Från katastrof till kreativt geni

Innehåller annonslänkar

IMG_9597

När jag kom hem i dag hade jag fått ett pressprov på Isabella Löwengrips nya satsning – Hermine Hold. Ska vi kika…? 🙊 Klart vi ska! 🙌🏻

IMG_9601

Inuti boxen låg den här sjukt fina silkesscarfen, i världens bästa mönster (efter leopard då obv) – prickigt! ÄLSKART! 😍 Ville prova på dirren! 😃

IMG_9604

Meeeeen…det gick inte så bra. 👆🏻 Vet inte hur många gånger jag försökt få till en sådär snajdigt slarvcharmig uppsättning med någon fin scarf i barret, utan att lyckas. Skulle vilja påstå att jag får till 100% slarv och 0% charm, tyvärr. 😬

IMG_9606

Meeeeeen scarfen var ju så fiiiiin – VAD GÖRA?! 😭 Måste ju få användning av denna prickiga ljuvlighet på något sätt.

IMG_9607

Efter en kort stunds fnurlande kom jag på det! Nu visste jag precis – GENIALISKT! ✌🏻😍🎉

IMG_9611

Jag haffade en gammal favoritväska som jag inte använt på lääääääänge. Tog fram scarfen och…

IMG_9612

…knöt på den på väskan. HUR FINT?! 🖤🙌🏻 Blev omedelbart nykär i min gamla goding till väska, som nu fått nytt liv. ✨

IMG_9615

Kolla kolla kooollaaaaaa! Så sabla SNYGGT ju! 👏🏻 Här hittas denna prickiga raring! Ska också testa att knyta scarfen runt handleden, Jossan-style. Men då måste jag ha lite hudfärg först, så det får bli fram mot sommaren.

IMG_9618

Är bisarrt nöjd med min påhittighet. 💁🏼‍♀️Funderar på att haffa även denna från Hermine Hold som jag nog tycker var snyggast av aaaalla grejer de lanserat, HUR fin?!

 1. Maria skriver:

  Jag tycker att det här med IL och dessa scarfar är knepigt, men ur ett annat perspektiv. För ständigt får man höra från influensers att deras jobb inte ses som ett riktigt jobb osv. Och för oss utanför ”ankdammen” framstår IL som relativt världsfrånvänd. Hon berättar om stategier för att få fler läsare som är allt annat än smickrande för de som följer hennes kanaler, det flygs provocerande mycket (jag tillhör inte de som inte tycker att man ska flyga men att skicka någon enbart för att hämta en klänning i ett annat land känns relativt onödigt) och, rätt eller fel, påstås att hon ljuger om statistik och diverse annat. Många av de saker folk reagerar på är också sånt hon berättar öppet om. Och precis sådana saker som gör att man har svårt att begripa, men lätt att kritisera, influenservärlden… Men, när hon lanserar HH gör just denna ”värld” unisont tummen upp! Vilket också på något sätt innebär att de står bakom allt det jag just skrev. Jag läser inte många bloggar, men din Ebba v S och Frida Fahrmans, följer jag. Mycket för att jag litar på innehållet och tänker att reklam också görs med eftertanke. Dock har alla tre just gjort inlägg om HH. Jag menar inte att man ska kritisera någon, men att göra reklam är ett aktivt val. I vanliga fall tycker jag att det är så häftigt med människor som lyckas med sina bedrifter, men någonstans på IL väg känns det som om hon tappade kompassen på verkligheten. Sen tycker jag att priserna är helt galna och faktiskt även detta bidrar. 300 kr för en vanlig crunchi?! Visst, alla väljer och det finns säkert ännu dyrare, men jag tycker att det är ocker och osmakligt. Och det är många som reagerat, antagligen känner de likadant. Lite dumförklarade. ILs strategier nådde inte riktigt fram…. Jag vet inte var jag vill komma med detta, men jag tror att är lite besviken faktiskt. Och så tänker jag att mitt sätt att se på saken kanske inte är rätt, att jag vill bli överbevisad!
  I övrigt vill jag bara tacka för en mysig blogg som jag uppskattar och gärna läser av många skäl!

 2. Amanda skriver:

  Vart är din simpla men så snajdiga tröja från?🙈

 3. Sandra skriver:

  Du kan även snurra ihop och använda som skärp till jeans, också jätte snyggt 👌🏼

 4. Jenny skriver:

  Tycker också dom är alldeles för dyra 😱 Finns ju massor i liknande kvalité som är mycket billigare..
  Absolut upp till var och en vad en lägger pengar på men om du köper en dyr väska betalar du ju oftast för märket plus att andrahandsvärdet oftast är rätt okej. Men en tygbit för 1000 spänn?! För att sponsra Isabellas lyxiga leverne. Nej tack 👎

 5. Johanna skriver:

  Är också chockad över priset 😱 men den där scarfen är inte tillverkad för folk med min budget heller 😔 not deras target customer..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..