Från katastrof till kreativt geni

Innehåller annonslänkar

IMG_9597

När jag kom hem i dag hade jag fått ett pressprov på Isabella Löwengrips nya satsning – Hermine Hold. Ska vi kika…? 🙊 Klart vi ska! 🙌🏻

IMG_9601

Inuti boxen låg den här sjukt fina silkesscarfen, i världens bästa mönster (efter leopard då obv) – prickigt! ÄLSKART! 😍 Ville prova på dirren! 😃

IMG_9604

Meeeeen…det gick inte så bra. 👆🏻 Vet inte hur många gånger jag försökt få till en sådär snajdigt slarvcharmig uppsättning med någon fin scarf i barret, utan att lyckas. Skulle vilja påstå att jag får till 100% slarv och 0% charm, tyvärr. 😬

IMG_9606

Meeeeeen scarfen var ju så fiiiiin – VAD GÖRA?! 😭 Måste ju få användning av denna prickiga ljuvlighet på något sätt.

IMG_9607

Efter en kort stunds fnurlande kom jag på det! Nu visste jag precis – GENIALISKT! ✌🏻😍🎉

IMG_9611

Jag haffade en gammal favoritväska som jag inte använt på lääääääänge. Tog fram scarfen och…

IMG_9612

…knöt på den på väskan. HUR FINT?! 🖤🙌🏻 Blev omedelbart nykär i min gamla goding till väska, som nu fått nytt liv. ✨

IMG_9615

Kolla kolla kooollaaaaaa! Så sabla SNYGGT ju! 👏🏻 Här hittas denna prickiga raring! Ska också testa att knyta scarfen runt handleden, Jossan-style. Men då måste jag ha lite hudfärg först, så det får bli fram mot sommaren.

IMG_9618

Är bisarrt nöjd med min påhittighet. 💁🏼‍♀️Funderar på att haffa även denna från Hermine Hold som jag nog tycker var snyggast av aaaalla grejer de lanserat, HUR fin?!

 1. Jo, fint, men… känns det inte lite konstigt att betala tusen spänn för en scarf?! Är det bara jag som typ får lite hjärtflimmer av tanken?

  Och såklart får man göra vad man vill med sina pengar, och jag missunnar ingen något, men ändå. Är på riktigt nyfiken på varför ingen som fått det här pressutskicket och nu gör reklam för alla fiffiga sätt att knyta den runt kropp, hår och accessoarer, verkar haja till lite över priset.

  1. Hajar absolut! Men tänker att det är upp till den som spanar in produkten som får avgöra. Vissa lägger ju gladeligen 40 000 pix på en väska, medan andra tycker att en femhundring får räcka. Det är ju såklart individuellt, det där vad man tycker att saker är värda. <3

   1. En av de finaste grejerna med din blogg är nog ändå att du svarar på kommentarer.

    Såklart är det upp till konsumenten att avgöra, men det är inte bara det jag reagerar på. Jag reagerar över att det är så uppenbart att det gått ut ett pressutskick i dagarna och stora delar av influenser-världen gjorde då det som förväntas av dem, ungefär samtidigt, och då känns allt väldigt ”säljigt”, av en uppenbart snordyr scarf. Och, ”vissa” kanske ”gladeligen” betalar jättemycket för en väska, men jag tror att de procentuellt sett är ganska få.

    Influenser-branschen är ju relativt ny, och jag tycker verkligen att det ska bli intressant att följa utvecklingen för den yrkesgruppen de kommande åren, för jag tror att många läsare (konsumenter av sociala kanaler) kommer bli mer medvetna och då kanske delvis mer krävande. Det jag funderar på då är hur generös och bjussig med sig och sitt man kommer orka/vilja vara. Hmmm, ja, nu blev det här en mycket längre utläggning än jag tänkt, och inte riktad direkt mot dig, din blogg är en uppskattad plats!

    1. Hajar vad du menar. Och tänker att du har precis rätt, och att den utvecklingen redan har börjat. Trycker man ut än det ena än det andra urskillningslöst i sina kanaler så missbrukar man det förtroendekapital man fått – och förbrukar det. Det går oändligt mycket snabbare att bryta ner än att bygga upp. Tycker att den här branschen är oändligt spännande – just för att ingen egentligen har en aning om var den kommer befinna sig ens om ett år. Och det här med personliga varumärken kontra företagsvarumärken är inte alltid lätt. Men intressant är det. Alla får göra på sitt sätt, så får vi se vilka som finns kvar (av både konsumenter och producenter) längre fram. Fint att du tycker att el bloggo är en uppskattad plats att hänga på. 🙂

 2. Är också chockad över priset 😱 men den där scarfen är inte tillverkad för folk med min budget heller 😔 not deras target customer..

 3. Tycker också dom är alldeles för dyra 😱 Finns ju massor i liknande kvalité som är mycket billigare..
  Absolut upp till var och en vad en lägger pengar på men om du köper en dyr väska betalar du ju oftast för märket plus att andrahandsvärdet oftast är rätt okej. Men en tygbit för 1000 spänn?! För att sponsra Isabellas lyxiga leverne. Nej tack 👎

 4. Jag tycker att det här med IL och dessa scarfar är knepigt, men ur ett annat perspektiv. För ständigt får man höra från influensers att deras jobb inte ses som ett riktigt jobb osv. Och för oss utanför ”ankdammen” framstår IL som relativt världsfrånvänd. Hon berättar om stategier för att få fler läsare som är allt annat än smickrande för de som följer hennes kanaler, det flygs provocerande mycket (jag tillhör inte de som inte tycker att man ska flyga men att skicka någon enbart för att hämta en klänning i ett annat land känns relativt onödigt) och, rätt eller fel, påstås att hon ljuger om statistik och diverse annat. Många av de saker folk reagerar på är också sånt hon berättar öppet om. Och precis sådana saker som gör att man har svårt att begripa, men lätt att kritisera, influenservärlden… Men, när hon lanserar HH gör just denna ”värld” unisont tummen upp! Vilket också på något sätt innebär att de står bakom allt det jag just skrev. Jag läser inte många bloggar, men din Ebba v S och Frida Fahrmans, följer jag. Mycket för att jag litar på innehållet och tänker att reklam också görs med eftertanke. Dock har alla tre just gjort inlägg om HH. Jag menar inte att man ska kritisera någon, men att göra reklam är ett aktivt val. I vanliga fall tycker jag att det är så häftigt med människor som lyckas med sina bedrifter, men någonstans på IL väg känns det som om hon tappade kompassen på verkligheten. Sen tycker jag att priserna är helt galna och faktiskt även detta bidrar. 300 kr för en vanlig crunchi?! Visst, alla väljer och det finns säkert ännu dyrare, men jag tycker att det är ocker och osmakligt. Och det är många som reagerat, antagligen känner de likadant. Lite dumförklarade. ILs strategier nådde inte riktigt fram…. Jag vet inte var jag vill komma med detta, men jag tror att är lite besviken faktiskt. Och så tänker jag att mitt sätt att se på saken kanske inte är rätt, att jag vill bli överbevisad!
  I övrigt vill jag bara tacka för en mysig blogg som jag uppskattar och gärna läser av många skäl!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..