Nu drar Renoveringsresan igång!

Nu drar vi igång Renoveringsresan på vår YouTube-kanal! 🎉 I det första avsnittet får ni följa med på möte hos Henke och Zandra på Esteriör som vi anlitat för att inreda vindslyan (dit vi flyttar om TVÅ VECKOR! 🙊). Ni får kika in i deras magiskt fina butik som jag gick in i i höstas och OMEDELBART kände att ”De som kirrat detta MÅSTE inreda vår nya lya!”, och även se hur det går till när man anlitar inredare för sitt hem. Om ni har frågor till Henke och Zandra om hur det går till att jobba med inredare, ställ dem i kommentarsfältet så ska jag be dem svara i ett separat inlägg. 😚

 1. Hej,

  Kan inte du visa hur du lockar ditt hår nu när det är lite kortare? Hittade ett klipp på när du hade längre hår men inget på den fina frillan du har nu. Så nyfiken på hur du gör om du inte tvättar så ofta, lockar du till det på morgonen eller gör du det på kvällen?
  🙂

  1. Hmm, borde kanske göra ett nytt klipp? 🙂 Jag gör på samma sätt som förut, alltid på kvällen så att det hinner stöka till sig lite under natten. Blir finast då tycker jag. 🙂 Ska göra ett nytt klipp nu när jag har kortare hår, fler som frågar!

 2. Erika skriver:

  Bra avsnitt! 😃 Så kul att få följa med på inredningsresan 🙌

  1. KUUUL att du gillart! 😀 Det ska bli så himla roligt att göra den här serien, sjukt kul för oss att ha i framtiden också. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..