Ni är ju för ROLIGA!

vanja wikström 2

Alltså HER-RE-GUUUD vad roliga ni är! 😂 Trodde väl ALDRIG att kommentarerna på mitt äckelpäckelinlägg skulle handla om hur ”underbaaart” det är med sår, hur ni älskade att ”se läkningsprocessen” och om hur flera av er menar att det är mitt bästa blogginlägg ever?! 💉 Ni är för söta alltså! 😂🙌🏻 Kuuul också att det är så många sjuksköterskor och läkare som hänger här i min bloggosfär. Skadar jag mig igen lovar jag att jag ska dokumentera det in i minsta detalj. 👹

vanja wikström

Otroligt kul också att så många av er uppskattade min tillbakablick genom sex februaris 2014-2019. Vad glad jag blir! 🎉😍 Då gör vi som så att vi kirrar ett sånt inlägg varje månad tycker jag. Det var väldigt roligt för mig också, att blicka tillbaks i arkivet på det sättet. Det gör jag aldrig annars. Men SÅ lyxigt ju – att ha en så omfattande dagbok att kunna bläddra tillbaka i.

vanja wikström 3

Tog de här bilderna i morse efter frullen på Urban Deli. Är vi inte liiiiiite lika ändå, jag å Tintan…? 🙏🏻 Liiite?

Hursom. I dag har jag varit och kikat på en ny kontorsplats. Hos fellow bloggerini Sandra, faktiskt. 🌟 Min största förhoppning är ju att den som köper lokalen där jag sitter nu låter mig vara kvar som hyresgäst på Lilla Loftet. Men det är ju ganska slim chances att det händer. Och då är det en rackarns mysig plan B att sitta hos Sandra. Ligger ett stenkast från vår lya också, så det är perfekt. Nåväl, får se hur det blir, ska avvakta några veckor först så jag ser vad som händer med Lilla Loftet. Som Doris Day sa: ”Que será será”… 🎶

 1. Jo men liiite lika är ni ändå! Båda är ni väldigt söta iaf och delar med er av er peppiga energi <3

 2. Ida skriver:

  Jag såg en kvinna på tuben imorse som va så vansinnigt likt dig att jag flera gånger tittade på henne för att se om det inte var du ändå. Exakt samma ögon och näsa, ypperligt lik. Dock med rödaktigt hår, inte blond. Kusligt 😳😳😳

  1. MEEEEEHHHHH så kan du ju inte sääääga utan att smygfota henne och skicka till mig! 😜 Nu blir jag ju så nyfiken att jag GÅR AV!

 3. Johanna skriver:

  Tänkte faktiskt på det idag 😊 inte specifikt månad för månad men du har en rackarns massa braiga inlägg i dina arkiv som det är synd att inte lyfta fram igen och igen. Så det här kommer bli ett ypperligt koncept!

 4. Cass skriver:

  Lika SÖTA om inte annat 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..