Rum för rum i vindslyan!

Alla bilder i inlägget kommer från Pinterest

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.41.56

Om exakt en vecka skriver vi kontrakt på vindslyan, och nu går det framåt på inredningsfronten! 🎉 Vi har ju fått i uppdrag av Henke och Zandra på Esteriör (våra inredare) att sätta ihop en Pinterest för varje rum, samt speca ner behoven. Tänkte att ni skulle få en rundvandring i dessa Pinterestboards så att ni ser vart vi är på väg. 😍

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.52.25

Vi börjar med Det Stora Rummet, allrummet liksom. Det ska ju vara öppet mot köket, och vi vill få in soffmys, stoooort matbord för middagar/pyssel/läxor och lekhörna. Som ni ser är det jordnära färger vi är ute efter, uppblandat med…

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.52.39

…färgklickar (vill inte bo i fyra nyanser av brunt 💩) och massor av växter. En skinnsoffa vore perfekt.

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.55.48

I kidsens rum har vi pinnat detta. 👆🏻 Platsbyggd förvaring är ett måste, och en våningssäng med koja i underslafen. ☺️

0d2806efd4e20cc78a233fb1eaf45592

Den här bilden är den som tilltalar oss mest, och vi tänker nog kopiera den här golvfärgen rakt av. I barnrummet är det nu linoleummatta, men såna kan man måla. Tänker att vi målar den i ovan grågröna kulör. Sen är vitt och trä otroligt fint som komplement. 🧡

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.42.12

Lilla toalettens Pinterest är lite schizofren. Det beror på att vi är ute efter lugna fina färger och former (typ bilden längst till höger), men utan att det blir tråkigt. Vill inte ha hotellkänsla, det måste finnas personlighet. Därför vill vi addera ngn färg på vägg eller kakel, alt ha ett mönstrat kakel. Ska bli spännande att se vad Henke och Zandra kommer med för idéer här. 😍

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.42.55

Ovan är inspon för köket. Vi vill ha en kombination av skåp och öppna hyllor.

dab0b4e5bd4540acd4389caf935d460f

Favoritbilden! 😍 Vill dock inte ha för mycket öppna hyllor, eftersom det dels inte är så praktiskt (damm, stekos etc), dels så har vi så mycket uglypugly pryttlar som gör sig bäst bakom stängda dörrar. 👹

9fc604d769e596f564e5870d1936f2eb

På den här bilden får ni bortse helt från inredningen, här är det planeringen vi pinnat. Planlösningen kommer bli ganska lik bilden ovan, och en liknande bardisk som går ut från ena väggen vill vi få till. Så kan jag sitta där och sippa på ett glas rödtjut medan Niklas kockar loss. 👹

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.43.47

Nu kommer vi till mitt hjärtebarn – MITT SPACE! 💘 Här blire bohomys för hela slanten som ni ser. Trä, blekt rosa, fransar och växter. LÄNGTARRRR! 😭

säng

Det här är ju sängen jag spanat in. 👆🏻 Så SJUJÄVLARS fin!

Namnlöst-1

I mitt rum kommer vi även att göra om garderobslösningen som finns i dagsläget. Pinnade ovan som inspo, Inte för att jag tycker den är så himla snygg egentligen, mer för att den visar kläderna på ett så bra sätt. Det man inte ser använder man inte. Så jag vill kunna hänga så mycket som möjligt på galge, och se mina skor och accessoarer. ✨

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.43.29

I Det Stora Badrummet (som inte är särskilt stort alls, men om vi får slå ut den vägg vi önskar så kommer det bli perfekt) vill vi åt trä och ljust kakel. Men viktigt att det inte känns kallt.

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 17.18.50

Drömmen (Niklas dröm) är att få plats med en liiiiten tvåmansbastu. 🙏🏻

Skärmavbild 2019-02-27 kl. 16.42.30

Och på tal om Niklas, så är detta inspo för hans rum. Spännande nog rätt likt inspon för mitt? Great minds think alike! 😜

Nästa vecka ska vi få Henke och Zandras inredningsförslag för allrummet och köket, ska bli så GALET spännande! Efter det är det dags att börja kirra möbler… 🙊 Ev får vi ett litet smakprov redan denna vecka. Då lovar jag att visa er! 😃 Vad tycker ni om inspon ovan?

 1. Li skriver:

  Så fina inspobilder! Så kul med bilden för köket, den med hyllorna. Hade samma till vårt kök som vi gjorde förra våren (vill du se resultatet kolla in li.fdesign på insta). Ska bli så kul att följa er resa, stort lycka till! /Li

  1. Meeehh, vad KUL! Great minds think alike allstå! <3 😀 Spanade in di insta, jättefint verkligen!!! Så kul att se, tack för att du bjussade på det. 🙂

 2. Li skriver:

  Så bra inspobilder! Är guld att utgå ifrån ju:) Kul med köksbilden med hyllorna. Precis samma som inspirerade mig för vårt lilla kök som vi renoverade förra våren (vill du se resultatet, kolla Li.fdesign på insta). Ville också ha lite synligt men även skåp för allt krims krams, blir nog så stökigt ändå med två kids som härjar runt. Stort lycka till!

 3. Åh så mycket fint!
  Jag älskar att göra om hemma, det är så härligt att få piffa och greja! Det ska bli så kul att följa er resa med denna drömmiga lya!

 4. Åsa skriver:

  Detta ser onekligen lovande ut! KUL att följa med redan från tidig (jättetidig) start 🙂 Tänker alltid praktiskt i första hand, och vet att man aldrig kan få nog av VÄL tilltagen och planerad förvaring, både garderobslösningar, hyllor osv. Hoppas ni får lov att göra om badrummet så det blir större. Håller med Niklas, egen bastu, alltså ojojoj vilken dröm. Tänk när ni sover där första natten, wow! Kram

 5. Ååh vilka härliga inspobilder! Kommer ju bli toppenbra!! Utan att ha träffat er o bara ”känner” er genom sociala medier så känns det väldigt mycket NI tycker jag! Såå spännande att få lite fortsättning följer på det här!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..