ANNONS

Ett tio timmar långt godnattmusikklipp!

/

Reklam för vårt varumärke Babyloonz/Lekis TV

babyloonz godnatt sövande musik för bebisar och barn

Jag får ju så enormt mycket fina mess om hur bra vårt godnattklipp funkar hemma hos er. TACK! 🙌🏻❤️ Något ni önskat är dock att det var längre. Och eftersom er önskan är vår lag har vi nu kirrat ett tio timmar långt klipp, med samma sövande musik för bebisar och barn som det gamla klippet. Så behöver man aldrig spola tillbaka när musiken tar slut. 👍🏻 Tack för grym feedback, det tio timmar långa klippet hittas här på YouTube, och finns såklart även i vår app Lekis TV som hittas här. 🌙

2
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00