En Momspo, en Manspo och en rackarns massande flyttrensande!

vanja wikström outfit snickarbyxor

Såhär vårigt å härligt var det i går. 😎 I dag öser snöslasket ner från himlen. 😤 Men! I går flyttade jag ut från Lilla Loftet, och var väldigt tacksam över det fina vädret. Att gå 5 vändor mellan loftet och vår lägga i dagens väder hade varit väldigt mycket ohärligare. 🙈 Tyckte jag fick till en sådär aaaavslappnat myyyysig outfit, så vi kör en Momspo:

vanja wikström outfit snickarbyxor 4

Snickarbrallor / Lee
Kängor / Esprit
Tröja / Rails
Kepa / Hattbaren
Solisar / Ellos
Pallar / Colours of Africa
Lampa / Stadsmissionen

IMG_9901

Örhängen / Sofo Popularities
Halsband / Lizzyvdligts´s TOKFINA kollektion för Safira 🐊😍

IMG_9914

Niklas kände sig också lite extra snajdig i går, och ville gärna bjussa på en Manspo. Vassego! 😎

IMG_9918

Mormor rattade båda kidsen hela dagen hemma hos oss, vilket innebar att när vi var klara med Lilla Loftet så slank vi raka ner i källaren och SORTERADE OCH RENSADE HELA KÄLLARFÖRRÅDET! Jaaaa – HELA KÄLLARFÖRRÅDET! 💪🏻👏🏻🙌🏻 Ni som hängde med på stories i går fick ju se en hel del av det som låg i våra kartonger. 🙈 Vi sålde ju en massa också, tre personer har faktiskt redan hunnit förbi och hämta upp sina fynd. SÅ KUL att våra gamla grejer får nya hema hos er. 💘

En heeeeel del hamnade i återvinningen och grovsoprummet också. Jag är verkligen mördande osentimental. 👹 Fick så mycket DM´s på insta från de som följde vår källarrensning och upprördes över att jag gjorde mig av med alltifrån min omfattande Marilyn Monroe-samling (sparade på ALLT om MM och satte in i pärmar mellan 8 och 25 års ålder ❣️), till CD-skivor jag sjungit på (går ju inte att spela, äger ingen CD-spelare och det mesta går säkerligen att leta upp digitalt om man skulle vilja) till kärleksbrev från gamla ex, böcker och dagböcker. Men det var bara SÅ SKÖNT! ✨ Det enda jag sparade var bilder, och ett gäng VHS-kassetter (yup, e så gammal vettni 👵🏻) med olika scenframträdanden jag gjort. 🎤

IMG_9924

Såhär ser det numera ut i vårt vanligtvis så vackra Bara Vara-rum. 🙊 Consider the flyttkaos inlett. 😬 Tror det är meningen att det ska bli såhär innan man flyttar – så man verkligen börjar längta rejält efter nästa ställe och inte blir sentimental pga av att ens lägga ju är så fiiiiin. 😭 Eftersom vi säljer av möblemanget del för del (missa inte våra Traderaannonser!) kommer vår fina lya verkligen monteras ner successivt de kommande veckorna och bli mindre och mindre härlig. 😂 Mentalt bra förberedelse för oss alla tror jag. 👍🏻

vanja wikström outfit snickarbyxor 3

Känns MAGISKT bra att ha gått igenom hela källaren och flyttat från Loftet. Det som är kvar nu är framförallt att rensa. Vi ska gå igenom rum för rum så mycket vi hinner. Sen kommer mamma upp igen en vecka innan flytten, och då ska vi KÖTTA med rensningen medan hon rattar Tintan. På onsdag skriver vi kontrakt för vindslyan, då ska vi också passa på att fråga vad de tycker om våra förslag på ombyggnationer. Håll tummarna. 🤞🏻❣️

 1. Lisa skriver:

  Alltså jag älskar din stil, alltid så härligt, snyggt och glatt! Skulle behöva dig som guide på en shoppingrunda för att muntra upp min egen stil. Känns som jag tappat bort mig själv efter att ha fått mitt första barn för 4 månader sedan. Så trött på mina gamla jeans och en stickad tröja 😭

  1. Meeeh GULLO! <3 Känner igen mig SÅ, ska du veta. Efter mina förlossningar har jag varit SÅÅÅ LOST i åtminstone 6 månader. Inget passar, det ska ammas, kräka, inte ammas, grejas, kroppen förändras. Pust. För mig har det tagit ett tag att liksom hitta tillbaks till kläderna igen. 😉

 2. Parisa skriver:

  Hej, ni vill inte bli av med era köksstolar? 😜

  Ha en kanon fin dag! 😊

  1. Tjena! Inte än i alla fall. Får se när vi flyttat. Jag hojtar såklart i el bloggo i så fall 🙂

   1. parisa skriver:

    Ok då ska jag hålla utkik på el bloggo 😉

    Lycka till med flytten och ditt nya kontor!!

 3. Blev ju chockad över Lyxdjungeln härom veckan men det är ändå så uppfriskande av att ta del av någon som inte fastnar kvar i en massa sentimentalitet tror att du säger att ni är maximalister.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..