ANNONS

En sneak peek på min nya kontorsplats…

/

IMG_0097

Kom precis hem från att ha varit en sväng förbi mitt nya kontor. Hyr en kontorsplats på ett rackarns mysigt ställe 👆🏻, och i dag fick jag en rundtur och nycklar. I morgon flyttar jag in! 🎉 Visst ser det gött ut? 😍

IMG_0100

Lät tidtagaruret vara på medan jag knatade dit, och som ni ser tar det alltså ganska exakt en minut och 28 sekunder för mig att slinka dit. Det ligger alltså nästintill ORIMLIGT nära vårt hem, vilket är SÅ BRA! 🙌🏻 När vi har flyttat blir det till och med ÄNNU närmre. Då kommer jag kunna ta mig dit på under minuten. ✌🏻 Perfa för mig som inte har så mycket tid.

IMG_0099

Mitt skrivbord! ✨ Och kolla kolla vad gölligt – min väldigt snälla hyresvärd(inna) hade ställt dit ett gäng tulpaner som en liten välkomstpresent. 🌷 Börjar ju väldigt bra, detta. I morgon plockar jag med mig lite grejer från Lilla Loftet och inreder min hörna. Sen är planen att jag ska jobba min allra första dag på nya stället, KUL!

1108862A-A664-4BE1-9B38-F4800C03CB95

Och hörrni! på tal om Lilla Loftet, så har jag bestämt mig för att sälja mitt skrivbord. Hade tänkt att behålla det, men vi har ingen plats och nu finns det ju redan ett skrivbord dit jag flyttar, så det får vandra vidare. Det är i princip helt nytt (hann ju bara använda det i en dryg månad 😂), och jag vill gärna ha 1500 pix för det. Det är i trä, med ben av metall. Mått: längd 110 cm, bredd 50 cm, höjd 77 cm. Hämtas på Sofiagatan 5 på Södermalm, senast 10 mars. Maila mig vid intresse på vanjawikstrom@gmail.com, vi kör först till kvarn-principen. Hoppas det får valsa vidare till någon av er. 💘

4
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00