Nytt hår & råttan är död

vanja wikström hår kort blond page 2

Nämen kolla här vem som blivit VÅRFRÄÄÄSCH till max! 💁🏼‍♀️🌱 I dag spenderade jag min förmiddag på salong Blanca och tog död på råttan som bott i min hårbotten de senaste veckorna. 👹

vanja wikström hår kort blond page 4

Blev så himla nöjd, till och med stylingen efteråt. Det händer inte ofta vill jag lova. Är en sån där som allra helst vill spurta hem så fort frisörfönen stängts av och FIXA HÅRET SJÄLV. Blir ju bäst så. ✌🏻 Men i dag blev jag imponerad, så pass att jag faktiskt kände noll (!) behov av hemspurt och självfix.

vanja wikström hår kort blond page 9

Jag får ganska ofta frågor om var jag ”gör mitt hår”, så tänkte att ni skulle få en liten kik. ✨ Var en smula vilse efter att min Maggie (min frisör sen flera år) drog på låååångresa. Men nu har jag landat på fina, fina, FINA Salong Blanca – som turligt nog ligger ett stenkast från mitt hem. Det är så sjukt fint inrett, ren å skär vardagsglädje att få komma dit.

vanja wikström hår kort blond page 10

Medan man får håret tvättat sitter man i stolar SOM MASSERAR EN…! Ja, det är sant. Bara det, liksom. Ni ser ju på min simmiga blick att det är…GÖTT. 🤤

vanja wikström hår kort blond page 7

Tycker också att det är så mysigt att man kan spana på urfina smycken å annat härligt medan man är där. Guldörhängena ni ser högst upp haffade jag redan för något år sen. Från Tilda Lou. 🤩

vanja wikström hår kort blond page 8

Och kolla här då! 👆🏻 Att Blanca har världens bästaste Livsstilsbibel liggandes på soffbordet ger ju inte direkt minuspoäng. 😜

vanja wikström hår kort blond page 5

Ville bli krispigt blond och få en ”tvär” klippning. Är ni med på vad jag menar med ”tvär”? Att det liksom blir en väldigt rak kant i topparna, att de inte är flikiga/uppklippta. Tycker håret ser tjockare och friskare ut då.

vanja wikström hår kort blond page 6

Sandra, min grymma frisör. ⚡️ Hon är en sån där fräsig rackare som åker runt på Fashion Weeks runtom i världen och stylar visningar. Det ser man ju på henne, typ. Oförskämt snygg. 😍

vanja wikström hår kort blond page 3

Jag blev också oförskämt snygg, tycker jag. 💁🏼‍♀️ Känner mig överlag mycket härligare sen en tid tillbaka, trots småbarnsliv och stress. Tänker att det är träningen. Tror att allt tyngdlyftande hitan å ditan ger lite extra rosor på kinden och lyster i huden. 💪🏻✨ När vi nu dessutom tagit kål på råttan i hårbotten så känner jag mig faktiskt orimligt snajdig! 🎉

 1. Så snygg du blev, gillar att det blev ”tvärklippt”!
  Haha, undrade också över rubriken (som någon ovan gjort) då jag också har hört ”råtta” referera till snippan… 😂😂😂

  1. Meeehhh! Vi kan ju INTE kalla fiffi för RÅTTAN hörrni! 😂🙈

 2. Sanna skriver:

  Heeelt rätt! Du är så himla fräsch! Om jag bara ser 1/4 så fräsch ut när jag är 40 blir jag glad.

 3. Anna skriver:

  Väldigt fint läppstift! Vilken kulör och märke?

  1. Tack! Det jag aaaaalltid har till vardags: Dior Addict Lip Glow i nyansen 001. Perfekta ”fräsching”-färgen tycker jag. Finns massa fina nyanser och det är mer som ett färgat lypsyl. Och ‘är inte kladdigt, vilket är grymt om man vill pussa på barn eller partner också. 🙂

 4. Malin skriver:

  Du ser otrolig fräsch och snajdig ut! 😍
  Så härligt att gå till frisören och bli ompysslad 😃 man blir ju sugen, även om jag tänkt spara ut mitt hår…. 😉✨🌈

  1. Men TACK! Och JAAAA, alltså bland det bästa jag vet. Är helt dimmig efteråt av allt gos och pyssel. <3<3<3

 5. JB skriver:

  Asså jag vet inte varför och det är inget snällt smeknamn men det kan hända att jag kallar snippan för råttan. Du är superfin i håret, men jag hoppas att din råtta lever.

  1. HAHAHAAAAAA! Älskar allt med din kommentar! Råttan är vid liv, även om det är en smula konstgjord andning på hennes nöjesfront för tillfället… 😂

   1. Maria skriver:

    Haha, konstgjord andning var ordet för småbarnsåren! 😉👍🏻 Hade samma tanke för rubriken som ovan. 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..