Let the nedmontering begin!

IMG_0177

I går gick ju våra Traderaannonser ut, och redan i dag är det ganska mycket av det vi sålde som ska hämtas. Vi har därför tagit ner ett gäng taklampor och plockat bort de grejer som nu ska få nya hem. Det lämnar vissa…hål efter sig. Före… 👆🏻

IMG_0178

Efter! 👆🏻 Katten Janssons gyllene bur får nu göra någon annan glad. ✨ Det slår en verkligen att VI SKA FLYTTA nu. Om BARA NÅGRA VECKOR…! 🙊 Nedmonteringen av vårt hem har börjat, och därmed också avmysningen. Där våra kristallkronor tidigare hängde, finns nu bara nakna glödlampor kvar i taket. MYZ. 😬

IMG_0175

Före… 👆🏻

IMG_0176

…och efter! 👆🏻 Innan den här veckan är slut kommer vi ha avsevärt mindre möbler i lyan. Och den kommer bli av-se-värt mindre mysig. Men som jag sa tidigare, tror det är en ganska bra del i hela flyttprocessen – att man liksom successivt monterar ner sitt hem och fular till det. Då blir det lättare att släppa taget. 💘

  1. På tal om portar! Era namn står fortf kvar på namntavlan utanför förra adressen! Man kan följa er, spåren finns kvar! 😀

    1. Ha ha, jaaaa jag såg det för ett tag sen. Vad slött av värden! 😉 Men mysigt ändå på nåt vis. <3

  2. Drinkvagnen boar just nu in sig här i Vasastan.
    Tack och lycka till med flytten 💖

    1. Ha ha åååå vad härligt! 😍🎉 jag kände att den fick komma till ett härligt hem! Kram!🤗💖🤗💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..