I dag skriver vi kontrakt på vindslyan!

vanja wikström lägenhet inredningsinspo 11

(Bild: Emelie Sundberg)

Morrn, morrn! ✨ I dag är ingen vanlig dag, för i dag är dagen då vi SKRIVER KONTRAKT PÅ VINDSLYAAAAAAAN! 🙊🎉🙌🏻 Kl 09.00 i dag ska vi och den andra familjen ses hos vår gemensamma värd, och greja med alla papper som behöver grejas med. Efter det är det ÄNTLIGEN 100% klart att vi flyttar!

När jag går igenom kategorin ”Vindslyan” här i el bloggo (klart den ska ha en egen 💁🏼‍♀️) märker jag hur snabbt det här har gått. I slutet av september bestämde vi oss för att vi ville flytta. Redan en månad senare (!) hade vi hittat en ny lya, och skrivit på papper för byte. Helt bananas vad snabbt det gick egentligen (allt förutom själva godkännandet 😂). 🙊 Så tacksam för det.

Ritning vindslyan

Här är en ritning på vindslyan. 👆🏻 Tänkte ni skulle få se de ombyggnationer som vi tänker oss. Badrummet som ska bli större, och drömmen om att få bygga en terrass. Såhär skulle det i så fall bli:

Ritning med badrum och terrass

I dag på mötet med värden ska vi fråga hur de ställer sig till våra förbättringsförslag. Håll tummarna för att de är positivt inställda 😃 och att allt går som det ska med kontraktsskrivningen. Knappt fyra veckor kvar till flytten! 😭🙌🏻🎉

  1. Hej Vanja och tack för en superhärlig blogg!😘
    Vafrför vill den andra familjen flytta ut?

    1. Tack! <3 de har utflugna barn och var sugna på något nytt efter 25 år i samma hus. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..