Nu gör vi oss av med ännu mer grejer!

IMG_0241

Okej, nu kör vi Traderaomgång nummer två med ytterligare grejer vi gör oss av med inför flytten. Alla mått osv hittar ni i respektive pryls annons. Vår tokfina lampa med krökt fot kommer alltså få…stryka på foten. HÖHÖHÖ. 👹 Lampans annons hittar ni här.

IMG_0239

Iggys taklampa är också up for grabs. Annonsen hittas här.

IMG_0248

Vår vita hallspegel hittar ni här.

IMG_0244

Dessa satsbord i metall behöver också ett nytt hem. Annonsen hittas här.

Skrivbord med stol 2

Iggys skrivbord och stol vill också hitta en ny familj. Här hittas annonsen. Alla annonser hittar ni här!

 1. Hej!
  Det ska bli så intressant att följa er resa när ni inreder ert nya hem!
  Till sommaren flyttar jag hem till Sverige efter att ha hyrt inredda lägenheter utomlands i 7 år. Fatta, en HELT TOM LÄGENHET som jag och min partner får inreda HELT själva!
  Har du några tips och råd? Vi äger inte en möbel så allt kommer behövas inhandlas!

  Kram!

  1. Wooooow GRATTIS – VAD KUUUUL! <3<3<3<3<3 Ett hett tips är att skapa Pinterestboards för lyan, och sen börja kolla Tradera, blocket, och refurn.se och diverse loppisar för unika grejer. indiska har grymt fin inredning tyciker jag till rimliga priser, Åhléns också. Colours of Africa och Afroart har tokfina prylar. Ska skriva ett tipsinlägg lite senare med mina favoritbutiker osv. <3

   1. Åh tack så mycket för tipsen! <3<3
    Jag ska definitivt kolla upp allt. Min partner har gett mig i princip frihet att inreda så jag vill. Hans enda krav är att det är lite rött med i inredningen på något sätt 😉
    Ska hålla utkik för dina kommande inredningsinlägg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..