Modevisning, fulbild, hudvårdstips och glassfest. Helgen i bilder!

Innehåller annonslänkar

IMG_9885

Vi drar igång den här veckan med att kika på Helgen I Bilder! ✨ Som ni ser var jag å Tinta lite extra gölliga. 👆🏻 Och lika. 🍒 Vadan detta?

IMG_9902

Jo, tillsammans med ett gäng andra fina mamas å kids modellade vi på Gina Tricots lanseringsevent för Gina Mini – deras otroligt fina och splitternya barnkollektion. Min tröja hittar ni här, Tintans här och hennes leggings här. Så mycket fina plagg i färg och mönster, måste haffa detta magiska set till Iggy! 🌈 Hela kollektionen hittas här.

IMG_9786 2

Det hela gick av stapeln i Ginas flaggskeppsbutik på Söder. Iggy och la papa agerade hejaklack och publik. Och mumsade pizza och slushies som det bjöds på. 💘

IMG_9828

Förutom att snassa runt på en catwalk fick jag även träffa en massa härliga mänskor. Som Hanna Alenskog till exempel. En sån där jag lärt känna på Inspirationstagram, men aldrig träffat irl. En så himla göllig brutta! Som hade den goda smaken att bli lika dålig på bild som jag. Tack å bock.

IMG_9852

Vi kunde vara snygga också! ✌🏻 Hanna har precis blivit tvillingmamma, spana in hennes YouTube-kanal här vettja!

IMG_9824

Själva modevisningen har jag inga bilder på, men vi klarade oss bra tycker jag. GÅR ju inte att göra annat än succé med den där ungen obv. 👆🏻😍

vanja tinta gina tricot mini

Efter eventet hängde vi kvar och åt smoothie bowls i Ginas fina fik FLIK. Tintan lyckades (såklart) kirra blåbärsfläckar över hela sin fina tröja (denna bild togs uppenbarligen innan blåbärsfesten 😅) men de gick bort i tvätten halleluja hurra heja heja.

IMG_0473

När vi var klara hos Gina slank vi till Niklas kontor. Han behövde klippa klart första avsnittet av ”Renoveringsresan” som enligt avtal med vår sponsor skulle publiceras på söndagen.

IMG_0472

Jag å kidsen hängde på. Som tur är finns det alltid väldigt mycket att leka med på pappas kontor. Han har så mycket rekvisita efter att ha filmat alla ”Lära Med Leksaker” till Lekis TV.

IMG_9905

När vi kom hem roade jag och Iggy oss med att rita en stund. Han är inte så förtjust i det, men på föris hade han fått prova på att använda överstrykningspennor och då blev det helt plötsligt jättekul att rita.

IMG_9909

Jag var såklart inte sen med att uppmuntra detta. 👹 Att ligga på golvet och teckna är rena semestern om man jämför med vår vanliga aktivitet: rollspel med leksakerna. 😬

IMG_0477

På kvällen passade jag på att köra ett snabbt hudvårdsrace. Först denna peeling från Exuviance som är den ÖVERLÄGSET BÄSTA peeling jag någonsin provat. Så sjukt bra! Perfekt konsistens, lagom ”riv” och man kan anpassa den efter hur mycket effekt man vill ha genom att låta den sitta kvar en minut eller två efter att man smörjt på den på huden. SÅ BRA! 🙌🏻

IMG_0478

Efter peelingen brukar jag dutta på en fuktmask. Här är mina två favoriter: Deep Hydration Treatment från Exuviance och SOS Hydra från Clarins. Båda är fuktbomber deluxe, och båda kan sitta kvar över natten (perfa för mig, spar tid). Sveper bort masken med en bomullsrondell med ansiktsvatten på morgonen bara. 💁🏼‍♀️ Snipp, snapp, snut – så var lördagen slut!

IMG_0489

Söndagen inleddes med utefrulle JAMENSÅKLART. 🥐☕️

IMG_0493

Iggy fick söndagspankisar med bacon. Mycket viktigt att det är bacon på dem. #MammasUnge 👹

IMG_0502

Vädret var piss (bokstavligt talat, regnet öste ner). Men Tintan behövde sova så jag stoppade in håret i mössan (ville inte förstöra mina flådiga lockar), drog igång mina favoritpoddar och tog en låååångprommis. Riktigt skönt ändå. ☔️

IMG_0504

Slank förbi det sprillans nya museet Kvinnohistoriskas kontor. På tiden att vi får ett museum som utbildar folk om vad brudar haft för sig medan männen byggt statyer av varandra. Lyssnade ironiskt nog på Värvets intervju med Lina Thomsgård (chef för Kvinnohistoriska) samtidigt, där hon berättade att hon i princip fick sparken från SVT när hon ville vara föräldraledig tre månader med sin bebis. V A N S I N N E. Och så skrämmande.

Om man vågar göra så mot Lina Thomsgård – en av Sveriges absoluta frontfigurer för jämställdhet iom Rättviseförmedlingen som hon startade och drev – vad gör man då inte mot Rosita i receptionen? ”Feminismen har gått för långt!” Njääää, tror inte det va. 🤯

IMG_0508

Medan jag förfasades över de patriarkala strukturerna förvånades jag också över hur flådigt Stockholm ändå är. Trots grådassigt spöregnsväder. Stockholm i mitt 💘.

IMG_0509

När Tintan vaknade begav vi oss hem. Där hade Niklas och Iggy lagat Kaninsnutte vars arm förolyckats. Bra gjort. 🐰

IMG_0533

Resten av söndagen ägnade vi åt flyttgrejs. Som att rensa. Ovan det klassiska sladdskåpet. En härva, på alla sätt å vis.

IMG_0521

Vi blev av med fler möbler, då våra tevebänkar hämtades. Gick dock finfint för Iggy att titta på Harry Potter ändå. 🎩

IMG_0534

Medan Iggy tittade på film och Niklas och Tinta röjde sladdskåpet gömde jag mig i köket och smygåt glass. Alltid en bra idé.

IMG_0535

Till middag kirrade mästerkocken en aglio e olio med skogschampinjoner och gratinerad sparris. Tintan kirrade MASSIVT OLJUD och jag och Niklas höll på att gå sönder.

IMG_0538

Då tog vi till vårt trick som alltidalltidALLTID funkar – Lekis TV på paddan. Och jag vet att jag såklart kan uppfattas som partisk här, men våra klipp funkar SÅ HIMLA BRA. 🙌🏻😭💘  De har räddat oss OTALIGA gånger vid exempelvis middagar eller när vi åker bil (vilket Tintan avskyr). Det är framförallt det här klippet vi kör, och varenda gång det kommer på blir Tintan lugn och glad.

Det betyder mycket att den stund på dagen som jag och Niklas sett fram emot som något mysigt och avkopplande (middagen) också blir det, och inte en stressfest. ✨ Att musiken i våra klipp är lugn och inte hetsig och skramlig är också så himla skönt. De funkar verkligen att ha i bakgrunden utan att man som förälder blir tokig. 😅

IMG_0545

Efter middagen var det baddags. En badbomb färgade vattnet rosa, och Iggy fick inviga sin nya ubåt som vi hittade på Stadsmissionen (för övrigt världens bästa ställe att hitta leksaker på).

IMG_0557

Efter ett tag fick Tintan joina, och hon tycker det är SÅ kul att bada med Iggy (som på bilden körde en pusslek 😍😭). 💦 Överlag märks det att de båda faktiskt får mer och mer utbyte av varandra nu. Iggy kan leka med Tintan ganska länge, och tycka att det är roligt. HURRA! 🎉

IMG_0561

Efter badet testade vi de här fikaglassarna som kom i ett bud i fredags. Min favvo var kladdkaka, Iggys och Niklas favvo var morotskakan. Tintan älskade alla och var i extas. Som synes:

IMG_0592

Bra rackarns avslut på helgen! 👍🏻💘🎉

  1. Skulle vara intressant att veta vilket klipp ni själva gillar allra bäst 😊 är det samma som går hem hos barnen eller har ni nån favorit som kanske inte spelas så ofta? Själv är pappalåten en av mina absolut favvisar men den var ju tyvärr inte lika poppis för lillusen.

  2. Olga skriver:

    Måste bara fråga var dina randiga byxor kommer ifrån? Superfina!💕

  3. Sandra skriver:

    Är hon lika busig som hon ser ut, Tintan? 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..