Min nya kontorsplats – med tillhörande celeber kontorsgranne!

DSC05329

I dag flyttade jag in på det nya kontoret, tänkte att ni skulle få hänga med. Såhär såg det ut runt tvåsnåret i dag, innan jag flyttade in. 👆🏻✨

IMG_0154

Har ju inte så mycket möbler kvar från Lilla Loftet, men packade med mig lite grejs som jag tänkte kunde funka. Min loppislampa och palm, till exempel.

DSC05331

Sen tog jag, loppislampan, palmen och tre påsar med fluffgrejspryttlar en bulle över till nya stället och packade upp. Någon timma senare såg det ut såhär:

DSC05344

MYSIGT VA?! 😭😍 Blev orimligt nöjd. ✌🏻

DSC05368

Jamen ni ser ju! Här kommer jag trivas. ☺️ Och ni. Viktigt, eftersom en hel del bilder kommer vara från just precis denna plats. Och vi gör ju el bloggo tillsammans. 💘

DSC05389

Hann med det mesta på ganska komprimerad tid får jag lov att skryt… – jag menar SÄGA. Lyckades liksom komma i ordning. Under skrivbordet står en göllig liten hurts med tre lådor. Ska vi se vad jag stoppade i dem? SÅKLART! 👹

DSC05336

I översta lådan hamnade diverse mysgrejer. Fina block, en snajdig sax, söta stickers, en polaroidkamera och Jossans tokfina Feel Good-kortlek. 🌙

DSC05340

Låda nummer två är min fräsi fräsi-låda. Innehållet i den kan få mig att gå från tröttåsliten tvåbarnsmorsa på 40 plus, till en rätt snajdig rackare på fem röda. 💥 Plattång, torrschampo, necessär, parfym och handkräm. Livets nödtorft. 💅🏻

I låda nr tre hamnade allt som var praktiskt men fult. Så den tog jag ingen bild på. 👹

DSC05397

Har ju hintat hitan å ditan om att min nya kontorskompis är någon som många av er förmodligen redan har koll på. Skåda mitt mystiska fejs ovan. 🔮 Nu är det dags att avslöja vem denna donna är. Säg hej till…

DSC05384

…the one and only Sandra Beijer! 👋🏻🎉😍 Bloggveteran deluxe och författare (hon gör ju cirkus tusen coola grejer till men hinner inte lista alla då jag måste slinka hem strax 😂) – och rackarns, rackarns trevlig. Har ju bara varit kontorskompis med henne några timmar, men hon är en sån där ”What´s Not To Love?”-person upptäckte jag ganska kvickt, så det blir bra det här. ☺️

DSC05387

Jag känner mig så hemma här! När grejerna var upplagda på skrivbordet, lampan tänd och palmen inställd i hörnet kände jag bara att Detta Kommer Bli Så Bra. Sandra tyckte mitt hörn blev urgulligt, och sa att det kändes som att jag alltid hade suttit där. Bra betyg. ❣️

DSC05393

Okej, nu kikar vi en sista gång på HUR RACKARNS FINT DET BLEV! 😭😍

DSC05401

Känns toppen på alla sätt att ha flyttat hit. Lyckades lösa en föriskris i dag dessutom, som innebar att jag behövde kasta mig bort och hämta Iggy, lämna honom hemma med Niklas och sen slinka tillbaka till kontoret. Det tog typ 13 min. Att kontoret ligger VANSINNESNÄRA både hem och föris är så sabla bra. 🙌🏻 Visst kommer vi trivas här, fina blogoliner? 😍

 1. Men ÅH, två av mina favoritbloggare på samma kontor! 🤩🤩🤩 Tror ni kommer trivas superbra ihop och kanske skönt att kunna bolla blogg/influencer grejer megasnabbt med någon brevid! Och att det låg toppenbra till såklart. Grattis till nya kontoret 💕

 2. Direkt när jag såg din kontorsstil så fattade jag att det var Sandras kontor – samt att hon också skrev att hennes nya kontorskompis skulle flytta in idag. ÄR SÅN DETEKTIV!

  1. MVG i snokning tilldelas härmed la Linda Hörnfeldt!🥇🥇🥇

 3. Sofia skriver:

  Hej’ Vad använder du för plattång till dina fina lockar? Behöver tips!!! Tack =)

  1. Har en grym från ghd hemma, typ 2,5/3 cm bred platta. här hittar du en video jag gjorde för nåt år sen om hur jag kirrar mina lockar. Kanske kan va nåt? Kram! https://youtu.be/MOWNCVpI5SI 😚😚😚

 4. Athena skriver:

  Hade klassrummen sett ut som ditt kontor hade jag älskat att gå i skolan! 😍😍

  1. Hahaaaa! Du får pimpa skolstajlen med lite roliga block å pennor. Och plugga duktigt så du kan kirra ett härligt eget kontor sen. 😘😜

 5. Sara skriver:

  Tjusigt!! Varifrån kommer din fina prickiga blus?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..