Ny musikvideo!

Reklam för mitt eget varumärke Babyloonz / Lekis TV

tingelingetåget babyloonz musik för barn

I dag släppte vi en sprillans ny musikvideo med våra små Babyloonzbebisar – Tingelingetåget! 🎉🚂 Som vanligt är det jag som sjunger och min kompis Martin som gjort musiken. I den här versionen har vi dessutom lyckats prångla in både Iggy och Tintin! 👹

Spana in klippet ovan eller slink in på Lekis TV´s YouTubekanal vettja. Hoppas ni vill spela låten för era kids, och hoppas de tycker om den! 😚

    1. Ååååå vad roligt att höra! Jag å Niklas blir så galet glada! Kram!😚💘🙌🏻💖🎉✨🙏🏻

  1. Jag har inga barn än, men när jag (förhoppningsvis) har det vet jag ju vad jag kommer visa och spela upp 😍 era videos såklart ✨

  2. Jag visade detta för min son som är två och ett halvt igår, och han älskade det ❤️. Så fort en sång var slut sa han igen och skrattade glatt. Det var faktiskt första gången 😳 vi tittade på er kanal men absolut inte sista!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..