ANNONS

Good Vibes all around

/

Reklam för mitt eget varumärke Monyay Club

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp 2

Hej hej från nya kontoret! 👋🏻 Fick precis upp min lilla solspegel, tycker det har blivit rasande gulligt här. T R I V S. ☺️ Men hörrni. Jag e ju all for vardagsglädje som ni vet, och jag tycker att något liksom…står ut här på skrivbordet. 100 digitala cyberspacekramar till den som spottar vad jag menar.

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp

Ja men såklaaaart är det denna! 👆🏻Min kaffetermos. Känns en smula…naken och exposed, inte sant? Så kan vi ju inte ha det.

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp 5

Har länge tyckt att den behöver lite piff, men inte riktigt haft tiden att piffa loss. Men nu så! 🌈 Med stickers från Monyay Club blir ju liksom allt lite mera lovely. (Ps – vi har sänkt priset på alla våra block till 59 pix, bra va? 🙌🏻) Så svårt att välja bara, är inte sugen på att dunka på ett helt gäng med stickers. Känner att jag vill vara lite…”stilren”? Är det så det heter? Inte ett begrepp jag är särskilt bekant med. 🤓

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp 4

Den här får det bli! Vem vill inte klunka loss på lite Good Vibes liksom? 🦄✨ SÅ NÖJD. Nu blir den här myyyycket roligare att dricka ur, och titta på. ✌🏻

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp 3

Och hörrni. När vi ändå är inne på det här med hållbara muggar, så håller ju jag och Jossan på att ta fram vår egen. Som är precis som VI vill ha den. 🙌🏻 Och i motsats mot vad många kanske tror, så är den faktiskt inte rosa. Den går mera mot…naturfärgat, skulle jag säga. 🌾 Den är SÅ fin, och nu ska vi bara spika loggan – sen är det dags att beställa hem ett gäng som vi kommer sälja i Monyay Clubs webbshop. Inom ett par veckor kommer vi kunna visa upp den. 🤩 Känns som ett genombra projekt, och perfekt för vår kampanj #OneCupAMillionCoffees. Som vi såklart hoppas att ni hakar på! ☕️✨

15
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00