Good Vibes all around

Reklam för mitt eget varumärke Monyay Club

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp 2

Hej hej från nya kontoret! 👋🏻 Fick precis upp min lilla solspegel, tycker det har blivit rasande gulligt här. T R I V S. ☺️ Men hörrni. Jag e ju all for vardagsglädje som ni vet, och jag tycker att något liksom…står ut här på skrivbordet. 100 digitala cyberspacekramar till den som spottar vad jag menar.

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp

Ja men såklaaaart är det denna! 👆🏻Min kaffetermos. Känns en smula…naken och exposed, inte sant? Så kan vi ju inte ha det.

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp 5

Har länge tyckt att den behöver lite piff, men inte riktigt haft tiden att piffa loss. Men nu så! 🌈 Med stickers från Monyay Club blir ju liksom allt lite mera lovely. (Ps – vi har sänkt priset på alla våra block till 59 pix, bra va? 🙌🏻) Så svårt att välja bara, är inte sugen på att dunka på ett helt gäng med stickers. Känner att jag vill vara lite…”stilren”? Är det så det heter? Inte ett begrepp jag är särskilt bekant med. 🤓

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp 4

Den här får det bli! Vem vill inte klunka loss på lite Good Vibes liksom? 🦄✨ SÅ NÖJD. Nu blir den här myyyycket roligare att dricka ur, och titta på. ✌🏻

monyay club one cup a million coffees fina stickers hållbar kopp 3

Och hörrni. När vi ändå är inne på det här med hållbara muggar, så håller ju jag och Jossan på att ta fram vår egen. Som är precis som VI vill ha den. 🙌🏻 Och i motsats mot vad många kanske tror, så är den faktiskt inte rosa. Den går mera mot…naturfärgat, skulle jag säga. 🌾 Den är SÅ fin, och nu ska vi bara spika loggan – sen är det dags att beställa hem ett gäng som vi kommer sälja i Monyay Clubs webbshop. Inom ett par veckor kommer vi kunna visa upp den. 🤩 Känns som ett genombra projekt, och perfekt för vår kampanj #OneCupAMillionCoffees. Som vi såklart hoppas att ni hakar på! ☕️✨

 1. Ella skriver:

  Heeej!
  Har väntat på denna kopp länge nu (letade tom upp detta inlägg i hopp om att jag missat lansering) och min gamla börjar ge upp efter flitigt användande… kommer det att komma en kopp i höst? 💖💖💖

  1. Gullo! Förlåt, varit såååå mycket strul men nu är den faktiskt på gång! Fabriken producerar den just precis NU och vi borde ha den hemma om max två veckor. TACK för att du väntat! <3<3<3

   1. Ella skriver:

    Åh vad härligt!! Älskar när man vet att en produkt kommer vara helt rätt 😊. Känns rätt att vänta med att köpa en ny då 🤩.

    P.S. Tycker ditt uppmuntrande till att använda mindre engångskoppar är grymt. Fått mig och säkert massa andra att tänka till.

    1. Å, finis! <3 Hoppas verkligen att vi fått fler att tänka till. 🙂 Hoppas du kommer älska koppen, den blir verkligen SÅ fin! <3

 2. Åååh Vanja 😍 kan du inte spara ett ark till mig för det priset? Så kan jag plocka upp det samtidigt som jag hämtar min efterlängtade autograf till Livsstilssbilen 😍😍😍🙏❤

  1. Det är bara blocken vi sänkt priset på, men jag kirrar GIVETVIS extra price special for you på stickers! <3<3<3

   1. 😍🦄💖😍🦄💖😍🦄💖

 3. Jenny skriver:

  Ska bli spännande att se den nya! Blir säkert asfin!!

  Jag funderar lite på hur det funkar med klistermärken när man diskar muggen? 🤔 Håller det för några diskningar?

  1. KUL att du gillart! 😀 Ang klistermärkena så har jag en annan termos också som jag växlar med, och den har jag satt en massa stickers på. Det var i november (här är ett inlägg när jag precis satt på stickersen: https://blogg.mama.nu/vanja/2018/11/22/onecupamillioncoffees-nu-startar-vi-trenden/ ) och den är precis lika fin i dag. Jag diskar den för hand, och man diskar ju mest insidan och locket, så klistermärkena berörs inte så mycket. Monyayklistermärkena sitter väldigt bra också, de är av superbra kvalitet. Grymma! <3

 4. Malin skriver:

  Hej! 😃
  Härligt att du trivs på ditt nya kontor! 😍🌈
  Jag tänkte på det där med er nya mugg…
  Ska ni ta fram fler klistermärken till den?
  Typ om man skulle fixa ett helt ark med typ leoprint som man bara kan rulla på?
  Eller en stjärnhimmel? Eller något annat härligt?
  Har stort förtroende till dig och Jossan och att ni självklart skulle fixa något sånt och att det blir helt grymt!!!😍
  Jag tänker mest om man skulle vilja piffa till även dator eller så men något mera än de awesome klistermärken som ni redan har? 😊
  Kram! ❤️

  1. Go Malin!!!! Riktigt bra idéer son jag också hackar på!! Jag vill också se mera av det som Malin nämner 👆

  1. Vad kul att du e pepp på nya stickers! Vi har faktiskt tänkt att kirra fler, och då i annan stil än de vi har nu – så att fler ska kunna hitta något de gillar. Planen är att man även ska kunna personalisera sin hållbara mugg. Svårt att hitta pengar till allt bara, men vi ska garanterat göra något kul. Får ta det i etapper, muggen först – sen är planen att göra nya typer av stickers för att kunna göra sin mugg personlig. Vad tror du om det upplägget? Svårt med kartor till ex datorer då det finns så många modeller, så det man måste beställa så mycket olika strl.

   1. Karin skriver:

    Och här kommer jag och partypoopar lite 💩

    Jag lyssnar inte på poddar men gissar att muggen är det miljövänliga du sa skulle lanseras, i bloggen för ett tag sedan? Att trycka upp stickers och låta folk beställa såna för att pynta sin tilltänkt miljövänliga mugg.. Ja det klingar inte vidare bra rent miljömässigt. Jag veeeet att ni gillar sådant men det är en oooooerhört onödig konsumtion i ett samhälle där vi har problem med just det, onödig konsumtion. Förstår också att folk måste livnära sig på den ena och det tredje men vi står faktiskt inför att vi även inom det området måste börja tänka oss för. Vi har inte råd. Vi har inte klimatråd. Någon eller något får alltid betala och då kan vissa saker som dessutom känns bökigt, svårt att finansiera och absolut faller under onödig konsumtion och med extra onödig klimatpåverkan få stryka på foten, så tycker jag 🌍💔❤

    Kram

 5. Åh vad spännande med mugg! Den ska jag hålla utkik efter.
  Håller tummarna att ni gör något bra paketpris på mugg och stickers i samband med lanseringen för dina bloggläsare ☺️😋

  1. Kul att du e pepp! Och såklart kirrar vi det!😚🎉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..