Dåligt samvete, leopard x 2 och ytterligare nedmontering

IMG_0189

Men hej hej. 👋🏻 Här sitter jag och har dåligt samvete. Över en HEL MASSA. Till exempel:

 1. Har inte bloggat på två dagar. Niklas har varit sjuk hela veckan och insomnin har dessutom haft FEST i hans varelse, vilket inneburit en massa tråkigheter och en massa rattande för moi. Det har varit lite survival mode, om vi säger så.
 2. Internationella kvinnodagen kom och gick – utan att jag gjorde ETT SKIT. Mitt bidrag till att uppmärksamma dagen var att lägga upp denna genialiska bild av lika genialiska Jessica Hallbäck på stories. Men, det har varit survival mode som sagt. Jag hoppas att det jag gör årets övriga dagar för att peppa brudar är mer värt än att jag inte hannorkadekunde uppmärksamma just 8:e mars.
 3. Har dåligt samvete över cirkus 176432 grejer till, men nu slutar vi upp med att fokusera på sånt och går vidare. I dag är en bra dag (Niklas är på bättringsvägen 🙌🏻) och vi ser ljuset i tunneln igen. ❣️

IMG_0196

Så. Bort med det dåliga samvetet. NU VÄLJER VI GLÄDJE!

IMG_0236

Vad hääääänder här hemma då? Jo – nedmonteringen av lyan fortsätter. I dag har en rackarns massa mänskor varit här och hämtat grejer de köpt av oss. Till exempel våra sänglampor.

IMG_0238

MYZ. 👆🏻 Det blir färre och färre möbler här hemma, och fler och fler hål i väggarna. Precis som det ska va innan flytt, tänker jag.

IMG_0241

Vi har också kommit fram till ytterligare saker vi ska göra oss av med. Som vår krokfotslampa till exempel. En ny batch med Traderaannonser coming up, alltså. ✨

IMG_0217

Bukett från Flowery. 🌻 Desto längre fram vi kommer i nedmonteringen av lyan, desto viktigare blir det med vackra blomster här hemma. Nåt rackarns MYZ måste vi ju ha.

IMG_0219

Another day, another leopard. 🐾 Otroligt schizat inlägg detta, så blir det väl när man inte bloggat på två dagar. Man kommer av sig, liksom. Ni får därför orka med bilder på mig från både i fredags och i dag. Även om jag ser typ likadan ut. #Leopard4Life Såhär ser vi i alla fall ut i dag, jag å Tintan. 👆🏻👋🏻 Satan i gatan vad skitig vår spegel är? 🙊

IMG_0252

Och på tal om i dag, så dök detta bud upp för några timmar sen. En box från Münchia fylld med GRL PWR och godsaker. Kolla:

IMG_0255

Sicken göttig brunch va? Det var väldigt mysigt att få en sån här box, och tydligen är affärsidén just att man kan överraska någon man tycker om med en skräddarsydd box. Himla trevligt ju. Fick med en lapp där det stod att koden GIRLPOWER ger 20% rabatt på alla deras boxar till den 17:e mars, så om ni e pepp på att skicka nåt härligt till någon kan ni ju utnyttja det vettja. Jag blev väldans glad i alla fall. Kom precis lagom till att vi behövde snacksa här hemma också. 👍🏻

(Kan tillägga att det inte är något samarbete detta, men tänkte att det kunde bli en mysig söndagspresent till er, denna rabattkod. 😘)

IMG_0202

Men okej, nu hoppar vi tillbaks till leopard nr 1. På ovan bild försöker jag förmedla känslan av att ”Ååååå jag vågar inte tittaaaaa!”. Vaffödådå? Jo – i fredags fick nämligen jag och Niklas det första inredningsförslaget för HELA VINDSLYAN av Zandra och Henke på Esteriör. Vi blev helt nervösa, lite svettiga och fick hjärtklappning. Vågade nästan inte öppna PDF:en. Vi VET ju att Henke å Zandra är ASGRYMMA, men det var ändå lite nojiigt. Skulle innehållet stämma överens med vår vision av vår nya lya, eller skulle vi bli besvikna…? 😬

IMG_0200

Men såklaaaaaaart var det en rackarns DRÖM att spana igenom deras förslag! Det.Var.Så.FINT! 😭😍🎉 Givetvis ska ni få se innehållet (coming soon #cliffhanger). I morgon bitti har vi möte med Henke och Zandra. Då ska vi gå igenom deras förslag, bolla eventuella frågetecken och börja SPIKA MÖBELINKÖP. 🎉

Tänker att jag både plåtar och filmar, så ska ni få se hur vi går vidare i det här ”Inreda ny lya med hjälp av INREDARE” i såväl still- som rörlig bild. 👍🏻

Skärmavbild 2019-03-10 kl. 15.56.25

Avslutar detta röriga inlägg med ovan urklipp som jag saxat från min nya kontorskompis Sandras blogg.

Skärmavbild 2019-03-10 kl. 15.56.25

*host host* 👆🏻 (Pga tidigare beskrivna survival mode så har jag dock endast hunnit vara på detta nya kontor 2 timmar och 48 minuter den här veckan. Får se om ovan komplimang kvarstår om några veckor. 👹)

IMG_0227

Nu skuttar vi över till leopardtröja nummer två, och säger hejdå. Med en förhoppning om mindre survival mode och mera bloggning nästa vecka. Puss! 😚👋🏻

 1. Hej Vanja!

  Varit inne och läst ikapp lite.. så härligt med lyan och inredningshjälp, kommer ju bli grymt! 😀
  Kände också att jag ville skriva till dig med anledning av Niklas sömnproblem och hur du tacklar det. Jag lever med en man som har fått diagnos bipolär. Vi har tre riktigt tuffa år bakom oss men har nu haft ett år som varit väldigt bra och han har fått må bra.
  Men hans största problem är just sömnen och den är ju också det viktigaste för att fungera vare sig man är frisk eller har sjukdom.. och tyvärr blir det ibland pusslande och jag får styra om saker för att det ska fungera. Vi har en dotter som är fyra.
  Vi har gjort resan ihop och vi gör detta ihop och vi kämpar ihop och jag har jobbat med mig själv för att orka men ändå blir det att jag behöver anpassa mig ibland såklart pga hans sjukdom. Det finns ofta en gnagande oro, hur ska natten bli, måtte de vi har planerat kunna genomföras. Samtidigt så vet man aldrig vad som händer med någonting och att oroa sig är helt onödigt.
  Jag ville bara skriva till dig efter jag hörde ett poddavsnitt med er också där du pratade mycket om att det var jobbigt osv.
  Hur hanterar du det? Hur ser du på det?

  Förstår om du inte vill svara men kände att jag ville skriva till dig.

  Tack för allt fint du/ni gör!
  Ha det bra och lycka till med lyan!

  Kram Mikaela

  1. Tack finis, och heja er. BRA jobbat! <3 Det är lite knepigt. Vill inte lämna ut Niklas alltför mycket, och han har tillräckligt med dåligt samvete för allt han (ofrivilligt!) "Orsakar" ändå. Men kanske skriver något om det längre fram. Just nu försöker vi göra det bästa av den bökiga start vi haft på det här året och fokusera på det som är bra. Kram! <3

 2. anna skriver:

  Fina Vanja, inte ska du ha dåligt samvete. Du är fantastisk. Och det är ju toppen att du är en person som lyckas välja glädje och ha rosa glasögon på dig för det mesta. Men jag kan inte låta bli att undra hur du mår, egentligen? Är du så glad och positiv som du låter trots att du pratat om survival mode rätt länge nu? Och herregud, inte behöver du förklara eller berätta för oss hur du mår innerst inne. Men har följt dig i många och kände att jag ville ställa frågan typ. Kram

  1. Tack för omtanken. <3<3<3<3 Jodå, det är okej. Ingen panik. Vi gör det bästa av vår situation, men vi har fått en riktigt tuff start på 2019. Det ska jag inte hymla om.

 3. Malin skriver:

  Inte ska du ha dåligt samvete, du är ju hur grym som helst som roddar så mycket grejer ju!!!! Jag får typ panik bara min man är lite förkyldgnällig, haha 🙂

  Måste bara fråga hur många kvm nya lyan är?Ser gigantisk ut på ritningen 🙂

  1. Gulle! <3 Den är 117 kvadrat, vi har 98 i dag så det blir större vilket är trevligt. 🙂

 4. Äsch 😊🤗 vi ser dig på insta också så det blir nog bra! Spännande med inredningslistan!

 5. Millis skriver:

  Åh, den lampannonsen måste jag hålla koll på! Har varit ute efter en sån lampa ett bra tag 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..