussar på er själva! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..