Ny musikvideo!

Reklam för mitt eget varumärke Babyloonz / Lekis TV

tingelingetåget babyloonz musik för barn

I dag släppte vi en sprillans ny musikvideo med våra små Babyloonzbebisar – Tingelingetåget! 🎉🚂 Som vanligt är det jag som sjunger och min kompis Martin som gjort musiken. I den här versionen har vi dessutom lyckats prångla in både Iggy och Tintin! 👹

Spana in klippet ovan eller slink in på Lekis TV´s YouTubekanal vettja. Hoppas ni vill spela låten för era kids, och hoppas de tycker om den! 😚

 1. Emmi skriver:

  Spelar era låtar varje dag, inleder varje morgon i sängen med God morgon-låten och massa mys ❤️

  1. Så himla FINT att höra! <3<3<3<3 Massor av kramar från både mig och Niklas! 😀

 2. Sara skriver:

  Jag visade detta för min son som är två och ett halvt igår, och han älskade det ❤️. Så fort en sång var slut sa han igen och skrattade glatt. Det var faktiskt första gången 😳 vi tittade på er kanal men absolut inte sista!

  1. ÅÅÅÅ BLIR SÅ GLAAAAAD!!!! 😀 tack för denna ljuvliga fredagspeppppp! <3<3<3<3<3

 3. Jag har inga barn än, men när jag (förhoppningsvis) har det vet jag ju vad jag kommer visa och spela upp 😍 era videos såklart ✨

  1. Å men finaste gullplupp! Tack!😚🙌🏻💖🎉✨🌻🧡🌸

 4. Karin skriver:

  Hurra! Båda mina barn älskar er kanal 🙂

  1. Ååååå vad roligt att höra! Jag å Niklas blir så galet glada! Kram!😚💘🙌🏻💖🎉✨🙏🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..