Mitt liv som en vandrande julgran

Innehåller annonslänkar

vanja wikström smycken 9

SÅ GLAD I DAG! 🎉 I går körde både jag och Niklas ett redigt fixåtrix-race. Vi styrde adressändring, flyttade elavtal, grejade med bredband, folkbokföring och yada yada yada. Det är så mycket admin kring en flytt? 🤪 Men men, känns sjukt bra att vi nu fått allt sånt gjort. 👍🏻

vanja wikström smycken

Vad KUL att ni tycker att Esteriörs inredningsförslag blir så bra! HÅLLER MED. Kanske ska tänka om vad gäller heltäckningsmatta nu, eftersom ni har så bra erfarenheter av det? 😍 Vi var tillbaka hos Henke och Zandra en snabbis i morse för ett kvickt möte innan de skulle vidare till en annan kund. Som också är en barnfamilj här på Söder. I den lägenheten hjälper de till med ytskikt (färg osv) och att få ihop den röda tråden i ett redan befintligt möblemang, genom att planera om inredningen. Man kan verkligen använda inredare på så många olika sätt, beroende på vilka behov man har. ✨

vanja wikström smycken 3

Meeen. Det här inlägget skulle egentligen handla om något annat, nämligen mina smycken! Får en massa frågor om dem, så här kommer ett göttigt inlägg med mina favoriter just nu. ✨

Halsbandet med solen kommer från Safira, de har en massa superfina och prisvärda smycken. Halsbandet med mitt stjärntecken på (oxe) kommer från Thomas Sabos charm club. Bland charmsen hittar man SÅ mycket fina symboler i både silver och guld som man kan hänga på kedjor man har hemma, eller varför inte ett armband? Alla stjärntecken hittas här. 🌙

vanja wikström smycken 5

I öronen kör jag denna kombo just nu. Hoops med trekant från Thomas Sabo, guldring med regnbågsfärgade stenar från Safira och liten stjärna från Sophie by Sophie. 🌟

vanja wikström smycken 6

I öra nummer två har jag den andra guldringen från Safira, och denna MAGISKA stjärna från Thomas Sabo. Man får även med en måne (set med måne och stjärna), spana in den här. Galet fin! 🌙 Samma set med måne och stjärna finns även i silver om man föredrar det.

vanja wikström smycken 2

Har ju alltid varit en silverbrutta, men börjar känna mig mer och mer hemma i guld. På fingrarna är det dock BARA silver som gäller. Där hör guld helt enkelt inte hemma, ha ha. Men fint att mixa tycker jag. Varför köra på bara en färg när man kan köra på tvååååå? 👹 Vääärna vardagsglääädjen!

vanja wikström smycken 4

Den här klockan tycker jag är magisk. SÅ fint med den gröna urtavlan. 💚 Den är från Thomas Sabo, armbandet bredvid med de gröna pärlorna likaså. Klockan finns även med vinröd urtavla (också superfint!), och nu när jag skulle länka hittade jag den här med turkos urtavla som var helt bananassnygg. 😍 Kollar aldrig på klockan för att se tiden, men tycker det är sjukt fint och lite ”rejält” liksom, som smycke.

vanja wikström smycken 7

På andra handleden har jag virat ett halsband med snäckor två varv för att skapa ett armband. Så fint ju, och ett perfekt sätt att använda halsband på fler sätt en ett. ✌🏻🤓 Från Safira. Det stela armbandet i återvunnen mässing och det med gråa och vita pärlor gjorda av koben (som annars skulle slängts) är båda från Malaika Cotton.

vanja wikström smycken 8

Tycker det gör så himla mycket när man julgranar till sig lite. 💁🏼‍♀️✨ Slår ett sista slag återigen för Thomas Sabos Charm Club där man kan hitta så sjukt mycket fint. Så lätt också att klicka hem sånt man kan hänga på redan befintliga kedjor och armband man har hemma. Tror att den här asafina lilla rackaren får flytta in hos mig inom kort! 😍👊🏻✨

 1. Vad kostar det att Esteriör tar fram
  En PDF lika som för er? 🙂

  1. Jag skrev ner deras priser i ett tidigt inlägg om vindslyan, men har för mig att det var 950 kr/timma som de kostar. Så det beror ju helt på omfattningen av uppdraget. 🙂 Kontakta dem och beskriv vad du vill ha hjälp med, så får du ett förslag på offert, så gjorde vi. 🙂 Så grymma!

 2. Ellen skriver:

  Åh! Ska unna mig ett fint smycke som tack till mig själv för att jag skapat och fött världens vackraste pojke för två veckor sedan!🤩💛💖😚💞

 3. Vi har precis flyttat och renoverat villa. Vi var så sugna på mysig heltäckningsmatta till sovrummen. Men när praktiska hjärnan fick ta ett kliv fram och givna scenarion med barn och heltäckningsmattor gjorde sig påminda kändes det uteslutet för nu. Tänk kräks, tuschpennor, nedtrampade dumlekolor….oh the horror! Men ack så fint och mysigt 🙂
  POK!

 4. Jag kanske har missat men var är den fina toppen/blusen från!? Så himla fint alltihopa! 💛

  1. Hittade den på Chiquelle, fanns i flera fina färger. 🙂

   1. Tack för att du svarade! Ska kika in där nu på momangen!

 5. Hej Vanja!
  Ursäkta för ett OT inlägg men lyckades inte hitta din email…
  Jag vill så gärna lära mig surfa i år! Därför har jag letat efter en kurs/ett ställe att åka till (helst Frankrike, Sverige eller nära). Utmaningen ligger i att vi vill resa som familj – två vuxna och en 4 åring. Tänker att du kanske har ett härligt tips på vart vi kan leta…

  Ha en fin helg!

  Michelle

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..