Lite vemodig i dag

Innehåller en annonslänk

IMG_9792

I dag är en lite vemodig dag. Det är sista gången jag jobbar uppe på Lilla Loftet, platsen där jag trivts så in i bängen BRA. 💘 Lokalen är såld, och strax flyttar de nya ägarna in. I morgon går flyttlasset. Grejerna får stå hemma tills dess att vi flyttar, vindslyan har ett myyyycket större källarförråd än vad vi har i dag. Där kan jag förvara mitt fina kontor tills dess att jag kirrat ett nytt.

IMG_9779

Över till något annat. Kolla sicket bra ring-game jag har i dag! MUM-ringen är från Patchy Tiger, och ringen med kvinnosymbol från Edblad. Båda e finfina presenter till sig själv inför nästa veckas kvinnodag ju. 😊

dsc04022

Men hörrni. Eftersom det är sista rycket här på Lilla Loftet tänkte jag bjussa på en klassisk Före och Efter. Sånt gillar man ju alltid att se. Jag tycker att jag fick ihop det här fina space:et på nolltid, och blev så sjukt nöjd med resultatet. ✌🏻 Här ovan var vi mitt uppe i att få ihop mitt skrivbord. Då var loftet nästan färdigt. Men ska vi ta å kika på hur det såg ut från början? SÅKLART VI SKA! 👹

DSC03342

Såhär såg det ut när jag var här första gången. Det agerade någon slags avställningsyta, men jag blev kär DIREKT. Numera (några timmar till i alla fall 😂) ser samma vy ut såhär:

dsc04958

ALLTSÅÅÅÅ DET ÄR SÅÅÅ FIIIINT! 😭 Får typ ont i kroppen av att det är så sabla SNYGGT.

DSC03343

Såhär såg det ut innan åt ett annat håll…

loftet

…som numera ser ut såhär! 😍

DSC03344

Sista före-bilden!

dsc04184

Tadaaa! ✨ Alltså, jag är SÅ SABLA STOLT över mig själv. Att jag lyckades ratta ihop detta drömkontor på bara några veckor..! 💁🏼‍♀️ Även om jag inte fick sitta här så länge som jag hade hoppats, kommer jag alltid vara SÅ GLAD att jag fick ge mig in i projektet ”Lilla Loftets Makeover”. ❣️Det var genomljuvligt och gav mig så mycket energi.

IMG_9795

Men vet ni? Jag har ju faktiskt redan kirrat ett nytt kontor. Eller…en ny kontorsplats i alla fall. Kommer inte kunna ta med mig mitt skrivbord osv, för stället jag flyttar till är redan möblerat. Men någon planta ska nog kunna få följa med. På tisdag sitter jag där för första gången, och min nya hyresvärd är en rackarns fräsig brutta som jag tror att de flesta av er känner till. Men mer om det nästa vecka! 🎉

  1. Anna skriver:

    Superfiiiint och lite sorgligt, men man får vara glad för tiden man fick! Och den superfräsiga bruttan – kan det vara fröken Beijer månne? Fräsigt isåfall om ni två delar kontor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..