Tintan live in action!

Hinner tyvärr inte få upp Tintans tiomånadersuppdatering i dag som jag hade tänkt, men kan bjussa på ett fräsigt klipp med Tintan som lär sig krypa. Så himla kul, vi lyckades liksom fånga hela processen från tveksamt skraj till att verkligen sätta fart. 😍

Nu ska jag fortsätta rensagrejadona inför flytten. Vi har en sån söndag. Ska försöka hinna lägga upp alla grejer vi ska sälja på Tradera. Tintan leker nöjt för tillfället, då får man passa på!

 1. Bianca skriver:

  Hej finaste Vanja!
  Äldkar din blogg o instagram men jag upplever att det på sista tiden blivit väldigt mkt ”fina och perfekta filterbilder” igen på instagram. Det känns nästan som alla bilder är samma. Det är liksom knappt någon skillnad från hur det var innan du skrev attdu skulle sluta med det. Har du någon tanke om det?
  Stor kram

  1. Hej Bianca! Jag tycker om fina bilder och även om jag inte längre använder filter så redigerar jag bilderna för att få den look jag vill ha. På Instagram bjuder jag ju då och då även på oredigerade bilder/”fula” bilder på mig, men precis som i bloggen så kommer jag altid vilja ha mestadels fina bilder. Det tycker jag alltid att jag har haft, så om man är ute efter ett helt ofiltrerat och oredigerat konto så har jag aldrig varit det och kommer aldrig att bli det. Jag tycker att jag har roliga saker att dela med mig av på Instagram, och kommer fortsätta på det spåret jag är nu. Kan inte göra alla glada, så jag måste göra det jag tycker är roligt, så får de som tycker om det hänga på. 🙂 Vill man ha mer vardag så är ju mina instastories alltid i stunden och oredigerade. Kram!

 2. Anni skriver:

  Hej Vanja! Jag skulle gärna vilja läsa ett inlägg om hur du har tacklat Niklas sömnproblem genom åren. Min pojkvän har stora sömnproblem och även om de inte är i samma grad som Niklas, så är det väldigt påfrestande för honom, för mig och vår relation. I början kunde jag hantera det och försökte alltid säga ”nästa natt blir bättre”, ”kroppen klarar sig på tre timmars sömn” etc etc. Nu har jag ångest de kvällar jag märker att det kommer bli en dålig natt då det påverkar oss både på ett hemskt sätt. Jag blir arg för att han kollar på mobilen när han bara borde stänga ögonen, han blir arg på mig för han ”redan har provat allt”. Det är väldigt psykologiskt i mitt tycke, att dåliga nätter kopplas till nervositet för något på jobbet t.ex., men det tror han inte på. Han vill börja med sömnpiller, men jag är jätterädd att han ska utveckla ett beroende. Nu efter några dagar med dålig sömn får jag blunda bort tårarna och gå till jobbet med en riktigt dålig magkänsla. Hur gör DU för att orka med? Stor kram!

 3. Karin skriver:

  Oj så fint! Vilket härligt minne att spara. Jag lyckades filma när min son tog sina första steg när han var drygt ett år, guld värt. Hans storasyster däremot, hon började gå när hon var 9 månader – pang boom – så där hann vi inte med nån filmning… 😀

 4. Åsa skriver:

  Herregud så gulligt! Som en vinnare när hon tar bollen:)) Tänk att man tar tag i det där stooora renset när man ska flytta, och så skinande rent och storstädat har lgh aldrig varit efter det. Hoppas allt gått bra idag och att du kanske återupptäckt vissa saker som man nästan glömt att man har 🙂 Kram

 5. Amanda skriver:

  Kan du inte göra inlägg om rensningen? Före/efterbilder mm? Tycker sådant är så himla tillfredsställande att se haha 😍

  1. Ha ha, vet inte om det kommer vara så inspirerande. Ska slänga trasiga gamla strumpor, smuggla bort så mycket jag bara kan av Iggys leksaker (han vääägrarrrr göra sig av med NÅT) och tradera bort de möbler vi inte vill ta med oss…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..